amgamer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2006 ρε παιδια μια βοηθεια... την πηρα απο στοκ Π και δεν εχει cd. δεν μπορω να βρω να περασω τα usb2.0,την LAn κ μου βγαζει κ μια αλλη αγνωστη συσκευη. κατεβασα διαφορα απο την Asus..αλλα δεν ανοιγαν τα winzip κ ακομα απορρω.
amgamer Σεπτέμβριος 1, 2006 Author #3 Σεπτέμβριος 1, 2006 ζηταει sp1 (πραγμα που δε θελω να περασω με τπτ!)συγκεκριμενα θελω να περαστει αυτο universal serial bus - usbελεγκτης ethernet.δεν θα επρεπε απο το site να δουλευουν αυτα??δεν εχει καν για usb..
firefox Σεπτέμβριος 1, 2006 #4 Σεπτέμβριος 1, 2006 από όσο ξέρω για να περάσεις αυτά που λες πρέπει να εξής περάσει πρώτα sp1 τουλάχιστον δεν ξέρω τι γίνετε με το sp2. σε μένα πάντως το ίδιο chipset έτσι δουλεύει.
amgamer Σεπτέμβριος 1, 2006 Author #5 Σεπτέμβριος 1, 2006 σε 865 που ειχα δεν χρειαζοταν κτ τετοιο....ξερει κανεις τπτ???κ για την καρτα δικτυου πρεπει να χω 64μπιτα win...
steve_m Σεπτέμβριος 1, 2006 #6 Σεπτέμβριος 1, 2006 Τα service packs ειναι must πρεπει να τα περασεις.Μετα θα εχεις usb 2.0
yanni Σεπτέμβριος 1, 2006 #7 Σεπτέμβριος 1, 2006 Υπάρχει patch μόνο για USB2.0 ώστε να μην περάσεις όλο το SP1. Ψάξε το λίγο.EDITΨάξε για αυτό το patchQ312370ή στείλε μου PM να στο στείλω με mail μέχρι αύριο αν δεν βιάζεσαι.
amgamer Σεπτέμβριος 8, 2006 Author #8 Σεπτέμβριος 8, 2006 λοιπον..δεν ειναι θεμα οτι εχω πειρατικα windows η κτ τετοιο.μια χαρα ειναι το λειτουργικο αυθεντικοτατο.δεχεται κ το 1 κ το 2 .αλλα νιωθω οτι οταν περναω αυτα τα πραγματα μεσα..αργει λιγο ο υπολογιστης.ασε π ειμαι τελεια με zonealarm + kaspersky κ φοβαμαι να τα περασω ξανα.το patch δεν δουλευει.καπως το ειχα κανει κ στην παλια μου asus..αλλα δεν θυμαμαι ρε γμτ...μπορει να βοηθησει κανεις απο search google δεν βρηκα κ πολλα.
iceblade Σεπτέμβριος 8, 2006 #9 Σεπτέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από amgamer [Χθες, στις 23:56] λοιπον..δεν ειναι θεμα οτι εχω πειρατικα windows η κτ τετοιο.μια χαρα ειναι το λειτουργικο αυθεντικοτατο.δεχεται κ το 1 κ το 2 .αλλα νιωθω οτι οταν περναω αυτα τα πραγματα μεσα..αργει λιγο ο υπολογιστης.ασε π ειμαι τελεια με zonealarm + kaspersky κ φοβαμαι να τα περασω ξανα.το patch δεν δουλευει.καπως το ειχα κανει κ στην παλια μου asus..αλλα δεν θυμαμαι ρε γμτ...μπορει να βοηθησει κανεις απο search google δεν βρηκα κ πολλα. Απλά βάλε το SP2.
amgamer Σεπτέμβριος 8, 2006 Author #10 Σεπτέμβριος 8, 2006 δεν υπαρχει αλλος τροπος ρε αδερφε???...αν περασω sp2 κ το χω απενεργοποιημενο..θα μπλοκαρει το firewall του ports κτλ κτλ???..πω πω..θα με σερνει το ατιμο..τι καταναλωση σε ραμ εχω μετα??
varelasj Σεπτέμβριος 9, 2006 #11 Σεπτέμβριος 9, 2006 Το firewall των windows μπορεις παρα πολυ απλα να το κλεισεις.
amgamer Σεπτέμβριος 9, 2006 Author #12 Σεπτέμβριος 9, 2006 δεν ειναι μονο αυτο ομως...δεν επιβαρυνει το λειτουργικο??λογικα κατι θα θελει παραπανω απο αυτο..ισως λιγη ραμ..λιγο cahce.δεν ξερω τελευταια φορα,ενιωθα οτι αργουσε να ανοιξει οταν ειχα περασει τα 2.
yanni Σεπτέμβριος 9, 2006 #13 Σεπτέμβριος 9, 2006 Αν το πρόβλημα σου είναι η χρήση της RAM/cache και τα ρέστα τότε έχω να σου προτείνω δύο απλά πράγματαnLitehttp://www.nliteos.com/και XPLitehttp://www.litepc.com/
varelasj Σεπτέμβριος 9, 2006 #14 Σεπτέμβριος 9, 2006 Αmgamer οτι service δε σου χρειαζεται απλα το κλεινεις. Δε μπορω να καταλαβω πως εννοεις οτι σου επιβαρυνει το συστημα. Ουτως η αλλως με το συστημα που εχεις σφαιρα θα πρεπει να πηγαινει.
spc Σεπτέμβριος 9, 2006 #15 Σεπτέμβριος 9, 2006 Η αλήθεια είναι ότι η εγκατάσταση του SP2 σε υφιστάμενο setup δημιουργεί ένα μικρό lag.Η καλύτερη λύση είναι η ενσωμάτωσή του στο CD αρχικής εγκατάστασης.Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποφύγεις το SP2 και καλά θα κάνεις να το βάλεις.
amgamer Σεπτέμβριος 10, 2006 Author #16 Σεπτέμβριος 10, 2006 απλα οταν το χα περασει εβλπεπα μια μικρη καθυστερηση στο να ανοιξουν ολα τα προγραμματα.οχι μεγαλη..του 3-5 δευτερολεπτων.βεβαια το χα περασει κ με παλιο συστημα.τωρα δεν νομιζω να χω καποιο προβλημα.τεσπα...ευχαριστω για τις συμβουλες σας..μαλλον θα περαστει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.