g_0x Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2006 παιδες τωρα τελευταια μου συμβαινει ενα προβλημα.ο explorer(οχι ο internet explorer) μου τρωει υπερβολικα πολυ μνημη και γενικοτερα πορους σε σημειο που μια ανανεωση του desktop ή ενα ανοιγμα του winamp ή media player είναι αδύνατο και του firefox είναι πολυ σπαστικο.με ενα restart ερχεται στα ισα του παλι αλλα το προβλημα συμβαινει αν ανοιξω αποτι εχω καταλαβει το firefox+winamp ή ie.παλιοτερα δεν γινοτανε αλλα τελευταια πολυ σιχνα.τα προγραμματα που τρεχω είναι το messenger utorrent google talk avg sygate και bandwidth monitor pro που κανονικα θε επρεπε να πηγαινει σφαιρα το συστημα και οχι ετσι.απο ιους απαλαχτηκα.τι να φταιει?(ραμ εχω 512 αλλα δε νομιζω οτι φταιει αυτό...) επισης ας μου πει καποιος σε περιπτωση που απενεργοποιω τον explorer, πως θα ξαναμπω στα windows?γιατι αν τον κανω τερματισμό ενώ όλεςς οι διεργασιες τρεχουνε απο κατω και οτι προγραμμα έχω ανοιξει εγω βλεπω μόνο το background της επιφανειας εργασιας μου και δεν πιανει ούτε το Alt+Tab... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 παιδια παλι θελω την βοηθεια σας.μολις εκανα ρεσταρτ γιατι δε τη παλευα παλι,και τωρα σβηστικαν τα αγαπημενα μου απο τον firefox.δε τα βρισκω.τι στο διαολο έγινε ρε σεις?ημαρτον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Σεπτέμβριος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Είναι σίγουρα κάποιος ιός που σου τρώει πόρους. Όλες αυτές οι anti-βλακείες δεν πιάνουν μία αν τρυπήσει το firewall.Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις system restore από ιδιότητες My computer, να μπεις σε safe mode και να τρέξεις κάποιο antivirus...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8007 (jpavly's signature) Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 λοιπον μπηκα σε safe και εκανα ενα σεαρψη για ιους αλλα τιποτε.δε βρεθηκε τιποτε...με το firefox ρε παιδια δε μπορει να γινει τιποτε?πανε τα αγαπημενα μου?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Σεπτέμβριος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Ψάξε μέσα στο C:\Program Files\Mozilla Firefox\defaults\profile και θα βρεις τα bookmarks. Αυτό ψάχνεις νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τιποτε και εκει.και το html αρχειο που έχει είναι αδειο.εχει μονοτα δικα του λες και εκανα φρεσκια εγκατασταση ρε γαμωτο...........................πανε τα ωραια μου αγαπημενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Σεπτέμβριος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Τότε κάποια ******* έχει γίνει. Για να το γλιτώσεις αυτό στο μέλλον άνοιξε τον bookmarks manager και κάνε export σε κάποιο σημείο του δίσκου εκτός c για να είσαι σίγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 2, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 C:\Documents and Settings\User\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\aetzzfkc.defaultΔοκιμασε στο παραπανω path Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ.νασαι καλα.δεν ηξερα οτι τα κανει backup εκει...τεσπα.παλι σε ευχαριστω.δε μου λες κατι αλλο.μηπως ξερεις πως θα τα ξαναβαλω ολα μεσα όπω ηταν αυτοματοποιημενα? ή μανουαλ ενα ενα με το χέρι πάλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Σεπτέμβριος 2, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Κάνε το import από τον bookmarks manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 παιδια ευχαριστω παρα πολυ!!!!ενταξει ολα οκ.και τα προγραμματα τα εβαλα.και το anti-spy-bot κτλ κτλ κτλ εβαλα και τεσταραν.τα ψιλοπροβληματα πιστευω διορθωθηκαν και οι μικρες απειλες εφυγαν και ο firefox δουλευει οπως και πριν τωρα...thnx.:clap: :clap: :daisy: ειμαι υποχρεος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 2, 2006 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Mozbackup φίλε μου να ησυχάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.