μανος1980 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2006 καλησπερα παιδια. εχω εναν 6400 πανω σε μια asus p5b. με το cpu cool ειχα ενδειξεις 49-50 idle και ψαχνοντας διαβασα καπου να κατεβασω το core temp που εχει πιο ακριβεις ενδειξεις. πραγματι αυτην την στιγμη το συγκεκριμενο μου δινει 40 στον εναν πυρηνα και 41 στον αλλο που μου φαινονται πιο λογικες τιμες. το cpu cool και το βιος μου δινει γυρω στους 47 48 την δεδομενη στιγμη. ποιο να εμπιστευτω?
ΝTG Σεπτέμβριος 2, 2006 #2 Σεπτέμβριος 2, 2006 Μαλλον το core temp και το bios...Στο bios η θερμοκρασια δεν ειναι se idle ....οποτε λογικο ειναι να βλεπεις λιγο πανω εκει απο οτι στα windows...!Aλλα και παλι απλα υποθεσεις κανω καθως συνηθως εμπιστευομαστε αυτο που μας φαινεται πιο λογικο χωρις να σημαινει οτι ειναι και το σωστό πάντα)
μανος1980 Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #3 Σεπτέμβριος 2, 2006 απλα το cpu cool δινει οτι και το βιος. μαλλον με καθησυχαζει το αλλο γιαυτο μου φαινετε λογικο. πολυ ψηλα ειναι ρε γαμωτο ακομα και για την μαμα ψυκτρα. και η μητρικη ειναι στους 37. α τωρα ειναι 46.5 στο cpu cool και 40 στο core temperature. η ασφαλης θερμοκρασια ειναι μεχρι τους 61.5?
ΝTG Σεπτέμβριος 2, 2006 #4 Σεπτέμβριος 2, 2006 61.5?Μου αρεσε η ακριβεια στο νουμερο.... Δεν ξερω να πω με σιγουρια... Αν εννοεις ασφαλης απλα να εχεις χαμηλη θερμοκρασια αυτο εξαρταται απο τα γουστα του καθενος!Αλλον μπορει να τον χαλαει να βλεπει 50αρες ,αλλον 40αρες κ.ο.κ! Λογικα θα Δουλευει και παραπανω απο 61.5 Τωρα που θα μπει ο σεπτεμβρης για τα καλα θα δεις και πιο χαμηλες θερμοκρασιες ακομα! Μιας που δεν ξερω ουτε τι κουτι εχεις (ροη?) ουτε τι ψυξη ,ουτε και αν εχεις κανει o/c τις βρισκω νορμαλ...(υποθετοντας οτι εχεις μετριο κουτι,μαμα ψυκτρα και δεν εχεις κανει o/c.)
μανος1980 Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #5 Σεπτέμβριος 2, 2006 βασικα εχω ενα που λεγετε thermalrock ocean dome. εχω εναν 9αρι silenx πισω στα 14 ντεσιμπελ εναν 9αρι μπροστα να βαζει και εναν 8αρι πανω να βγαζει. απλα η μητρικη ειναι στους 37 οποτε περιμενα τον επεξεργαστη να ειναι γυρω στους 41 οπως δειχνει το cpu core. καλα θα βαλω πανω και την hyper 48 αυριο να δω τι γινετε. απο οτι καταλαβα δεν χρειαζετε να ανησυχω. οχι δεν τον εχω πειραξει καθολου και εχω την μαμα ψυκτρα πανω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.