o polonos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2006 Παιδια τα φοτα σας. Απο χθες το πισι αργει παρα πολυ. Του περασα τους drivers, θερμοκρασιες ειναι καλες. Spyware κτλ. δεν εχω, Ο δισκος ειναι στο PIO και δεν μ'αφηνει να το αλλαξω εκανα ελεγχο για errors και δεν βρηκε τπτ. Το πισι σε κατασταση ιδλε ειναι μια χαρα αλλα μολις θελω να τρεξω ενα προγραμμα κολλαει και το CPU USAGE παει στα 100%:...: Ακομα και το mozilla firefox δυσκολευεται να ανοιξει. :O
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 1, 2006 #2 Σεπτέμβριος 1, 2006 Γιατι δεν σε αφηνει να αλλαξεις τον δισκο?Πως μπηκε σε PIO απο μονο του?:wassat:
kunoobidi Σεπτέμβριος 1, 2006 #3 Σεπτέμβριος 1, 2006 Αφού, όπως λες, δεν έχεις spyware/ιούς κτλ κάνε uninstall 1-1 διάφορες εφαρμογές μπας και κάποια σου κάνει νούμερα. Το nod32, για παράδειγμα, μου προκαλεί ένα σωρό προβλήματα μετο που το βάζω (αργό boot shutdown, κολλήματα κτλ).
o polonos Σεπτέμβριος 1, 2006 Author #4 Σεπτέμβριος 1, 2006 Το nod 32 το εχω εδω και 6 μηνες και δεν μου εχει κανει κανενα προβλημα. Και ξεχασα να σας πω οτι αργει παρα πολυ να ανοιξει κανει περιπου 3 λεπτα μεχρι να βγαλει τo παραθυρο welcome Και εχω μονο τα βασικα προγραμματα που ειχα και πριν γινει αυτο...
schumifer Σεπτέμβριος 1, 2006 #6 Σεπτέμβριος 1, 2006 Για κοίτα λίγο σε παρακαλώ πότε ενημερώθηκε τελευταία φορά.......
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 1, 2006 #7 Σεπτέμβριος 1, 2006 Αν είναι clopywrite θα δείχνει ότι είναι ενημερωμένο έτσι και αλλιώς
o polonos Σεπτέμβριος 1, 2006 Author #8 Σεπτέμβριος 1, 2006 Για το nod 32 μιλατε?? αν ναι εκανε update χθες. Ετρεξα τωρα δυο φορες το nod 32 κσι δεν βρηκε τπτ!!!
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 1, 2006 #9 Σεπτέμβριος 1, 2006 Λέμε ότι αν είναι clopywrite θα δείχνει ότι κάνει updates ενώ στην πραγματικότητα δεν ενημερώνει τις βιβλιοθήκες του.
jogi Σεπτέμβριος 1, 2006 #10 Σεπτέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno Λέμε ότι αν είναι clopywrite θα δείχνει ότι κάνει updates ενώ στην πραγματικότητα δεν ενημερώνει τις βιβλιοθήκες του. Κανενα Link για αυτό?
AnonymousJ Σεπτέμβριος 2, 2006 #11 Σεπτέμβριος 2, 2006 Aδερφέ πήγαινε να κάνεις ενα FREE ON LINE SCAN στην Κaspersky εδώ : http://www.kaspersky.com/virusscannerΑν δεν σου βρεί τίποτα τότε από αλλού ξεκινάει το πρόβλημά σου.Μπορείς επίσης να βγάλεις τελείως το NOD 32 και να βάλεις την Kaspersky Suite δλδή το KIS 6. v.303 το οποίο εχει ενσωματωμένο και Firewall αλλά και πολλά ακόμα.Μπορείς να το κατεβάσεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ απο το TEST BEFORE YOU BUY.Αυτό λειτουργεί κανονικά για 30 μέρες.Αυτό από εδώ : http://www.kaspersky.com/trials
schumifer Σεπτέμβριος 2, 2006 #12 Σεπτέμβριος 2, 2006 Αυτό που λες τριστένο δεν παίζει θαρρώ. Φίλε μου αυτό που μπορεί να ισχύει με προηγούμενη έκδοση του Nod32 είναι να σου λέει ότι είναι uptodate ακόμη και όταν πας να κάνεις manual ενημέρωση. Αυτό σημαίνει ότι έκανες κάποια παρανομιούλα στο πρόσφατο παρελθόν και το πήραν χαμπάρι. Με νεότερη έκδοση όλα θα είναι καλύτερα. Έτσι μου είχε συμβεί κι εμένα. Στην αρχή νόμιζα ότι όντως δεν υπήρχαν ενημερώσεις να κατεβάσει αλλά όταν ήταν πλέον πάνω από εβδομάδα πίσω το ψιλιάστηκα
AnonymousJ Σεπτέμβριος 3, 2006 #13 Σεπτέμβριος 3, 2006 Γιά τον : o polonos ΣΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΑ ΙΔΙΑ. Ακου με και δεν θα χάσεις.Aδερφέ πήγαινε να κάνεις ενα FREE ON LINE SCAN στην Κaspersky εδώ : http://www.kaspersky.com/virusscannerΑν δεν σου βρεί τίποτα τότε από αλλού ξεκινάει το πρόβλημά σου.Μπορείς επίσης να βγάλεις τελείως το NOD 32 και να βάλεις την Kaspersky Suite δλδή το KIS 6. v.303 το οποίο εχει ενσωματωμένο και Firewall αλλά και πολλά ακόμα.Μπορείς να το κατεβάσεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ απο το TEST BEFORE YOU BUY.Αυτό λειτουργεί κανονικά για 30 μέρες.Αυτό από εδώ : http://www.kaspersky.com/trials
o polonos Σεπτέμβριος 3, 2006 Author #14 Σεπτέμβριος 3, 2006 Παιδια το προβλημα λυθηκε με ενα φορματ με το FREE ON LINE SCAN δεν βρηκε τπτ οποτε το προβλημα ηταν αλλου Παντος ευχαριστω ολους!!!!!
AnonymousJ Σεπτέμβριος 4, 2006 #15 Σεπτέμβριος 4, 2006 Aφου το ελυσες το πρόβλημα έστω και με FORMAT τότε όλα Ο.Κ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.