Jump to content

ADSL by Vivodi!

Παπ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετω τα συντροφια απο το thelab. Τωρα φευγω φοιτητης και ψαχνω για dsl. Εψαξα στην vivodi και βρηκα κατι προπληρωμενα πακετα. Το site ειναι τοπαρακατω :

http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=371

Εκει στην στηλη που λεει " ADSLaccess + DSLnet Dynamic - Προπληρωμένα πακέτα "

εχει κατι κατηγοριες "Shared LLU" , "Full LLU" , "ΑΡΥΣ"

Ξέρει κανεις τη κατηγοριες ειναι αυτες;;; Ποια ειναι η καλυτερη για αγορα;;;

Παραδειγματος χαριν το παετο 2048 για 12 μηνες στο Shared LLU εχει 230 ευρω ενω στο Full LLU εχει 260 ευρω. Οποιος γνωριζει ας με βοηθησει για να αγοράσω το πακετο.

Ευχαριστω για τον χρονο σας!

Προκειμένου να πας σε Shared και Full LLU θα πρέπει πρώτα να δεις αν η Vivodi σε καλύπτει από το ιδιόκτητο δίκτυό της

Αν δεν σε καλύπτει , αναγκαστικά πας για σύνδεση μέσω κέντρου ΟΤΕ , την λεγόμενη ΑΡΥΣ

Όσων αφορά τα 12μηνα πακέτα , θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις προς Otenet και Forthnet , οι οποίες προσφέρουν 2mbit στα 25 ευρώ τον μήνα

Ήμουν χρήστης vivodi για πάνω από 2 χρόνια και έχω περάσει τα πάνδεινα

Δεν θα μπορούσα να την προτείνω με τίποτα

Δεν ξερω για την εξυπηρετηση παντως στις τιμες η vivodi ειναι ετη φωτος μπροστα..Με αποκορυφωμα την 8Mbit με 35Ε.Η shared ειναι στην ηδη υπαρχουσα γραμμη να μειραζεται η συνδεση με το τηλεφωνο ενω στην full σου περνανε καινουρια δικια τους γραμμη..

Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 22:57]

ΧΟΛ 4 ΜΒΙΤ 20/μήνα

Θεσσαλονίκη έχει???

Αρχική απάντηση από ARVAS

Δεν ξερω για την εξυπηρετηση παντως στις τιμες η vivodi ειναι ετη φωτος μπροστα.

Και εγώ με αυτό το σκεπτικό έμεινα στην εταιρία τόσο καιρό , την στιγμή που ήταν οι μόνοι που παρείχαν 1mbit με 58 ευρώ σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό που ήταν 80 φεύγα

Όμως η συχνά κακή ποιότητα της σύνδεσης (τουλάχιστον μία φορά τον μήνα) , η παπάρα "Φταίει ο ΟΤΕ"μόλις είχαν πρόβλημα , και προπάντων η χείριστη υποστήριξη (βλέπε φωτογραφία χρόνου αναμονής) με ώθησαν να μείνω χωρίς νετ 2 μήνες τώρα , ώστε να καταφέρω να αλλάξω (επιτέλους) παροχέα

Και για να μην λέμε λόγια του αέρα , αναμονή στην τεχνική υποστήριξη στις 10/2/2006 , 1.22ΑΜ (για να μην λέμε πως είχα πέσει και σε ώρα αιχμής)

http://img.photobucket.com/albums/v686/xinshin/DSC01997Medium.jpg

Πάντα κρατάω τα πράγματα που μου κάνουν εντύπωση :D

εγώ δεν θα το ρίσκαρα ποτέ με πακέτο 12 μήνες. Όχι μόνο ανησυχόντας για την πιότητα της εξυπιρέτησης και την σύνδεσης του παροχέα αλλά και επιδή... οι τιμές κατεβαίνουν!!! Είναι κ ο βασικός λόγος που διάλεξα Cube της Vivodi, είναι το μόνο πακέτο χωρίς 12 μηνη δέσμευση. Και επιδή δέν έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την Vivo δεν έχω σκοπό να κάτσω Vivo μετά τους 5 μήνες του πακέτου. θα δούμε πώς έχουνε παει οι τιμές κ θα δάσουμε ανάλογα...

όσο για Shared LLU, Full LLU δές αν το δίκτυο της Vivo περνάει από το σπίτι σου κ μετά τα κοιτάς. αλλιώς ΑΡΥΣ... ΟΤΕ...

