Jump to content

FX5200 + Dell 2005FPW προβλημα με το DVI

Blinky

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

:p ρε τραβα παρε μια vga της προκοπης

κι ασε τους ηρωισμους:p

λογικο εινια να μην καταδεχεται να παιξει η dell με την 5200....

Η δικια μου εχει καταδεχτει με S3 virge,voodoo 3,GF2 ti,6600Gt και πολλες αλλες..ο καλος ο μυλος φιλε μου...

η χειροτερη που εχω δοκιμασει σε DVI και ετρεχε μια χαρα,ηταν μια 9250...

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 02:15]

Η δικια μου εχει καταδεχτει με S3 virge,voodoo 3,GF2 ti,6600Gt και πολλες αλλες..ο καλος ο μυλος φιλε μου...

η χειροτερη που εχω δοκιμασει σε DVI και ετρεχε μια χαρα,ηταν μια 9250...

Αστον ρε Γιαννη, αφορμη ψαχνει να μου την πει επειδη δεν πηρα conroe :p

(παντως τις S3, voodoo, gf2 τι τις αναφερεις? για DVI μιλαμε...με VGA μια χαρα παιζει)

Εντωμεταξυ μεσω D-SUB η εικονα δεν ειναι τοσο καλη, ειναι λιγο θολη, αλλα μεσω του DVI με ανταπτορα σε D-SUB ειναι πολυ καλη, και αν δε μπορεσω να το φτιαξω, ετσι θα μεινει.

SPC, με λιγο ψαξιμο στο net διαπιστωσα και αυτο που λες γενικα για τις 5200, μαλιστα σε καποιο αρθρο ειδα να τεσταρουν ολη τη σειρα FX και να πατωνουν στο DVI, αλλα αυτο δε μπορει να εξηγησει το γιατι δεν παιζει ουτε σε 640x480...

Αρχική απάντηση από Blinky

Αστον ρε Γιαννη, αφορμη ψαχνει να μου την πει επειδη δεν πηρα conroe :p

(παντως τις S3, voodoo, gf2 τι τις αναφερεις? για DVI μιλαμε...με VGA μια χαρα παιζει)

Εντωμεταξυ μεσω D-SUB η εικονα δεν ειναι τοσο καλη, ειναι λιγο θολη, αλλα μεσω του DVI με ανταπτορα σε D-SUB ειναι πολυ καλη, και αν δε μπορεσω να το φτιαξω, ετσι θα μεινει.

SPC, με λιγο ψαξιμο στο net διαπιστωσα και αυτο που λες γενικα για τις 5200, μαλιστα σε καποιο αρθρο ειδα να τεσταρουν ολη τη σειρα FX και να πατωνουν στο DVI, αλλα αυτο δε μπορει να εξηγησει το γιατι δεν παιζει ουτε σε 640x480...

γενικα ανεφερα και τις μουφικες...

Το D-SUB παιζει αναλογα την καρτα δυστυχως,στην 7300 Gt δεν παιζει καλα,στην 945G παιζει...

Γενικα παντως το D-sub δεν μου παιζει καλα,ειναι οπως λες λιγο θολη και αν θυμασαι σου ειχα πει να δεις αν παιζει καλα με την Gf2 και οντως επαιζε διαμαντι...

Αφου σου παιζει με τον ανταπτορα και εχει καλη εικονα...τι ασχολησε???Κλειστο και αστο λεμε...

Υγ:Εννοειται καλα κανει και στην λεει που δεν πηρες conroe...βρωμοAMDα,πρασινοφρουρε..:p :P :p

Δοκιμασα και αλλο DVI καλωδιο και τα ιδια. Δεν ασχολουμαι αλλο, αφου με τον ανταπτορα dvi->vga εχει τοσο καλη εικονα (ειλικρινα δε μπορω να παρατηρησω τιποτα διαφορετικο απο παλια που ειχα DVI->DVI) θα το αφησω ετσι. Αλλωστε καποια στιγμη αργοτερα που θα παρω και κανενα PC της προκοπης (ακους Γιωργακη???) αυτη η καρτα σε CRT οθονη θα δινει σημα...

Αρχική απάντηση από Blinky [Σήμερα, στις 20:52]

Αλλωστε καποια στιγμη αργοτερα που θα παρω και κανενα PC της προκοπης (ακους Γιωργακη???)

εχω εναν D805 με κομμενο τον εναν πυρηνα....

ψηνεσαι?

Intel HalfCore σε τιμη εκπληξη

:daisy:

Αρχική απάντηση από ΝTG

εδιτ

Εχω μια υποψια οτι ειναι το dual link...η απουσια του δλδ.

Εχεις καμμια πιο μικρη TFT απο 20αρα να δοκιμασεις?

Τσου.

Με κάρτα single link (6800u) η 2405 παίζει κανονικά στα 1920x1200@60.

Αρχική απάντηση από ΝTG

νταξ το μαθαμε στη προηγουμενη σελιδα...ειπαμε newb(-noob) here..

όχι, δεν το λέω με την "κακή" έννοια, απλά για επιβεβαίωση.

κι εγώ είχα μείνει με την εντύπωση ότι για >1920*1080 θες dual link.

Αρχική απάντηση από sotiris

όχι, δεν το λέω με την "κακή" έννοια, απλά για επιβεβαίωση.

κι εγώ είχα μείνει με την εντύπωση ότι για >1920*1080 θες dual link.

Καλά στο Χημικό, στο (σ)κολείο δεν σου έμαθαν ότι άλλο το >= (μεγαλύτερο ή ίσο) και άλλο το > (''σκέτο'' μεγαλύτερο) ; :p

Για > 1920*1080 θες DL

Για = 1920*1080 δεν θες DL

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.