epistimonic Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2006 Έχω ένα κινητό ΝΟΚΙΑ Ν70 το οποίο το αγόρασα μέσω ebay από Αγγλία. Είναι κλειδωμένο στο δίκτυο της T-mobile και δεν μπορώ να βάλω ελληνική sim μέσα. Τι μπορώ να κάνω. Πήγα σε όλες τις εταιρίες στην Ελλάδα (ΤΙΜ, VODAFONE... etc.) και μου λένε ότι δεν μπορούν να μου το ξεκλειδώσουν και κάτι τέτοια. Αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχει τρόπος. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Δοκίμασες σε Nokia club? Λογικά αυτοί θα μπορούν να σου φλασάρουν το original firmware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epistimonic Σεπτέμβριος 5, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Πήγα σε ένα μικρό στη Ζωγράφου (Αθήνα) και μου είπαν ότι δεν μπορούν. Αλλά θα δοκιμάσω ξανά σε ένα άλλο που ξέρω. Λες στο Νοκια club να ξεκλειδώνουν και άλλα κινητά εχτός Nokia? P.X. LG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Σεπτέμβριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 http://www.9volto.gr/menu/index.php?target=pages&page_id=36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Σεπτέμβριος 6, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 http://www.nokia.co.uk/nokia/0,1522,,00.html?orig=/softwareupdateσε αυτο το λινκ το Ν70 κ.α. (το εκανα ηδη αναβαθμιση) μπορεις να το κανεις αναβαθμιση μεσω ιντερνετ FREE με το καλωδιο dku-2 και με το φορτιστη συνδεδεμενο ταυτοχρονα ΑΛΛΑ δεν ξερω αν κανει αναβαθμιση χωρις να εχει καρτα sim μεσα το κινητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Σεπτέμβριος 6, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από thanos21 [Σήμερα, στις 11:26] http://www.nokia.co.uk/nokia/0,1522,,00.html?orig=/softwareupdateσε αυτο το λινκ το Ν70 κ.α. (το εκανα ηδη αναβαθμιση) μπορεις να το κανεις αναβαθμιση μεσω ιντερνετ FREE με το καλωδιο dku-2 και με το φορτιστη συνδεδεμενο ταυτοχρονα ΑΛΛΑ δεν ξερω αν κανει αναβαθμιση χωρις να εχει καρτα sim μεσα το κινητο. Εμένα με το 6630 που έχω συνδεμένο με τον φορτιστή και με το PC μου έβγαζε update μόνο για το PCτο διπλανό που είναι για το κινητό δεν μου το έβγαζε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Σεπτέμβριος 6, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 thanos21 θα μου πεις πώς να κάνω και εγώ την αναβαθμιση μέσω του link που πόσταρες πριν;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Σεπτέμβριος 7, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 απλα ακολουθεις τις οδηγιεςθελει XP sp1 ή SP2 το κινητο να ειναι στο προφιλ "ΓΕΝΙΚΟ"να εχεις κατεβαση το driver του καλωδιουτο κινητο να ειναι συνδεδεμενο με το καλωδιο στο PC και ο φορτιστης συνδεδεμενος ταυτοχρονααπο το λινκ κατεβαζεις μονο το "nokia software updater" το κανεις εγκατασταση στη συνεχεια τρεχεις το προγραμα αυτο και συνδεεσε μεσω αυτου και απλα ακολουθεις τις οδηγιες ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ BACK-UP ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΒΓΑΛΕ UPDATE FAILURE !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.