Jump to content

υπαρχει ρουτερ για usb modem?

tolis861416003225

Recommended Posts

εχω 2 usb modems ενα απο οτενετ ενα απο τελλας και θελω να μοιρασω στα 2 πισι μου στο χωριο το dsl και αναρωτιεμαι αν υπαρχει ρουτερ για usb modems ή αν μπορω με μια αλλη συσκευή να γινει ευφικτη η συνσεση στο νετ και απο τα δυο μοντεμς χωριστα δλδ κατι σα σπλιτερ της γραμμης... ολα αυτα επιδη και τα 2 πισι ειναι παλια(π2 και π3) και δεν εχοθν καρτες δυκτιου....

Δεν χρειάζεται να πάρεις και router έτσι όπως στο λέει ο Trendy. Για να τη βγάλεις πιο φθηνά θα μπορούσες να συνδέσεις τα δυο pc μέσω δικτύου, να συνδέσεις το ένα usb modem στο ένα pc και το δεύτερο pc να μπαίνει στο net μέσω του πρώτου.

αν τα pc ειναι ανοιχτα ταυτογχρονα και ειναι σχετικα κοντα..τοτε μονο δυο καρτες δικτυου θες...και το ενα modem!

To ενα pc θα μπαινει μεσω του αλλου!

Μου φαινεται περιεργο παντως που η μητρικες δεν εχουν δικτυο πανω!Εστω ο p3 επρεπε να ειχε..

εδιτ...

χαζευα αλλα λινκς...

δεν ειχε απαντηση ο makis οταν το εγραφα!

αυτό που λες δεν είναι δυνατό, γιατί τότε θα πρεπε να συγχρονίζουν και τα δύο.

η λύση είναι ένα modem κι αναγκαστικά ένα pc ανοιχτό που θα μοιράζει τη σύνδεση.

αν τελικά την ακολουθήσεις, θα χρειαστείς μια καρτα δικτύου για κάθε pc (εκτός αν έχουν ήδη)

κι ένα cross-over καλώδιο που θα τα συνδέει μεταξύ τους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.