giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2006 Παιδακια μηπως ξερει κανενας τους default κωδικους απο το speedtouch?Μου τους ζηταει οταν παω να ρυθμισει τα ΝΑΤ
Snips Σεπτέμβριος 4, 2006 #3 Σεπτέμβριος 4, 2006 εμένα μου ζήταγε κωδικούς πριν λίγες μέρες από μόνο του.....τελικά έβαλα admin/admin και μπήκε.....Δεν ξέρω περισσότερα....
CaptainMilo Σεπτέμβριος 4, 2006 #4 Σεπτέμβριος 4, 2006 Admin/Admin είναι τα defaultΣε περίπτωση που δεν είναι ο default , τότε δοκίμασε το name / pass από τον DSL παροχέα σου
satkok Σεπτέμβριος 4, 2006 #5 Σεπτέμβριος 4, 2006 Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα speedtouch (δε θυμάμαι μοντέλο ) και είχε username: Administrator ή administrator και pass: κενό (βάζεις στο configuration του router ότι θες εσύ). αυτά έγραφε στο εγχειρίδιο σαν προεπιλεγμένα
giorgos_cupra Σεπτέμβριος 5, 2006 Author #6 Σεπτέμβριος 5, 2006 Παιδια admin/admin δεν ειναι.Ουτε administrator/administrator,ουτε administrator/κενο.Το username και το pass του isp δεν τα εχω δοκιμασει ακομη.Το περιεργο ειναι οτι πριν κανω format δεν μου ζηταγε κωδικο.Τωρα που το ξαναεγκατεστησα μου ζηταει...
giorgos_cupra Σεπτέμβριος 5, 2006 Author #9 Σεπτέμβριος 5, 2006 Τελικα εκανα reset γιατι δεν επιανε τιποτα.Δοκιμασα και τον κωδικο του isp,δοκιμασα και κατι serial numbers που εχει απο κατω το modem και παλι τιποτα:alien:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.