pigassos19 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2006 Μολις εκανα ενα format στον υπολογιστη μου,οποτε παω να μπω στο ιντερνετ!Συνδεεται κανονικα αλλα μολις παω να σερφαρω τιποτα!Το ιντερνετ ειναι νεκρο,δεν κινειται τιποτα!Οταν ανοιγω τον messenger μου πεταει ενα μηνυμα οτι :Your gateway appears to be offline.Το μονο μεπτο που βρισκω εγω ειναι οτι στον πινακα ελεγχου δεν μπορω να μπω στο μενου του μοντεμ διοτι στην αρχη εκει που σου ζηταει να δηλωσεις σε ποια χωρα βρισκεσαι η λιστα με τις χωρες ειναι κενη και ετσι δεν μπορω να διαλεξω τιποτα,οποτε και δε με βαζει στο μενου των μοντεμ.Το θεμα ειναι οτι αυτο μου το εχει ξανακανει αλλα δεν ειχα προβλημα!Μηπως εχει κανεις υποψη του κατι?
ARVAS Σεπτέμβριος 2, 2006 #2 Σεπτέμβριος 2, 2006 Κοιτα στον browser που χρησημοποιεις να δεις πως εχει ρυθμιστει η συνδεση στο δικτυο. Ισως ειναι μονο για συνδεση σε lan.
pigassos19 Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #3 Σεπτέμβριος 2, 2006 Ναι αλλα γιατι να μη συνδεεται ο messenger?Δεν εχει να κανει με τον browser!Δεν μπορω να κανω update ουτε στο αντιβιωτικο!
ARVAS Σεπτέμβριος 2, 2006 #4 Σεπτέμβριος 2, 2006 Αν δεις στο ΠΟΘ ο vader ειχε προβλημα με τον MSN και διορθωθηκε μεσω ρυθμισης στον IE.
power Σεπτέμβριος 2, 2006 #5 Σεπτέμβριος 2, 2006 Win ΧΡ έχεις? Serv.Pack 2 εχεις βάλει? Εγκατέστησες κανένα norton - mcaffe κλπ?
pigassos19 Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #6 Σεπτέμβριος 2, 2006 win xp sp2 εχω!Το AVG εχω εγκαταστησει, αλλα δε μου εχει ξανακανει προβλημα!
pigassos19 Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #7 Σεπτέμβριος 2, 2006 Τελικα οταν δε βρισκεις λυση στο προβλημα σου, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι ενα φορματ, οπως και εκανα και ολα λυθηκαν!Thanks guys!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.