Jump to content

WRT54G ασυρματο switch

πχ2

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας παιδια

προσπαθω να κανω εγκατασταση το cd του ρουτερ wrt54g απο το μανισιο cd

και οταν φτανω στο σημειο 8 της εγκαταστασης μου ζηταη κωδικο

ξερη κανεις τη να κανω ???

λεει το username και password αλλα αφου κανεις την εγκατασταση του cd

το προβλημα μου ειναι οταν κανω εγκατασταση στο cd

Δοκίμασε όπως λέει και ο φίλος asikamin να βάλεις και username και password τη λέξη admin και πες μας αποτελέσματα αν θέλεις.

το εκανα ρε παιδια

παταω ok και περιμενω και περιμενω και δεν κανει τιποτα

να σας πω οτι περνω γραμμη απο ενα αλλο ρουτερ

μηπως δεν κανει??

Αρχική απάντηση από πχ2

να σας πω οτι περνω γραμμη απο ενα αλλο ρουτερ

μηπως δεν κανει??

δηλαδή?

λεω επειδη στο σπιτι μου δεν εχω τηλεφωνο περνω γραμμη ιντερνετ απο ενα φιλο διπλα

η γραμμη ερχαιται απο ενα ρουτερ σε μενα παει σε ενα switch και το δινω στα 2 pc που

εχω.οι οδηγιες δειχνουν οτε+μοντεμ+wrt54g+υπολογηστη

μηπως θελει η γραμμη να ερχαιται απο μοντεμ και οχι απο ρουτερ?

Κατά τη γνώμη μου πήγαινε μια μέρα στον φίλο σου δίπλα και βάλε το δικό σου router στην τηλεφωνική γραμμή του φίλου σου και σέταρέ το μέσω Internet, μπες δηλαδή στην IP του router σου και πέρνα τα στοιχεία τις σύνδεσης του φίλου(username, password, κτλ) σε σένα και όταν τ αποθηκεύσεις όλα και είσαι ΟΚ δοκίμασε αν συνδέεσε μέσω του τρόπου που συνδέεσε πάντα.

Στα λέω αυτά γιατί για να δουλέψει ένα router χρειάζεται απαραίτητα τα στοιχεία σύνδεσης που δίνει ο εκάστοτε ISP και προφανως αφού εσύ δεν έχεις σύνδεση μάλλον είναι απαραίτητα τα στοιχεία της σύνδεσης του φίλου.

Αυτά τα username-pass αναφέρονται στη σύνδεση με τον isp. Εκεί δε βάζεις κάτι εφόσον παίρνεις τη σύνδεση από κάποιον άλλο.

καταλαβα θα πρεπει να κανω συνδεση οτε

γιατι πως να πω τον φιλο να βγαλει το δικο ρουτερ και να βαλει το δικο μου

θα δω τι θα κανω παντως σας ευχαριστω

Αρχική απάντηση από trendy [Σήμερα, στις 04:35]

Αυτά τα username-pass αναφέρονται στη σύνδεση με τον isp. Εκεί δε βάζεις κάτι εφόσον παίρνεις τη σύνδεση από κάποιον άλλο.

Γι αυτό λέω να βάλει τα στοιχεία τις σύνδεσης του φίλου γιατί είναι σαν να πήρε καινούργιο ρούτερ αυτός( ο φίλος). Η σύνδεση με το Internet είναι μέσω του της γραμμής του φίλου.

Δεν καταλαβαίνω επίσης, γιατί χρειάζεται ρούτερ ο πχ2 αφού μπορεί να τραβήξει καλώδιο από δίπλα και να παίρνει γραμμή για Internet σαν να είναι ενα τοπικό δίκτυο(LAN). Εκτός αν το ρουτέρ του δίπλα έχει μόνο μία έξοδο Ethernet.

Διόρθωσέ με trendy αν κάτι δεν κατάλαβα.

πηρα το ασυρματο ρουτερ γιανα εχω το λαπτοπ στο σπιτι χωρις καλωδιο οπου θελω

υπαρχει αλλος τροπος?

Δεν πρόκειται να δουλέψει ακόμα και αν ο φίλος του τον άφηνε να χρησιμοποιήσει το username-pass του (που δεν πρόκειται να το κάνει αλλά λέμε τώρα).

Κανονικά θα έπρεπε να πάρει ένα απλό access point για να δώσει ασύρματα δίκτυο στους υπολογιστές του. Και με το wrt54g μπορεί να γίνει αυτό όπως είπα σε άλλο thread αλλά είναι overkill.

παιδια αν το δουλεψω σαν switsh θα κανει την συνδεσει ασυρματα με το laptop

μιλαω για το wrt54g

δηλαδη αν βαλω στο λαπτοπ ενα usp wi hi θα δουλεψη ασυρματα?

και αν ναι τι ρυθμισεις θελει ?

αμα ξερεις λιγο αναλυτικα για να καταλαβω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.