Jump to content

Πρόβλημα με watercooling

mitro_891416003254

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unseen

με αντλια 72l/h, 3 μπλοκ και 6χιλ σωληνες πιστευετε οτι το προβλημα ειναι η παστα?

θα συμφωνήσω και εγώ, θές κάτι μεγαλύτερο σε αντλία και σωλήνες

Παιδιά αποφασησά να πάω όλο το pc στην checkmate για να του ρίξουν μια ματιά αλλά δεν το βλέπω να λειτουργεί καλά το σύστημα με αφτό το kit. Σκέφτομαι να φτίαξω ένα δικό μου kit. θέλω να μου προτινεται κατί καλό θέλω ομώς τρια block(cpu,vga,chipset) μια καλη αντλία και γενικός κλασικά κατή καλό. Πέραστε κανενά link. Για το προηγουμένο kit είχα δώσει περιπού 150.

• 3 weeks later...

παιδία όλο το kit δουλευεί κανόνικα 'εχω 48-50 βαθμούς. Αλλά έχω ένα προβλημα οταν ανηγώ το pc βγαινει μύνημα απο το BIOS (Fan Error) πρέπει να πατησω το F1 για να συνεχεισεί. Έχω μέσα στο BIOS αλλά δεν βρισκώ κατι για να το απεναιργωποιήσω! Αν ξέρει κανείς κάτι θα ήταν χρησήμο.

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 11:59]

48-50 βαθμους ??? πες μας τι κιτ εχεις ποσα μπλοκ και τι συστημα εχεις.

Γιατι η θερμοκρασια σου ειναι αρκετα υψηλη.

Το κιτ είναι αφτό http://www.coolriver.de/eng/lc.html οπώσ βλέπει έχει 3block το ξέρω οτι η θερμοκρασίες είναι υψηλές αλλά δεν ξέρω τη αλλό να κάνω στην αρχή ήταν 68-72.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.