Jump to content

Ερώτηση για τροφοδοσία της LanParty!

Saber_Rider

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας, έχω μία DFI LanParty, οι είσοδοι τροφοδοσίας που σημειώνω στην φώτο τι ακριβώς είναι; Η αριστερή είναι σαν υποδοχή ρεύματος για floppy και η δεξιά σαν υποδοχή ρεύματος για σκληρό ide. Χρειάζεται να συνδεθούν με το τροφοδοτικό οπωσδήποτε; Εγώ δεν τα έχω συνδεδεμένα και δουλεύει μια χαρά η Motherboard!

Επίσης το Chipset μου (NF4) έχει μέσο όρο θερμοκρασίας γύρω στους 51 βαθμούς, θεωρείται φυσιολογική τιμή; Όσοι έχετε την ίδια Μητρική τι θερμοκρασίες σας δείχνει;

post-4662-1416072759,8623_thumb.jpg

Kαι εμενα λειτουργει και χωρις αυτα τα ρευματα αλλα λογω o/c τα εχω βαλει καλου κακου...

Η θερμοκρασια και μενα εκει γυρω ηταν και εφτανε μεχρι 55 περιπου αλλα αλλαξα ανεμιστηρα και παστα και ειναι γυρω στους 40 τωρα και με πολυ λιγοτερο θορυβο

:)

smartguardian και ρυθμισε το φουλ το ανεμιστηρακι

βεβαια και εμενα οταν παιζω πολλες ωρες κανα παιχνιδι τωρα το καλοκαιτι καπου εκει ειναι αλλα no prob

Το floppy 4πινο ειναι για σταθεροτερα ρευματα στο cpu [ουτως η αλλως σταθερα δινει και χωρις αυτο] Και το 4pino molex ειναι αν δινεις πανω απο 3.2 στις μνημες .

το καλοκαίρι η θερμοκρασία σε εκείνες τις τιμές έπαιζε.

καλό είναι, την επόμενη φορά που θα βγάλεις τη μητρική να το βγάλεις,

να καθαρίσεις το thermal conductor από κάτω και να βάλεις λίγο AS5 στο nForce.

ΔΕΝ χαλάει την εγγύησή σου και θα έχεις κάπως καλύτερες θερμοκρασίες.

για ισσοροπία θερμοκρασίας/θορύβου παίζεις με το άνω και κάτω όριο του chipset fan

από το BIOS.

με τις μεγαλες ζεστες που εβραζε ο τοπος,εφτανε κ μενα μεχρι 51-52 βαθμους..

το ανεμηστηρι το εχω καπου στις 7000 στροφες..

εχω παρατηρησει επισης οτι γενικα οι καρτες γραφικων βρισκουν πανω σε αυτο(και η 6600GT κ τωρα η 7800GTX).

υπαρχει κ αναλογο thread νομιζω παλιοτερα,οπου προτεινονται καποιες λυσεις για αντικατασταση..

Αφηστε παιδια και εγω αλλος ενας παθων της SLI-DR το ανεμηστηρακι της με τρελενει στις 7000+++ και το n-force 4 ζεματαει στους 52C'+++ παρολα αυτα. Μου ειχαν προτείνει μια λυση απο την www.checkmate.gr για αλλαγη cooler αλα φαυλος κυκλος.....

Αλαγη motherbord θελει, απο την αλλη ομως με τετοιες επειδοσεις και σταθεροτητα....... πολυ δησκολο κατι τετοιο!!!!

Αρχική απάντηση από Athens2004 [02-09-2006 20:31]

Το floppy 4πινο ειναι για σταθεροτερα ρευματα στο cpu [ουτως η αλλως σταθερα δινει και χωρις αυτο] Και το 4pino molex ειναι αν δινεις πανω απο 3.2 στις μνημες .

Εγώ γιατί ενθυμούμαι οτι είναι για περίπτωση SLi βρε κομπάρε?????

temps.png

Αρχική απάντηση από Athens2004

Γιατί προφανώς κάπου το έχεις δεί-διαβάσει ετσι εσύ . Μια ματιά στο manual θα μας πεισει .

αν θυμάμαι καλά το manual συμφωνεί με τα λεγόμενα του NoDsl

Μπα το λαμπ μου βγάζει 50-50..

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=170106#post170106

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=252302#post252302

Βοήθεια του κοινού παίζει?

Η γνώμη μου είναι πως τροφοδοσία είναι χώστα εκεί να παίρνει απο παντού ρεύμα..

Δεν το χαλάει(Μπορεί να του αρέσει κιόλας lol )

ΟΚ!! Θα τα συνδέσω όλα τα βήσματα. Κάτι άλλο, τυχαίνει κανείς να ξέρει αν η Lanparty SLI

D που έχω έχει ρύθμηση στο bios για την τάση του ρεύματος στο PCI-EXPRESS?? Ψάχνω στο bios και δεν μπορώ να το βρω!!!!!:blink: :blink: :blink: :banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.