Jump to content

Κωλάει στο παιχνίδι....

ergotelis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, έφτιαξα ένα μηχανηματάκι ελαφρώς υπερχρονισμένο αλλά περνάει όλα τα τέστα αρκετή ώρα.Σε παιχνίδι που έβαλα, κολάει η εικόνα για 10δεύτερα, μετά επανέρχεται και μπορείς να συνεχίζεις κανονικά.Το κάνει αυτό συνέχεια κάθε λεπτό σχεδόν.Τι μπορεί να φταίει?Να υποθέσω version drivers?H κάρτα είναι 6600gt, ποίοι είναι οι καλύτεροι drivers που έχουνε κυκλοφορήσει για τη καρτούλα?Ευχαριστώ!

Αν δεν κολλαει το παιχνιδι οταν εισαι σε default κατασταση, τοτε μαλλον εχεις too much overclocking.

Αρχική απάντηση από Nikos007

Αν δεν κολλαει το παιχνιδι οταν εισαι σε default κατασταση, τοτε μαλλον εχεις too much overclocking.

Μα δε μου κολλά πουθενά εκεί που είμαι σε κανένα 3dmark,s&m sp2004 ktl

Και εμένα μου είχε δημιουργηθεί παρόμοιο πρόβλημα και λύθηκε εγκαθιστώντας τα τελευταία drivers. Για προσπάθησε και εσύ και πες μας,

Αρχική απάντηση από bezdim

Και εμένα μου είχε δημιουργηθεί παρόμοιο πρόβλημα και λύθηκε εγκαθιστώντας τα τελευταία drivers. Για προσπάθησε και εσύ και πες μας,

Ok αυτό ήθελα να ακούσω για επιβεβαίωση των εκτιμήσεών μου.Απλά νόμιζω ότι είχα αν όχι την τελευταία από τις τελευταίες εκδόσεις drivers,θα το τσεκάρω.Θα το δοκιμάσω και θα σας ξαναπώ!

Δοκιμασε να απενεργοποιησεις το agp fast write απτο bios, ειδικα στις nforce μαμιοτανε ο διας με αυτο enabled :)

Αρχική απάντηση από GruntGR [02-09-2006 13:41]

ειδικα στις nforce μαμιοτανε ο διας με αυτο enabled :)

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.