haris1984 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2006 με αφορμη την αγορα του pixma ip5200 θα ηθελα να μου πειτε οσοι τυπωνετε τις φωτογραφιες σας στο pc τι χαρτι χρησιμοποιητε...για Α6 παντα (10χ15)...βλεπω glossy, mat και semi-glossy χαρτια. ποιο ειναι το καλυτερο και το ποιο ανθεκτικο?το semi glossy ειναι το πιο ακριβο απο οτι βλεπω αλλα αξιζει τη διαφορα τιμης απο το glossy?τα γυαλιστερα παιζουν περιπου στα 10-15 ευρω η κατοσταδα αναλογα την ποιοτητα της καθε εταιριας και τα semi glossy μου φαινεται λιγο πιο ψηλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 6, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 κανεις δεν τυπωνει σπιτι του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 6, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 τυπωνω εγω....αλλα ειπα να ποσταρει κανενας αλλος πρωτα....Σαν οικονομικη αλλα καλη λυση εχω το Q1991Α της ΗΡ premium photo paper glossy 240gr (αν θυμαμαι κοντα 4.5 η 20αδα)και πιο ακριβο αλλα για μενα καλυτερο σε ποιοτητα..της canon το PR-101 photo paper pro245γρ. Aν θυμαμαι 7.70 τα 20.Για πιο πανω δεν με παιρνει οικονομικα...(δεν μας πεφτουν και απο την τσεπη)Θα δοκιμαζα βεβαια ευχαριστως και αυτοΑν θες...δοκιμασε με της canon και ενα διαφορετικο και πες εντυπωσεις...(ασχετο.....λογικα ο εκτυπωτης σου ειχε μεσα τα φυλλα που λεω.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 7, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 ναι...τα pr-101 ειχε μεσα ο εκτυπωτης....τα premium photo paper glossy ειναι αυτα που λεω να αγορασω με 16 ευρω την 100αδα.. btw στο site του πλαισιου λεει οτι ειναι 280gr.http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=62002025&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=337368&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 7, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 και στο e-shop το ιδιο λεει!Οταν δοκιμασεις πες εντυπωσεις μεταξυ των δυο!(αυτα που ειχε η canon μεσα και αυτα που πηρες, αν γινεται στην ιδια φωοτγραφια)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Σεπτέμβριος 7, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Συνηθως τα καλυτερα χαρτια ειναι αυτα που προτεινει η εταιρεια που κατασκευαζει τον εκτυπωτη. Στην περιπτωση σου το Photo paper pro. Κι εγω canon εχω και με αυτο εχω δει τα καλυτερα αποτελεσματα. Η αποδοση των χρωματων και η καθαροτητα των φωτογραφιων ειναι λιγο εως αρκετα καλυτερη σε σχεση με αλλα χαρτια. Βεβαια ειναι αρκετα ακριβο αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις...Με τα ακριβα της hp ειναι επισης ικανοποιητικη η ποιοτητα, ενω με της epson ειναι μαλλον μετρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 7, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 θα παω να παρω την κατοσταδα της hp και ισως χτυπησω και μια 20αδα κανον για συγκριση...αν δεν βαρεθω θα πεταχτω το απογευμα μεχρι το πλαισιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.