Jump to content

Διαμερίσματα

dohc161416003179

Recommended Posts

Βασικά θα ήθελα να μάθω με ποιο τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε δύο διαμερίσματα σε ένα δίσκο κατά την διάρκεια εγκατάστασης των windows.

Ενώ μου επιτρέπει το σι ντι εγκατάστασης να δημιουργήσω όσα(;) διαμερίσματα θέλω, εν τούτοις τα εμφανίζει σαν raw και όχι σαν NTFS, για παράδειγμα, και όταν προσπαθώ να τα βάλω ένα σύστημα αρχείων σε αυτά τα διαμερίσματα, αυτό προσπαθεί να εγκαταστήσει τα windows και εκεί.....:(

αν θυμαμαι καλα (μιας και παει καιρος που εχω να κανω φορματ)...

μετα που δημιουργεις τα partition σε ρωταει που θες να βαλεις το λειτουργικο!

Εκει εχει μια ερωτησουλα που λεει format (ή convert) σε ntfs (quick και κανονικο)

ή fat32 (quick και κανονικο)

Αφου μετατρεψεις εστω ενα διαμερισμα για να βαλεις το λειτουργικο ,τα υπολοιπα τα κανεις format μεσα απο τα win.

Σωστά....

Το διαμέρισμα που εμφανίζεται σαν raw, μπορώ να το κάνω format μέσα από τα win......

Aπό την γραμμή εντολών: format D:

Μέσω της διαχείρισης δίσκων μπορεί να γίνει;

Αρχική απάντηση από dohc16 [Σήμερα, στις 13:58]

Σωστά....

Το διαμέρισμα που εμφανίζεται σαν raw, μπορώ να το κάνω format μέσα από τα win......

Aπό την γραμμή εντολών: format D:

Μέσω της διαχείρισης δίσκων μπορεί να γίνει;

..εννοείται οτι γίνεται...αλλά το πιο απλό βασικά είναι: >δεξί κλίκ πάνω στον δίσκο και > φορμάτ... that's all :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.