Jump to content

Προβλημα με LCPOWER 550

jpcupra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μονο εγω διαπιστωνω καποιο προβλημα στις τασεις?:( :( 'η οντως υπαρχει?Αν μπορειτε να δειτε ολες τις τασεις και να μου πειτε ποιες εχουν προβλημα, θα το εκτιμουσα...

psuqw6.jpg:(

Αρχική απάντηση από haris1984

παρε ενα πολυμετρο και μετρα...η μητρικη μπορει να διαβαζει οτι να ναι

αν υποθεσουμε οτι η μητρικη διαβαζει σωστα?τοτε υπαρχει οντως προβλημα?

σημερα ηρθαν καποια lcpower 550. Θα ανοιξω ενα και θα σου πω. Εχεις αυτο με τον 14αρη ανεμιστηρα? Εσυ παρολαυτα εχεις καποιο προβλημα? Σου σβηνει ας πουμε?

Αρχική απάντηση από unseen

σημερα ηρθαν καποια lcpower 550. Θα ανοιξω ενα και θα σου πω. Εχεις αυτο με τον 14αρη ανεμιστηρα? Εσυ παρολαυτα εχεις καποιο προβλημα? Σου σβηνει ας πουμε?

δεν σβηνει αλλα σε μεγαλο vcore μπορει να επανεκκινει η μου κοβει το 3dmark... επισης καρτες οπως 1800-1900 ζητανε δυνατο τροφοδοτικο ειδικα για o/c. κατι πηρε το αυτι μου οτι μην εχοντας επαξιο τροφοδοτικο, με την cpu και την καρτα ο/c(ψηλα) υπαρχει περιπτωση να μου κολλανε τα marks λογω ελλειψης ρευματος? ενα χρυσο ειναι παντως. θα κοιταξω και για λινκ unseen... tks...:daisy: :daisy:

edit: lc6550 power gold550w και ειναι με 12 ανεμιστηρα

psu1gn8.jpg

Να ρωτησω κατι μια και ειναι για το ιδιο πραγμα σχεδον..Εχω ενα HEC WinPower 550W.Απ'οσο βλεπω απο το Smartguardian σε idle η 12αρα εχει 11,9V ενω σε load 11,86V.Ποση περιπου μπορει να ναι η αποκλιση απο την πραγματικοτητα?Δεν εχω προχειρο πολυμετρο :( Τα 11,86 ειναι αρκετα ή μπορει να προκαλει προβλημα?

Αρχική απάντηση από gregorisvas

Να ρωτησω κατι μια και ειναι για το ιδιο πραγμα σχεδον..Εχω ενα HEC WinPower 550W.Απ'οσο βλεπω απο το Smartguardian σε idle η 12αρα εχει 11,9V ενω σε load 11,86V.Ποση περιπου μπορει να ναι η αποκλιση απο την πραγματικοτητα?Δεν εχω προχειρο πολυμετρο :( Τα 11,86 ειναι αρκετα ή μπορει να προκαλει προβλημα?

Tα προγράμματα απλά μη τα κοιτάς ποτέ.Μπορεί να είναι αληθινή η απόκλιση εώς τελείως εσφαλμένη.Πάρε ένα πολύμετρο με 15 ευρος βρίσκεις κάτι καλό και είσαι οκ.Πάντως και πραγματική να είναι τόση μεταβολή δεν είναι σημαντική....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.