Maximus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2006 Σκέφτομαι να περάσω κι εγώ στους μπλε και έχω την απορία πιο PSU να χρησιμοποιήσω. Θέλω να είναι modular και 500+W. Κοιτώντας δεξιά-αριστερά βρήκα 3 υποψήφιους:1) Tagan 530W U15 Easycon2) Hiper 580W Modular3) OCZ Modstream 520WΤο θέμα είναι ότι το Hiper (ίσως και το OCZ, δεν είμαι σίγουρος 100%) δεν έχει 24pin+8pin τροφοδοσία αλλά 24pin+4pin. Οι νέες μητρικές έχουν 24pin+8pin αλλά ξέρω ότι μπορούν να λειτουργήσουν και σε 24pin+4pin τροφοδοτικά. Το θέμα είναι ότι οι κατασκευάστριες εταιρείες μητρικών και τροφοδοτικών δεν το συνιστούν και προτείνουν την αγορά 24pin+8pin PSU. Τελικά τι ισχύει? Είναι όλο αυτό marketing για να πουλήσουν νέα τροφοδοτικά ή πράγματι σε ένα σύστημα που θα υποστεί O/C θα υπάρχει πρόβλημα?[edit: τώρα είδα κάποια θέματα στο XS τα οποία μιλούν για 700+W τροφοδοτικά, τα οποία οι ίδιοι θεωρούν απαραίτητα για ένα νέο σύστημα μιας και οι DX10 κάρτες γραφικών θα χρειάζονται -όπως λένε και οι ίδιοι- "tons of amps". Τη βάψαμε...]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.