Jump to content

WRT54G ασυρματο switch

πχ2

Recommended Posts

Ναι θα παίξει εύκολα. Νομίζω ότι το wrt54g έχει και dhcp για να δώσει αυτόματα τις ρυθμίσεις στο laptop σου που θα συνδεθεί πάνω του.

Γεια σας παιδια

εχω ενα wrt54g και το δουλευω σαν switch

Για να δουλεψει ασυρματα και να συνδεθει με ενα laptop τι προγραμα θελει

ποιες του wrt54g

δεν τις καταλαβαινω ειναι αγγλικα

μπορεις να με αν ξερεις απλα δια να παρω μια ιδεα?

Κοίτα το wrt54g από τη μάνα του δουλεύει ως access point στο κανάλι 6 με ssid "linksys". Το ασύρματο είναι bridged με το switch οπότε συνδέεις το laptop στο wrt και είσαι συνδεδεμένος και με τους υπόλοιπους υπολογιστές του switch.

γεια σου

εγω το καλωδιο του ιντερνετ το εχω συνδεσει στο wtr και απο εκει περνουν ολα και το λαπτοπ τωρα δηλαδη αν βαλω στο λαπτοπ το wireless θα συνδεθει? απο μονο του

η θα κανω καμια ρυθμηση

Γεια σας παιδια

Εχω ενα Linksys wrt54g θελω να το δουλευω σαν switch ασυρματο

για να συνδεθω με ενα laptop το laptop εχει wireless lan 2100 3a mini pci adapter

Εχω περαση του drivers στο laptop και μου βγαζει το εικονιδιο απενεργοποιημενο

θελω να μαθω ρε παιδια ?

1) πως ξερω οτι το wrt54g δουλευει ασυρματα

2)αν θελει drivers

3)και πως θα ενεργοποιησω στο laptop την καρτα wireless

παρακαλω με απλα λογια γιατι δεν εχω και πολλες γνωσεις

ευχαριστο

ενταξει ρε παιδια

επειδη δεν καταλαβαινω γιαυτο ρωταω δεν ξερω πολλα και δεν ξερω ουτε αγγλικα

για να διαβασω προσπαθω τοσο καιρο και ακομα ειμαι στην αρχη!

καντε λιγο υπομομη

Βάσει νόμου υποχρεούνται οι εισαγωγείς να παρέχουν οδηγίες στα Ελληνικά για τα προϊόντα που παρέχουν.

Η διαδικασία να συνδέσεις 2 συσκευές ασύρματα είναι ψιλοστάνταρ, αν αναλογιστούμε ότι το wrt παίζει από μαμά access point στο channel 6 με ssid "linksys" και δίνει dhcp. Στο pc περνάς τους drivers της κάρτας και μετά είτε απο utility της κάρτας είτε από το αντίστοιχο των win στο control panel κάνεις έρευνα για διαθέσιμα access points, βρίσκεις το δικό σου και συνδέεσαι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.