ergotelis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2006 Καλησπέρα, έφτιαξα ένα μηχανηματάκι ελαφρώς υπερχρονισμένο αλλά περνάει όλα τα τέστα αρκετή ώρα.Σε παιχνίδι που έβαλα, κολάει η εικόνα για 10δεύτερα, μετά επανέρχεται και μπορείς να συνεχίζεις κανονικά.Το κάνει αυτό συνέχεια κάθε λεπτό σχεδόν.Τι μπορεί να φταίει?Να υποθέσω version drivers?H κάρτα είναι 6600gt, ποίοι είναι οι καλύτεροι drivers που έχουνε κυκλοφορήσει για τη καρτούλα?Ευχαριστώ!
Nikos007 Σεπτέμβριος 2, 2006 #2 Σεπτέμβριος 2, 2006 Αν δεν κολλαει το παιχνιδι οταν εισαι σε default κατασταση, τοτε μαλλον εχεις too much overclocking.
ergotelis Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #3 Σεπτέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Nikos007 Αν δεν κολλαει το παιχνιδι οταν εισαι σε default κατασταση, τοτε μαλλον εχεις too much overclocking. Μα δε μου κολλά πουθενά εκεί που είμαι σε κανένα 3dmark,s&m sp2004 ktl
bezdim Σεπτέμβριος 2, 2006 #4 Σεπτέμβριος 2, 2006 Και εμένα μου είχε δημιουργηθεί παρόμοιο πρόβλημα και λύθηκε εγκαθιστώντας τα τελευταία drivers. Για προσπάθησε και εσύ και πες μας,
ergotelis Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #5 Σεπτέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από bezdim Και εμένα μου είχε δημιουργηθεί παρόμοιο πρόβλημα και λύθηκε εγκαθιστώντας τα τελευταία drivers. Για προσπάθησε και εσύ και πες μας, Ok αυτό ήθελα να ακούσω για επιβεβαίωση των εκτιμήσεών μου.Απλά νόμιζω ότι είχα αν όχι την τελευταία από τις τελευταίες εκδόσεις drivers,θα το τσεκάρω.Θα το δοκιμάσω και θα σας ξαναπώ!
GruntGR Σεπτέμβριος 2, 2006 #6 Σεπτέμβριος 2, 2006 Δοκιμασε να απενεργοποιησεις το agp fast write απτο bios, ειδικα στις nforce μαμιοτανε ο διας με αυτο enabled
amgamer Σεπτέμβριος 4, 2006 #7 Σεπτέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR [02-09-2006 13:41] ειδικα στις nforce μαμιοτανε ο διας με αυτο enabled :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.