Jump to content

εστησα την υδροψυξη μου

def

Recommended Posts

καταρχην να ευχαριστησω παρα πολυ τον φιλο Γιωργο(magicman)για την πολυτιμη βοηθεια του:T: θα ποσταρουμε με τον Γιωργο μονο φοτο προς το παρον και αργοτερα θα κλοκαρουμε:D

edit : να ευχαρηστησω τον Μιχαλη(eleven) για το καταπληκτικο μπλοκ:T:

Casetek έτσι;

Μπορείς να βγάλεις το κάτω ρακ για τους σκληρούς , και με ένα δράπανο να βγάλεις τα περτσίνια της βάσης του ρακ

Έτσι μπορείς να βάλεις την αντλία εσωτερικά χωρίς πρόβλημα . έχοντας παράλληλα 3 + 2 του floppy θέσεις για σκληρούς ;)

Επίσης , αφαιρώντας το usb/mic in που βρίσκεται στην οροφή (αν έχεις το μοντέλο 1018) , και μεγαλώνοντας την τρύπα , μπορείς να βάλεις το ψυγείο στην οροφή του κουτιού

Μια παλιά φωτό για να πάρεις ιδέες (εδώ βέβαια η αντλία είναι πάνω)

http://img.photobucket.com/albums/v686/xinshin/DSC01597Small.jpg

Και από κάτω , αλλά χωρίς να έχω αφαιρέσει την βάση προηγουμένως

http://img.photobucket.com/albums/v686/xinshin/DSC01505Small.jpg

Καλοδούλευτη και καλά αποτελέσματα :)

το κουτι του Λευτερη ειναι ενα thermaltake xazer. Δυστηχως δεν υπηρχε περιπτωση να χωρεσουν εκει μεσα ολα. Τον Λευτερη δεν τον πειραζε να τα στησουμε χυμα και ετσι τα βαλαμε. Το συστημα εχει μονο πολυ μικρες φυσαλιδες σε ενα μερος αλλα θα φυγουν που θα παει.

καλησπερα παιδια,θαθελα την γνωμη σας,οι θερμοκρασιες δωματιου μου ειναι 33-35 βαθμους μετα απο εξαντλιτικα τεστ στο cpu sp32,prime,hot-test,για 2 ωρες οι θερμοκρασιες του cpu ειναι 39-40 ειναι καλα?σας ευχαριστω

μονο καλα? Το ψυγειακι δε ειναι απο τα καλυτερα που εχω δοκιμασει. Σε σχεση με διπλο η διαφορα ειναι 2-3 βαθμους σε Load μετα απο ωρα. Απο μαγαζι πληροφορικης στο κιλκις το χτυπησες?

Αρχική απάντηση από unseen

μονο καλα? Το ψυγειακι δε ειναι απο τα καλυτερα που εχω δοκιμασει. Σε σχεση με διπλο η διαφορα ειναι 2-3 βαθμους σε Load μετα απο ωρα. Απο μαγαζι πληροφορικης στο κιλκις το χτυπησες?

ναι Χρηστο.

Ωραιος Λευτερη Μεγειες Μεγειες Μπραβο και στον Γιωργο για την βοηθεια

Ειδεις που τελικα δεν ηταν και πολυ δυσκολο

Απο θερμοκρασιες μια χαρα εισαι πολυ καλα θα ελεγα Αναφερε μας και ποσο ανεβηκε και τι διαφορες ειχε απο την στοκ

Ελπιζω να εισαι ευχαριστημενος

το μονο ''δυσκολο'' ηταν εκει με το backplate της μητρικης. πρωτη φορα εβλεπα κολλημενο backplate. Μιχαλη επρεπε να εβλεπες εμενα με ενα πιστολακι φουξια χρωμα στο χερι και ο Λευτερης να κραταει την μητρικη! Τελικα το ζεσταναμε γυρω στο 5αλεπτο και ξεκολλησε ευκολα σχετικα.

Αρχική απάντηση από eleven

Ωραιος Λευτερη Μεγειες Μεγειες Μπραβο και στον Γιωργο για την βοηθεια

Ειδεις που τελικα δεν ηταν και πολυ δυσκολο

Απο θερμοκρασιες μια χαρα εισαι πολυ καλα θα ελεγα Αναφερε μας και ποσο ανεβηκε και τι διαφορες ειχε απο την στοκ

Ελπιζω να εισαι ευχαριστημενος

Mιχαλη για το μπλοκ σου δεν το σηζηταμε :worship: τελειο,και μαλλον θα ταξιδεψει και προς Σουηδια μερια:D για να το δει και ενας φιλος Σουηδος του techsweden.org.Τωρα με στοκ ψυκτρα με 30-33 ΒΑΘΜΟΥΣ δωματιου ειχα 46-48 και σε κατασταση τρελλας του cpu 50,και που να ερθει και ο χειμωνας που το δωματιο δεν εχει καλολιφερ και για να μπεις μεσα θελεις παλτο:D . Σε ευχαριστω πολυ Μιχαλη

Ρε ντεφακο..

Τσιγγουνευτικες 100ευρο για να πάρεις καλή υδροψυξη ενώ έδωσες τα δεκαπλά για μνήμες cpu mobo????

Βασικά κρατά το μπλοκ το οποίο είναι άψογο

Πάρε ένα διπλό extreme radiator και μια αντλία l25-l30 + tank eleven Και θα είσαι άρχοντας δες στο δικό μου να καταλάβεις πως θα τα βάλεις.

120420063057ew.th.jpg

260220062419mq.th.jpg

040220062263uw.th.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.