tomhel Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2006 Σαν συνεχεια του σχετικου θεματος απο το ποστ του Εlpis http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=30220και επειδη και εγω θελω να παρω ενα φθηνο Lpt εως 700 , εχω κανει μια σχετικη ερενα αγορας ( να'ναι καλα το skroutz ) . Τα αποτελεσματα πιο κατω στο exel-ακι , οπου συγκρινονται 12 φθηνα λαπτοπ εως 700 ( εκτος ενος fs στα 737 ) στα βασικα τους χαρακτηριστικα....Ριχτε μια ματια και καντε μια επιλογη , πιο θεωρειτε οτι ειναι best value 4 money....laptop.xls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Σεπτέμβριος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 πολύ βασικό η εγγύηση. τουλάχιστον 512 ram και απο εκεί και πέρα πάρε ότι γουστάρεις δύο fujitsu έχω στείλει για RMA (οι σκληροί τα παίζουν και τα καλώδια της οθόνης) οι IBM άκουσα ότι έχουν μεγάλη εγγύηση όπως και οι dell αν είναι δώσε κάτι παραπάνω στην εγγύηση, συμβουλή μου επίσης αν χρειάζεσαι ΦΟΡΗΤΟ και όχι υπολογιστή απλά ψάξε για 13" οθόνες. μεγαλύτερη ζωή της μπαταρίας και λιγότερο βάρος/μέγεθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 Το τελευταιο το ακριβοτερο... α)centrino 1,73 δεν ειναι και λιγο πραμα( σε σχεση με τα υπολοιπα) β)Χ300 ...αυτονομη καρτα....αρκετα σημαντικο..και καμμια σχεση με τις υπολοιπες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Σεπτέμβριος 3, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG Το τελευταιο το ακριβοτερο... α)centrino 1,73 δεν ειναι και λιγο πραμα( σε σχεση με τα υπολοιπα) β)Χ300 ...αυτονομη καρτα....αρκετα σημαντικο..και καμμια σχεση με τις υπολοιπες! Οντως το 2045 απο ε-σοπ ειναι οτι καλυτερο σε φθηνο λαπτοπ , αυτη ειναι και η δικη μου επιλογη , αλλα σκεφτομουν οτι το lenovo στα 500 με μια εξτρα μνημη 512 , δηλ. Μ370 1.5Ghz / 768 dd2 με 15'' tft , Wifi , 4 ωρες αυτονομια ( 8 cell ) , bluetooth στα 550 τελικη τιμη , ειναι φανταστικη τιμη με πολυ καλα χαρακτηριστικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 εχει 40αρη δεν εχει dvdrw ,εχει ενσωματομενη καρτα γραφικων ...Το 2045 εχει 60αρη.512 ram,dvdrw και ξεχωρη καρτα....(μεγαλο πραμα)Αρκετα πιο δυνατο σε ολους το τομεις και σε λογικα λεφτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Σεπτέμβριος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 Συνφωνώ, παρε το FS 2045 αφού εχει σαφώς καλύτερα features και η χωριστή κα΄ρτα είναι όντως μεγαλο πραγμα. Γενικά, για εγγυήσεις μήν σε πολυνοιάζει γιατι δίνεις 700 ευρώ, τα οποία ειναι ΠΟΛΥ λιγα για laptop και αν σου χαλάσει μπορείς να πάρεις εναν καινούριο. Αντίστοιχα προτείνω να ΜΗΝ αγοράσεις επέκταση εγγύησης αφού στον χρόνο πάνω το laptop έτσι και αλλιώς πάνω απο 400 ευρώ δεν θα πιάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.