Mainframe Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2006 Παιδιά καλημέρα. Θέλω να εγκαταστήσω ένα αξιόπιστο πρόγραμμα για να παρακολουθώ τισ θερμοκρασίες του συστήματος μου, τις στροφές των ανεμιστήρων και τις τάσεις τις μητρικής. Για την ώρα έχω το ΜΒ5 αλλά μου φαίνεται πως κάποια πράγματα τα απεικονίζει λάθος. Εκτός των άλλων δεν υποστηρίζει και την μητρική μου. Εσείς ποιο πρόγραμμα προτείνετε? Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η συμβατότητα με την DFI LANPARTY UT NF4 SLI-DR Exp. Δοκίμασα και το speedfan αλλά την ώρα που πάει να τρέξει κάνει ξαφνικά shutdown το PC. Τα φώτα σας παρακαλώ...Ευχαριστώ.
inertiacreep Σεπτέμβριος 1, 2006 #2 Σεπτέμβριος 1, 2006 Για το ΜΒΜ5 και τις DFI NF4 κοίτα έδώ, θα βρείς αυτό το configuration file, το οποιό προσωπικά μου δουλεύει μια χαρά. Το speedfan γιατί σου κάνει κόλπα? Η τελευταία έκδοση (4.29) διαβάζει την θερμοκρασία του CPU απευθείας από τον πυρήνα, τσέκαρέ την αν δεν το έχεις κάνει.Αλλιώς δοκίμασε με το Everest...Ποιες ενδείξεις λες πως είναι λάθος? Ειδικά για τις τάσεις μόνο με ενα πολύμετρο μπορείς να είσαι 100% σίγουρος. Αν τρέξω και τα 3 αυτά προγράμματα ειδικά για τάσεις θα πάρω 3 διαφορετικές τιμές...πιό κοντά πέφτει το ΜΒΜ5 πάντως.
Mainframe Σεπτέμβριος 1, 2006 Author #3 Σεπτέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από inertiacreep [Σήμερα, στις 11:39] Για το ΜΒΜ5 και τις DFI NF4 κοίτα έδώ, θα βρείς αυτό το configuration file, το οποιό προσωπικά μου δουλεύει μια χαρά. Το speedfan γιατί σου κάνει κόλπα? Η τελευταία έκδοση (4.29) διαβάζει την θερμοκρασία του CPU απευθείας από τον πυρήνα, τσέκαρέ την αν δεν το έχεις κάνει.Αλλιώς δοκίμασε με το Everest...Ποιες ενδείξεις λες πως είναι λάθος? Ειδικά για τις τάσεις μόνο με ενα πολύμετρο μπορείς να είσαι 100% σίγουρος. Αν τρέξω και τα 3 αυτά προγράμματα ειδικά για τάσεις θα πάρω 3 διαφορετικές τιμές...πιό κοντά πέφτει το ