Jump to content

Πρόβλημα με watercooling

mitro_891416003254

Recommended Posts

Aμα δε βαλεις πάστα καλύτερα μην δοκιμάζεις τίποτα...

Οταν λέμε να βγάλεις τον αέρα απο το κύκλωμα λέμε να βγει ο πιθανόν υπάρχων αέρας που κάνει την κυκλοφορία του νερού δύσκολη.

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Αύριο πηγαίνω να πάρω πάστα άλλλα δεν νομίζω να πέσει η θερμοκράσία στα κανονίκα.

Σκέφτομαι να το πάω για αλλάγη γιατί έχω εγγυήση. θα δω και με την πάστα για να είμαι σίγουρος.

Και μια φωτογραφία το πως είναι τώρα το σύστημα...

post-5014-1416072761,6283_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από plessinho-13- [Σήμερα, στις 14:42]

ρε φιλαράκι πολύ λυγισμένα μου φαίνονται τα σολινάκια μήπως φταίει αυτό;;;;

Όχι ρε έχω κοιτάξει και για τα σωληνάκια. Θα ρίξω μια ματιά πάντως!

Οι σοληνες εχουν να κανουν παρα πολλες στροφες!!! Αυτος μπορει να ειναι ενας λογος παρα πανω.;) ;) Κοιτα μηπος ειναι κανενας σοληνας λυγισμενος τερμα με αποτελεσμα να μην μπορει να κυκλοφορει το νερο ελευθερα :)

Έβγαλα όλο το kit και το έβαλα σε λειτουργία για να δω αν όλα είναι ok. Λοιπόν η αντλία δουλευει κανονίκα και το νερό περνάει κανονικά απο τα σωληνάκια και μάλιστα τα block παγώνουν κανονίκα.

Τώρα θα πάρω πάστα και θα ξαναδωκημάσω να το βάλω μέσα στον υπολόγηστη.

Βάλε πάστα και πρόσεχε να πατάει καλά πάνω στον επεξεργαστή γιατί μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα αν είναι σε θέμα εγκατάστασης αυτό αλλιώς πήγαινε και βρίσε λίγο αυτούς που το πήρες για να σου δώσουν άλλο!!!!:p

Μόλις βάλεις την πάστα κάνε κανα ποστ να δούμε τι λέει από θερμοκρασίες!!!!!

κοίτα έστειλα mail στην checkmate από όπου το πήρα. Τους ρώτησα για την εγγυήση και μου λέι οτι ησχύει μόνο αν υπάρχη προβλημα με την αντλια να μην δουλευεί ή αν κάποιο block έχει προβλήμα.

συμφωνώ με unseen αντλια 72l/η και 3 μπλοκ... εδώ δεν επαρκεί η L20 για 3 μπλοκ

ένας γνωστός μου που αγόρασε CoolRiver Watercooling kit Deluxe και πέσαμε σε μια συζήτηση είδε κάποια μικρή αύξηση των temps κοντά στους 3 βαθμούς

πίστευε πως είχε να κάνει με τι κυκλοφορία αέρα στο κουτί του που είναι σχετικά μικρό αφαίρεσε αρκετούς ανεμιστήρες και όσους μείναν τους αντικατέστησε με silent......

δεν γνωρίζω αν το έψαξε παραπάνω μονο αυτό μου είπε...

Megale fainete oti sou o ***** epiase ligo zesti

la8os eprepe na sindeseis to watercooling sto ***** sou

na mpainei nero:jump:

ki egw sinfono me tin adlia dioti ine megaluteri kai prosferei megaliteri

efxaristisi sto ***** tou mitro_89

a kai gia megaluterh eukolia anti gia pasta xrisimopiise vaselini

8a sou kanei kalo:jump:

:D kalo eeee

Αρχική απάντηση από AK-47

Megale fainete oti sou o ***** epiase ligo zesti

la8os eprepe na sindeseis to watercooling sto ***** sou

na mpainei nero:jump:

ki egw sinfono me tin adlia dioti ine megaluteri kai prosferei megaliteri

efxaristisi sto ***** tou mitro_89

a kai gia megaluterh eukolia anti gia pasta xrisimopiise vaselini

8a sou kanei kalo:jump:

:D kalo eeee

Η συμπεριφορά σου δεν συνάδει με αυτή που διέπει τους υπόλοιπους χρήστες, γι'αυτό το λόγο σε αποχαιρετάμε και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Χμ. Δοκιμασε να βγάλεις ολα τα block (οχι να τα ξηλώσεις, απλώς να μην τα εγκαταστήσει9ς πάνω στην κάρτα γραφικών + chipset και να αφήσεις μονο της CPU. Λογικα η αντλία - ψυγείο επαρκεί μονο για τον επεξεργαστή σου και εκεί οριακα...

ΥΓ.

Υποθέτω ότι τα εχεις συνδέσει ολα σωστά και ότι το νερό κυκλοφορεί, και ότι ο ανεμηστήρας του ψυγείου δουλεύει σωστά.

http://www.octools.com/index.cgi?caller=articles/coolriver/deluxe/coolriver_3.html

Eδω μιλάει για θερμοκρασίες κοντά στους 33-41 βαθμούς. Είσαι σίγουρος ότι το υγρό κυκλοφορεί σωστά και ότι το block παταει καλα?

Tι μηχάνημα πας να ψύξεις???

mitro_89 εφοσον λες οτι ολα ηταν συσκευασμενα και δουλευουν ολα ρολοι , κανε εναν ελεγχο 1)αν το μπλοκ ειναι συμβατο με την συγκεκριμενη mobo και δεν κουμπωνει σωστα.

2) αν μπορεις βγαλε το υγρο που εχει μεσα το συστημα και βαλλε παραφλου(αραιωμενο σε νερο) μηπως το υγρο που εχει μεσα δεν "ψυχετε" ευκολα!!

Πραγματι τι υγρο εχει μεσα;;

Καλη τυχη!!

Αρχική απάντηση από Παπ [Χθες, στις 13:44]

mitro_89 εφοσον λες οτι ολα ηταν συσκευασμενα και δουλευουν ολα ρολοι , κανε εναν ελεγχο 1)αν το μπλοκ ειναι συμβατο με την συγκεκριμενη mobo και δεν κουμπωνει σωστα.

2) αν μπορεις βγαλε το υγρο που εχει μεσα το συστημα και βαλλε παραφλου(αραιωμενο σε νερο) μηπως το υγρο που εχει μεσα δεν "ψυχετε" ευκολα!!

Πραγματι τι υγρο εχει μεσα;;

Καλη τυχη!!

Να σου πώ την αλήθεια δεν ξέρω καθόλου τι ύγρο έχει μέσα η αντλία.

Αν και τώρα έχω θερμοκρασίες 75-80. Θα πάρω τηλέφωνο στην έτερια απο όπου το αγόρασα για να δω τι θα κάνω.

Παιδία μια απορία για το ψυγείο.Ο ανεμιστήρας στο δικό μου είναι μπροστά του και πέρνει τον αέρα απο έκσο μέσα στην κούτα ο αέρας όμως περνάει πρώτα απο το ψυγείο αφτο είναι σωστό ναι ή οχι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.