midkin Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2009 Καλησπέρα, ξέρει κανείς που μπορώ να αναζητήσω κεραία για gps; Λογικά πρέπει να βιδώνει μέσα σε ένα ειδικό βύσμα πάνω στο gps όπως ακριβώς βιδώνει η κεραία πάνω σε ένα router ή μία κάρτα wireless.Το gps μου είναι το Navigon 2100 max
sakis_the_fraud Νοέμβριος 30, 2009 #2 Νοέμβριος 30, 2009 Καλησπέρα, ξέρει κανείς που μπορώ να αναζητήσω κεραία για gps; ξεκινα με το μαγαζι που πηρες την συσκευη, αν δεν εχουν ψαξε κατευθειαν στην navigon. Στο internet δεν βρηκα κατι απο ελλαδα, εξω υπαρχει αυτο. Λογικά πρέπει να βιδώνει μέσα σε ένα ειδικό βύσμα πάνω στο gps όπως ακριβώς βιδώνει η κεραία πάνω σε ένα router ή μία κάρτα wireless. On the top we have the On/Off button, another indentation for the mount, and - behind the rubber cover - a MMCX connector for an external GPS antenna. Αν θελεις να παρεις εξωτερικη κεραια γιατι αργει να κλειδωσει με δορυφορο, στο παραπανω review αναφερει πως δεν φταιει η κεραια αλλα το αργο GPS chipset που διαθετει. Speaking of GPS - the 2100max has a Nemerix N3 chipset - a somewhat questionable choice. In direct comparison with SiRF III based devices the 2100max always is the last one to get a fix. On average it took about two minutes (while already in motion) before the 2100max would lock on, whereas other devices needed around 40 seconds maximum.
GeorgeVasil Νοέμβριος 30, 2009 #3 Νοέμβριος 30, 2009 Συγνωμη για να καταλαβω.. Υπάρχουν GPS που σκας 200€ και δεν παίζουν out of the box σωστά..και θέλουν υποστήριξη και με εξωτερική κεραία??
Dr.Paneas Νοέμβριος 30, 2009 #4 Νοέμβριος 30, 2009 Παιδιά χρειάζομαι GPS. Θα πάρω τα Χριστούγεννα και το θέλω για Ελλάδα. Έχετε να προτείνεται κάτι καλό για οδηγούς που δεν γνωρίζουν πάνω απο 2 δρόμους ;
CrazyAnt Νοέμβριος 30, 2009 #5 Νοέμβριος 30, 2009 Παιδιά χρειάζομαι GPS. Θα πάρω τα Χριστούγεννα και το θέλω για Ελλάδα. Έχετε να προτείνεται κάτι καλό για οδηγούς που δεν γνωρίζουν πάνω απο 2 δρόμους ; Ξεκεινα τις τσαρκες στην πολη....Και μιλαω παρα πολυ σοβαρα. Κατα προτιμηση μετα τα μεσανυχτα Το GPS καλο χρυσο,αλλα στη Θεσσαλονικη ειδικα ψιλο αχρηστο.Να μου πεις οτι πας πολλα ταξιδια,να πω οκ. Εκτος αν εχεις ηδη ή μπορεις να βρεις τσαμπα ή αν εχεις κινητο με GPS embeded.
sisman Δεκέμβριος 1, 2009 #6 Δεκέμβριος 1, 2009 Δλδ το ναβιγκον ΔΕ λειτουργει χωρις εξωτερικη κεραια? Γιατι ειναι λιγο απιιθανο..Δε νομιζω να χρειαστεις κιολλα, ουτε θα εχεις και προβλημα.
midkin Δεκέμβριος 1, 2009 Author #7 Δεκέμβριος 1, 2009 Βασικά κοιτάξτε να δείτε! Το Navigon 2100 max σαν gps είναι κορυφή. Έχει από τους ταχύτερους επεξεργαστές και συνδυασμό με μία γρήγορη κάρτα sd γίνεται ταχύτατο. Οι ταχύτητα του γίνεται εύκολα αντιληπτή όταν το ξεκλειδώσεις και του περάσεις mp3 players, video players, παιχνίδια, εφαρμογές κ.λ.π. Όσον αφορά τα προγράμματα gps αυτά καθ' αυτά, είναι λίγο κάπως... Το μαμά πρόγραμμα αργεί αρκετά να βρει σήμα - περίπου 2 λεπτά και μόνον αν είσαι ακίνητος - και αφού το βρει αν αποκλίνεις έστω και μια στιγμή από το προτεινόμενο δρομολόγιο, περνάνε 2 ίσως και 3 λεπτά για να κάνει επανακαθορισμό διαδρομής. Χθες όμως που το δοκίμασα με το πρόγραμμα iGo έπαθα πλάκα... Εκτός από το γεγονός πως η συσκευή έβρισκε σήμα 3-4 φορές πιο γρήγορα, όταν κάποια στιγμή απέκλινα από την προτεινόμενη διαδρομή για να αποφύγω τα διόδια χρειάστηκε λιγότερο από 10 δεύτερα για να μου προτείνει μία άλλη. Έμεινα μακάκας μιλάμε... Οπότε συμπεραίνω πως μάλλον φταίει το πρόγραμμα της Navigon και όχι η συσκευή. Πάντως ακόμα θεωρώ πως με κεραία θα είναι κάπως καλύτερα και στα δύο προγράμματα! Εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα το Navigon 2100max το οποίο αν ψάξεις λίγο στο scroutz.gr θα το βρεις σε πολύ δελεαστική τιμή. Αυτά...
midkin Δεκέμβριος 16, 2009 Author #8 Δεκέμβριος 16, 2009 Ξανά λέω, για όσους δεν έχουν διαβάσει το τόπικ πως είμαι κάτοχος του Navigon 2100 max.Ψάχνω μία βάση στήριξης που να μην μπαίνει σε τζάμι, αλλά κάπου αλλού. Τώρα θα είναι στην έξοδο του κλιματισμού ή κάπου αλλού δεν με νοιάζει και πολύ.Έχετε κάτι στα υπ όψιν σας;Ευχαριστώ.
dalai Δεκέμβριος 18, 2009 #10 Δεκέμβριος 18, 2009 Εγω εχω παρει το mio168 εδω και 4 χρονια , και για τα λεφτα του ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Θα σου προτεινα ενα οπιοδηποτε της σειρας ΜΙΟ , αρκει να εχει: -windows (δηλ να ειναι pda και οχι navigator) για ευκολη εγκατασταση προγραμματων.-μεγαλη οθονη. Οχι αυτες τις κουτσουλιες των 2,5" οθονες που ειναι αχρηστες για οδηγους.Οχι μονο δεν βλεπεις αλλα δεν μπορεις να πατησεις και τις επιλογες αν κουναει.-wifi και τελος-βαση για αμαξι και φορτηστη για αμαξι
midkin Δεκέμβριος 18, 2009 Author #11 Δεκέμβριος 18, 2009 κατι τετοιο βολευει; Αυτό μάλιστα!!! Ευχαριστώ πολύ!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.