Sakis_LF Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2006 Γεια χαρα... στο δημοσιο ΙΕΚ της πολης μου εχει : ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΣΑ (MULTIMEDIA) Τι γνωμη εχετε? Αξιζει...? Επισης εχει ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ (LOGISTICS) ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΜΗΣ και κατι για τουριστικα... Απο τα παραπανω πιο ειναι καλυτερο? Ξερω οτι θα ρωτησετε τι μου αρεσει... Λοιπον πορωμενος δεν ειμαι με τιποτα. Μονο με ενα πραγμα=να κανω τα μεγιστα για να πετυχω σε οτι επιλεξω. Με αυτο ειμαι πορωμενος... Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 χωρις πλακα, ετσι οπως τα βλεπω τα πραγματα, για την ελλαδα, η καλυτερη δουλεια ειναι ο κομμωτης. αν υπαρχει το budget και σκοπευεις να δουλεψεις εξω και εχεις ορεξη, ασχολησου με τους υπολογιστες σε multimedia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis_LF Σεπτέμβριος 5, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Φχαριστω ρε μαγκα... Να εισαι καλα! Το να σου λεει ο Administrator (!!) ενος τετοιου site κατι τετοιο, λεει πολλα... Ελλαδαρα μου εσυ... που σε καταντησανε... μου το ειπαν κι αλλοι αυτο που λες φιλε και δε το πολυπιστευα. Να σαι καλα! Παω τωρα να ψαξω που θα βαλω μια ερωτηση και για τον Media player 11... Καλως σας βρηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 το οτι ειμαι administrator σε ενα τετοιο site, δε λεει τιποτα. και ουτε η δουλεια μου εχει αμμεση σχεση με υπολογιστες. με cnc δουλευω. καθε φορα ομως που παω για περιποιηση, κανω τους λογαριασμους. οταν περιμενουμε 3-4 παλιαντραίοι για να δωσουμε το 15ευρω (μισο μεροκαμματο), και οι 2-3 κυριες στις πολυθρονες θα αφησουν 25-30 (ολοκληρο μεροκαμματο) ανετα, ολα αυτα σε μια ωρα, τι αλλο να σου πω οταν ψαχνεις για δουλεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis_LF Σεπτέμβριος 5, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Δικιο εχεις αρχηγε...Αυριο το πρωι παω να υποβαλλω τα δικαιολογητικα μου! Και μακαρι να με παρουν,διοτι προηγουμενως που πηρα τηλ. μου ειπαν οτι εχουν κοσμο πολυ (παρα πολυ)... Το φανατζομαι τωρα που δεν μπηκαν τα 5αρια στα ΤΕΙ..ΑΝ δε, λεω ΑΝ με παρουν και για κομμωτη, τοτε ωωω..προβλεπεται μια διετια τρελλη...τοσες που θα ειμαστε εκει...τρα λαλα...Τα σεβη μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 εδωσε ρεστα ο αδμινης. ΣΣυμφωνω και επαυξανω με ολη μου τη καρδια. Και αν εχεις και τα κοτσια δες και απο υδραυλικο μερια , κατω απο 50ρικο δε πεφτουνε με τπτ σε καθε επισκεψη και μιλαμε για βλαβες της πλακας τωρα οχι τπτ σοβαρο (εκει παμε 400 και ανω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 5, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Η αγορά πληροφορικής στην Ελλάδα είναι ένα χάος που κάθε μέρα γίνεται και χειρότερα. Όλα τα παιδιά που βγαίνουν από ΙΕΚ αν δεν έχουν γνωριμίες για να τους χώσουν κάπου καλά θα καταλήξουν τεχνικοί Η/Υ με κανά 600άρι στην καλύτερη. Διαφορετικά οι multimediaδες-γραφίστες-web developerάδες θα χωθούν σε κανά περιοδικό/εταιρεία που για να βγει το