athlon=greek Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2006 Τρεχω το aquamark και μετα απο 3-4 πιστες διακοπτεται και μου δινει ενα μηνυμα το οποιο αφορα μαλλον κατι σε σχεση με τις μνημες...Υπαρχει απαντηση παιδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Σεπτέμβριος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από athlon=greek Τρεχω το aquamark και μετα απο 3-4 πιστες διακοπτεται και μου δινει ενα μηνυμα το οποιο αφορα μαλλον κατι σε σχεση με τις μνημες...Υπαρχει απαντηση παιδες; Είσαι κλοκαρισμένος ή default? Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 1, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 default ειναι,εχω κανει και format το πρωι καθως και οι μνημες ειναι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Σεπτέμβριος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 εχεις περασμενο μετα το format το hotfix? Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 1, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 amd dual core optimizer και το windows driver package amdk8 αυτα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 αυτο το μηνυμα μου δινει παιδες: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από giorgos th. εχεις περασμενο μετα το format το hotfix? Δεν παιρνω και ορκο αλλα υποθετω οτι αναφερται σε ενα dll που χρειαζεται για δειξει το σκορ!Εκει κολλαει αν καταλαβα καλα!Λιγο πριν το τελος!Αν θυμαμαι πρεπει να ειναι το direcpll.dll Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 μαλλον,αλλα που θα το βρω;Αυτο δεν μου εχει ξανασυμβει αφου το εγκαθιστουσα πιο παλια και ολα ενταξει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 2, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 "χτυπα" το στο google...Λογικα θα σου βγαλει site που θα μπορεις να το κατεβασεις(πχ dll-files.com) Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 3, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 Kατεβασε το απο εδω και απλα αντικεστησε το παλιο που ειναι μεσα στο φακελο του aquamark στο program files. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 3, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 λοιπον ολα ειναι μια χαρα μετα την προσθηκη του dll,εισαστε καλλιτεχνες παιδες......:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 3, 2006 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 Αντε και καλα bench !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.