tolis861416003225 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2006 εχω 2 usb modems ενα απο οτενετ ενα απο τελλας και θελω να μοιρασω στα 2 πισι μου στο χωριο το dsl και αναρωτιεμαι αν υπαρχει ρουτερ για usb modems ή αν μπορω με μια αλλη συσκευή να γινει ευφικτη η συνσεση στο νετ και απο τα δυο μοντεμς χωριστα δλδ κατι σα σπλιτερ της γραμμης... ολα αυτα επιδη και τα 2 πισι ειναι παλια(π2 και π3) και δεν εχοθν καρτες δυκτιου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Όχι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, τα routers περιμένουν την είσοδο wan σε rj45 τις πιο πολλές φορές. Πάρε 2 κάρτες δικτύου, 8 έχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Σεπτέμβριος 3, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 και αλλα 40 για κανενα καλο ρουτερ παμε κοντα στα 50... ελεγα μηπως τη βγαλω φτινοτερα μιας και εχω 2 μοντες... μη πανε χαμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 Δεν χρειάζεται να πάρεις και router έτσι όπως στο λέει ο Trendy. Για να τη βγάλεις πιο φθηνά θα μπορούσες να συνδέσεις τα δυο pc μέσω δικτύου, να συνδέσεις το ένα usb modem στο ένα pc και το δεύτερο pc να μπαίνει στο net μέσω του πρώτου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 αν τα pc ειναι ανοιχτα ταυτογχρονα και ειναι σχετικα κοντα..τοτε μονο δυο καρτες δικτυου θες...και το ενα modem!To ενα pc θα μπαινει μεσω του αλλου!Μου φαινεται περιεργο παντως που η μητρικες δεν εχουν δικτυο πανω!Εστω ο p3 επρεπε να ειχε..εδιτ...χαζευα αλλα λινκς...δεν ειχε απαντηση ο makis οταν το εγραφα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Σεπτέμβριος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 αυτό που λες δεν είναι δυνατό, γιατί τότε θα πρεπε να συγχρονίζουν και τα δύο.η λύση είναι ένα modem κι αναγκαστικά ένα pc ανοιχτό που θα μοιράζει τη σύνδεση.αν τελικά την ακολουθήσεις, θα χρειαστείς μια καρτα δικτύου για κάθε pc (εκτός αν έχουν ήδη)κι ένα cross-over καλώδιο που θα τα συνδέει μεταξύ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Σεπτέμβριος 3, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 την ηξερα και την λυση με το ενα μοντεμ απλα ήθελα το καθε πισι να ειναι ανεξαρτητο... παντως ευχαριστω για τις απαντισεις σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.