τεύχος/δουλειά θα πρέπει να δουλεύουν 12ώρα χωρίς υπερωρίες με κανά 800άρι στην καλύτερη. Οπότε καλύτερα ασχολήσου με τρίχες.. τουλάχιστον δε θα χεις και κανέναν πάνω από το κεφάλι σου (ειρώνια; ) να σε ζαλίζει. Το πολύ πολύ καμιά κυράτσα να σου παραπονεθεί ότι το χρώμα βγήκε πιο κόκκινο από ότι το ήθελε Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Σεπτέμβριος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Τα παιδια με καλυψαν στον επαγγελματικο τομεα,οποτε εγω θα αναλαβω τον αισθηματικο.Πηγαινε κομμωτικη που ειναι και τιγκα στις γυναικες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis_LF Σεπτέμβριος 5, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Ευχαριστω ρε παιδια για τις απαντησεις!Φιλε ea-που δε θυμαμαι παρα ενα 6αρι απο το ονομα σου και ειπες για τον υδραυλικο, να σου πω... Υδραυλικο δεν εχει τωρα (διοτι δεν τις εγραψα ολες τις ειδικοτητες του εξαμηνου) αλλα εχει (επιπλεον):ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ(κατι σαν ηλεκτρολογος μου μοιαζει)ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (εχει και κατι υδραυλικα αυτο)...Δεδομενου λοιπον οτι εγω θα τα δηλωσω ολα με σειρα προτεραιοτητας,λεω να βαλω:1)ΚΟΜΜΩΤΗΣ2) LOGISTICS 3)ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ4)ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ5)ΕΙΔΙΚΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ6)ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΣΑ (MULTIMEDIA)7)ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥΓια τα logistics ρε παιδια καμμια γνωμη? Νεο φρουτο ειναι και εχει να κανει με μεγαλα διαμετακομιστικα κεντρα.. Μαθηματα = ΑΚΡΩΣ ενδιαφεροντα!Φιλε DJD : τοσο χαλια ε? πω πω ρε παιδι μου...Φιλε giorgos_cupra : πως με καταλαβαινεις! ΠΩΣ με καταλαβαινεις!! Αλλα... δεν εχω Jeep... Λες να βρω καμμια φιλοτιμη? Υπαρχουν ακομα??...Παντως ευχαριστω ρε παιδια που ασχολειστε με το θεματακι μου... Ειστε ολοι φιρμες (4.000 και βαλε ποστ λεει ο ea+6allodenthimai...) +2 admins... πω πω... φχαριστω!υσ: συχωρεστε μου τη γαιδουρια, αλλα εβαλα και ενα αλλο ποστ στο Windows -to os που αγαπαμε αλλα μισουμε, σε σχεση με Media Player...μηπως..μηπως λεω μπορω να εχω τα φωτα σας και εκει? Ελα μωρε, ενα Media Player εχω και γω... Αλλη χαρα δεν εχω στη ζωη μου...:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Σεπτέμβριος 5, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Σακη μην μασας ρε,η σωστη η κοπελα,δεν θα κοιταξει ουτε αν εχεις λρφτα,ουτε αν εχεις jeep...Θα ενδιαφερεται μονο για σενα και για αυτο που εισαι.Βεβαια εδω που τα λεμε,και κανα μπρελοκακι mercedes στα κλειδια δεν βλαπτει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 5, 2006 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 λολ φιλε εχεις ονομα για υδρυλικος , εχεις φυγει καρφωτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis_LF Σεπτέμβριος 5, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Ρε συ giorgos_cupra...!! Με ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ λεμε~ !! Μηπως γνωριζομαστε ρε φιλε? Το χω! Το χω το μπρελοκακι στα κλειδια του σιπτιου! Στις ακτινες της Mercedes μαλιστα δοκιμαζω και το νυχακι που μεγαλωνω στο μικρο δαχτυλακι...