Και για να μην λέμε λόγια του αέρα , αναμονή στην τεχνική υποστήριξη στις 10/2/2006 , 1.22ΑΜ (για να μην λέμε πως είχα πέσει και σε ώρα αιχμής)

Για να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου από την εταιρεία:

1) Αποστολή αίτησης στις 07/07/06

2) Ακύρωση αίτησης και επιστροφή χρημάτων στις 07/09/06

Στο διάστημα αυτό έκανα ΠΟΛΛΑ τηλεφωνήματα στο 13880 και ανεξαρτήτως ώρας είχα πάνω από 20' αναμονή. Είναι ΤΡΑΓΙΚ’ πολύ πιστέψτε με. Και όλα αυτά για να ενημερωθω πως όταν θα μπει η γραμμή (μετά 2 μήνες) θα έχω 512kbps. Οπότε ζήτησα πίσω τα 99 μου και πήρα OnDslKit στα 2048. Ίδωμεν πως θα πάει και αυτό...

να πώ και εγώ τη δική μου εμπειρία? :p

πρωτο έβαλα 256/128 το πρώτο της χρόνο (πρίν απο 2 ή 3?)

την έκοψα για το καλοκαίρι.

κανένα πρόβλημα και το dslphone ήταν τσάμπα όσο θέλαμε :)

α! πήρα και 2(?) μήνες δώρο γιατί κάποιοι είχαν προβλήματα!!!

πέρυσι ξαναέβαλα 384/128 και την αναβάθμισα μετα το πάσχα σε 1024/256 με 40ε και απο τότε δεν την έχω κόψει ξανά!

πάντα πολύ καλές ταχύτητες και το skype που με ενδιαφέρει έπαιζε απροβλημάτιστα :)

το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν βγάλει ακόμα το τηλέφωνο του σπιτονοικοκύρη απο τους υπολογιστές τους και ότι με θέλουν πέρνουν εκεί!

αχμ... να ρωτήσω κι εγώ κατι σχετικά με την dsl μου..να μην ανοίγω άλλο thread τώρα.. :p

εγώ είχα forthnet in a box 384 (τώρα 768) αλλά όπου να'ναι τελειώνει.. βλέπω καινούριες προσφορές από forthnet (1024/25ευρώ κλπ) επίσης in a box.. για να έχω πχ τη συγκεκριμένη προσφορά με ίδιο username και pass, απλά θα πάω και θα τους το πω ή θα πρεπει να πάρω το πακέτο απο την αρχή και τα σχετικά? :boxed:

Ρε παιδία καλές η 12 Καμήνες πρόσφορεςΝα ξέρετε παντός πως το κέρδος που θα έχετε στους πρώτους 6 μήνες θα σου το πάρουν τους επόμενους 6 ..πχ εγώ αγόρασα 384 με 20,5 Ε πέρασαν η πρώτη 6 μίνες τώρα ώμος έχει 20 Ε η 1mb και 26 τα 2 mb .. Συμπέρασμα μην κανείς μεγάλες δεσμεύσεις ......Και για το θέμα της ανανεώσεις είναι η μήνες που σου απομένουν συν τους 12. για να πάρεις την έκπτωση .. πχ 6 που μου μένουν να τελειώσο το συμβόλαιο και 6+12 =18 σε τόσους μήνες τα 8 mb θα έχουν 20 Ε

και που θα πληρώσω? :p στην άλλη τα είχα δώσει στην αρχή και είχα ξοφλήσει... θα πρέπει να μου ανοίξουν λογαριασμό ε? πφφφφφφ :getlost:

Τα 384 σου έγιναν 768 άρα 20,5/768 not bad...

+ήταν 1mbit/25euro αρχικά η προσφορά και θα γίνει αναβάθμιση σε 2mbit/25euro not bad at all

Αρχική απάντηση από ..::LaLa::..

και που θα πληρώσω? :p στην άλλη τα είχα δώσει στην αρχή και είχα ξοφλήσει... θα πρέπει να μου ανοίξουν λογαριασμό ε? πφφφφφφ :getlost:

Θα σου δώσουν αριθμό τράπεζας για κατάθεση των χρημάτων.

Τι λογαριασμό θα σου ανοίξουν (δεν κατάλαβα)?

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 11:01]

Θα σου δώσουν αριθμό τράπεζας για κατάθεση των χρημάτων.

Τι λογαριασμό θα σου ανοίξουν (δεν κατάλαβα)?

ε οκ αυτό εννοούσα :p μην αγχώνεσαι, το ίδιο λεμε.. απλά συνήθως τα κανόνιζαν άλλοι αυτα, για μενα και δεν τα ξέρω και πολύ καλα :p ε καιρος να τα μαθω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.