plessinho Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2006 Για σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους.Αντι για ελληνικά μου βγάζει κάτι ακαταλαβίστικα και δεν ξέρω τι να κάνω μήπως μπορείτε να με βοηθήσεται λιγο;;;;Μήπως φταίει το ότι έχω windows media center αγγλικά;;;;Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε σας απάντηση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 Εχεις greek locale??????Αλλαξε το char encoding στα subs και ξαναδοκιμασε..........vob sub χρεισιμοποιεις?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 Με τι τα τρεχεις τα video?VobSub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 Την ταινια πας να την δεις σε pc ή σε επιτραπεζιο dvd player ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Σεπτέμβριος 3, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 varelasj σε pc πάω να την δω με το bsplayer.τι λες να φταίει;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Σεπτέμβριος 3, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από apostglen46 [Σήμερα, στις 13:56] Εχεις greek locale?????? Αλλαξε το char encoding στα subs και ξαναδοκιμασε.......... vob sub χρεισιμοποιεις?????? πως θα τα κάνω αυτά φιλε μου γιατί είμαι και λίγο άσχετος :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 Απλα πραγματα λογικης...............Πας Subtitles->Subtitles Properties->Font. Κατω λεει script το οποιο αλλαζεις σε Greek.Σε μενα με XP Αγγλικα δουλεψε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Σεπτέμβριος 3, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 Ευχαριστώ kallileo να σε καλά το βρήκα και δούλεψε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.