Πως με νιωθεις ομως... οσο για τη γυναικα..ναι για αυτο που ειμαι..εχμ...γκουχ... αλλα μην ειναι μωρε και κανε μπαζακι (ή γοριλλακι)...καμμια μεγαλυτερη κι απο περιφερεια γοφων λεμε... με κατι βυζ...ς νααα... γιατι τοτε ...θα πινομε ρετσινουλα και καλη καρδια...και τα Σ/Κ = ανοιξε ενα απεεεελια... αα..ααα..Για τον spaceman με το Σουμεριο nick (ea+6...) = Οσι! εγκω το πλυ πλυ ηλεκτρουλογους-κατσαβιδακιους... και σα πηζενω τσε με κουστουμι στην οικοδομη! Δοτι οπως δεν ξερω εγω το ΜΕΓΑΛΕΙΟ που κρυβεται πισω απο το nick σου, ετσι και εσυ φανταζεσαι τι κρυβεται πισω απο το LF... Sakis μεν , LF δε...!υσ: καλα...για το ποστ μου αναφορικα με τον Media player μαλλον θα τραβηξω κατα Micorsoft μερια...Τσααααααααααο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 5, 2006 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Sakis_LF [Σήμερα, στις 13:15] 2) LOGISTICS Για τα logistics ρε παιδια καμμια γνωμη? Νεο φρουτο ειναι και εχει να κανει με μεγαλα διαμετακομιστικα κεντρα.. Μαθηματα = ΑΚΡΩΣ ενδιαφεροντα! δεν ξερω τι μαθηματα εχει, αλλα για υπαλληλος γραφειου σε μεταφορικη (εστω μεγαλη) φαινεται.το που θα βρεις τα "μεγαλα διαμετακομιστικα κεντρα" στην ελλαδα για να ζητησεις δουλεια, γιατι αυτοι να σε προσλαβουν και να σου δωσουν περισσοτερα απο 600 ευρω χαρτζιλικι, θα πρεπει να το ρωτησεις σε αυτους που ανακαλυψαν αυτο το πτυχιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 5, 2006 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 παντως φορ δε ρεκορντ , το πιο αχρηστο πτυχιο στην ελλαδα ειναι οι περιβαλοντολογοι απο το παν/μιο Αιγαιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 5, 2006 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 μπα μην το λες εχει μια σχολη δεν θυμαμαι ακριβως το ονομα... ποιμαντικης και θεολογιας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis_LF Σεπτέμβριος 5, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Ποσο δικιο εχεις φιλε .38-.45 !!!Ετσι ειναι... Πουλανε οι καθηγηταδες το εμπορευμα τους σε ωραια περιτυλιγματα... Δικαιωμα τους... Τα logistics ειναι παγκοσμια βιομηχανια (απο το 1990 νομιζω στην Αγγλια τουλαχιστον) και ακρως απαραιτητα στην σημερινη παγκοσμιοποιημενη οικονομια... Εχουν και αυτα το ΜΠΟΥΜ τους... Οπως ειχαν και οι τηλεπικοινωνιες και η Πληροφορικη. Τι μπουμ... επαναστασεις ολοκληρες! Εδω στην Ελλαδα ομως περασαν αυτα σαν αερακι. Ηρθε κι εφυγε και δεν αλλαξε τιποτα. Ασε μωρε, ειμαι πεσμενος τωρα... εχει πολυ (μιλαμε ΠΟΛΥ) κοσμο που κανει αιτηση στο ΙΕΚ... και μπορει να μεινω απεξω... Πω πω... αει στα κομματια...Βρε αρχοντα ea6gka (με Ctrl-C+Ctrl-V το εγραψα) ποιο ειναι το πιο χρησιμο πτυχιο στην Ελλαδα κατα τη γνωμη σου? Σοβαρα πες... Πω πω...αμα δε με παρουν πολυ χαλια μιλαμε θα νιωσω...Ουφ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lowin Σεπτέμβριος 6, 2006 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 δεν ξερω αν θα σε βοιηθησω αλλα στη σχολη μου ειχαμε ενα μαθημα επιλογης εφοδιαστικη-μεταφορες διανομη(Logistics) το οποιο ηταν πραγματικα πολυ ενδιαφερον,και απο οτι μας λεγανε ειναι τομεας που εχει μελλον στην ελλαδα.