Jump to content

Προβλημα με msconfig

ARVAS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μου φαινεται πως ο φορητος εχει αρχισει να ψιλορεταρει.. Επειδη μου φαινοταν αρκετα φορτωμενος απο μνημη ειπα να ανοιξω το msconfig για να φορτωνει λιγοτερα αρχικα στη μνημη.Με μεγαλη εκπληξη διαπιστωσα οτι το msconfig δεν ανοιγει και μου βγαζει το εξης μηνυμα.

post-3543-1416072759,7476_thumb.jpg

Δεν ειναι αυτο το προβλημα.Το κανω και με το ccleaner το θεμα ειναι γιατι δεν ανοιγει..;

Το είχες ξανανοίξει το msconfig? Κάποιες εγκαταστάσεις WindowsXP δεν το περιλαμβάνουν καν...

Τι να σου πω...μπορει απλα να τα επαιξαν τα windows!!

Κανε ετσι προσωρινα τη δουλεια σου και αν δεις και δεν παει αλλο τραβα του κανενα φορματ!

Ναι αρκετες φορες αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν το εχω ξανανοιξει σε αυτη την εγκατασταση(αν και απο οτι θυμαμαι το εχω ανοιξει και σε αυτη).Σε παλιοτερες εγκαταστασεις(απο το ιδιο cd που ειναι και τωρα) εχει ανοιχτει πολλες φορες..

Μπορεις να κατεβασεις το msconfig(ψαξε στο Google) ή να το παρεις απο καποιο αλλο pc.

Θα το βρεις στο c:\windows\system32

To εχω περασει ολο kaspersky adaware. Κατι ψιλα βρηκε τωρα δεν εχει τιποτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.