dohc161416003179 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2006 Βασικά θα ήθελα να μάθω με ποιο τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε δύο διαμερίσματα σε ένα δίσκο κατά την διάρκεια εγκατάστασης των windows. Ενώ μου επιτρέπει το σι ντι εγκατάστασης να δημιουργήσω όσα( διαμερίσματα θέλω, εν τούτοις τα εμφανίζει σαν raw και όχι σαν NTFS, για παράδειγμα, και όταν προσπαθώ να τα βάλω ένα σύστημα αρχείων σε αυτά τα διαμερίσματα, αυτό προσπαθεί να εγκαταστήσει τα windows και εκεί..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Σεπτέμβριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Χρειάζονται format σε ntfs. Και αφού γίνει αμέσως μετά κάνε ρεσταρτ. Εναλλακτικά μέσα από τα win με partition magic Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 αν θυμαμαι καλα (μιας και παει καιρος που εχω να κανω φορματ)...μετα που δημιουργεις τα partition σε ρωταει που θες να βαλεις το λειτουργικο!Εκει εχει μια ερωτησουλα που λεει format (ή convert) σε ntfs (quick και κανονικο)ή fat32 (quick και κανονικο)Αφου μετατρεψεις εστω ενα διαμερισμα για να βαλεις το λειτουργικο ,τα υπολοιπα τα κανεις format μεσα απο τα win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Σωστά....Το διαμέρισμα που εμφανίζεται σαν raw, μπορώ να το κάνω format μέσα από τα win......Aπό την γραμμή εντολών: format D:Μέσω της διαχείρισης δίσκων μπορεί να γίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Σεπτέμβριος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από dohc16 [Σήμερα, στις 13:58] Σωστά.... Το διαμέρισμα που εμφανίζεται σαν raw, μπορώ να το κάνω format μέσα από τα win...... Aπό την γραμμή εντολών: format D: Μέσω της διαχείρισης δίσκων μπορεί να γίνει; ..εννοείται οτι γίνεται...αλλά το πιο απλό βασικά είναι: >δεξί κλίκ πάνω στον δίσκο και > φορμάτ... that's all Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Μπράβο mortisboy, αυτό ακριβώς έψαχνα...και ήταν μπροστά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.