αν σκεφτεις και οτι σαν χωρα στηριζομαστε σε μεγαλο βαθμο και στο τριτογενη τομεα σιγουρα εχει ψωμι.απλα το θεμα ειναι απο το ΙΕΚ τι δουλεια θα βγεις να κανεις,τι θα μπορεις να κανεις οποτε ψαξτο.οσο για αυτο που λενε τα παιδια για κομμωτες-υδραυλικους κλπ ισχυει αλλα ποσοι απο ολους αυτους που πανε πιανονται?DJD ο κομμωτης θα εχει πανω απο το κεφαλι του την τσατσα του κομμωτηριου.εκει που πηγαινα εγω μου την εβριζε συνεχεια μεχρι που :giveup: σηκωθηκε και εφυγε και ανοιξε δικο του..και τωρα πραγματικα δεν εχει αλλον πανω απο το κεφαλι του :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis_LF Σεπτέμβριος 7, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Γεια σας και σημερα... Λοιπον εγω πηγα χθες και εκανα την αιτηση μου... Μιλησα και με εναν υπευθυνο εκει και μου ειπε οτι μπορω να παω σε οποιο δηλωσω πρωτο, δεν τιθεται δηλαδη θεμα να με παρουν ή να μη με παρουν καπου. Σε ολες με παιρνουν. Εγω εβαλα πρωτη τον κομμωτη... Θα παω ενα εξαμηνο εκει να δω πως ειναι...Να δω πως περναω και αν πιανει το χερι μου..Να δω αν κολλαω με το κλιμα και το περιββαλον ρε παιδι μου... Απο τα παιδια που θα ειναι εκει ή και τους καθηγητες θα μαθω και 5 πραματα για την αγορα εργασιας. Αν ολα αυτα εχουν παει καλα μεχρι το Φεβρουαριο θα συνεχισω. Αλλιως θα το αφησω... Για τα logistics φιλε lowin, εχεις δικιο οτι ειναι ενδιαφεροντα! Εγω ειδα τον οδηγο σπουδων (απο ΙΕΚ) και τα μαθηματα που θα κανουν και ειναι πολυ ενδιαφεροντα και για μενα! Το θεμα ειναι οτι μιλωντας με τον διευθυντη του ΙΕΚ για αυτο, μου το παινεσε σαν νεο φρουτο μεν αλλα οταν τον ρωτησα "και που μπορει να δουλεψει κανεις μετα??" μου ειπε : "ε κοιτα...υπαρχουν και εδω στον τοπο μας μεγαλες εταιριες, με μεγαλες αποθηκες..." Και μου το ειπε και καπως κρυα ρε γαμωτο... Μην νομισετε οτι εχω κανενα προβλημα με τη δουλεια "Αποθηκαριος"... ΚΑΝΕΝΑ προβλημα δεν εχω!! Αλλα αμα λεμε logistics αυτο και να κανουμε. Οχι ενας δοξασμενος αποθηκαριος. Υπηρξαν και αλλες επαναστησεις οπως ξαναειπα= Πληροφορικη, Τηλεπικοινωνιες... και το management αν θετε... Ποσα απο αυτα αφησαν ενα καλο σημαδι στην Ελλαδα? Εχουμε βιομηχανια Πληροφορικης? Εχουμε καμμια Nokia? Ποσοι managers υπαρχουν και ποσοι απασχολουνται? Τελους παντουν... Να ειστε καλα... byyye... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 7, 2006 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN μπα μην το λες εχει μια σχολη δεν θυμαμαι ακριβως το ονομα... ποιμαντικης και θεολογιας... Ποιμαντικης και κοινωνικης Θεολογιας. Κοινως θεολογος. Αχρηστο δεν νομιζω. Διορισμος σε σχολειο και αγιος ο Θεος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 7, 2006 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Το ξαδερφάκι μου, μόλις έκλεισε τα 18. ΙΕΚ για κομμωτής και δουλεύει κανονικά από πέρισυ. Όσο φυτρώνει το μαλλί, ο κομμωτής δε χάνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.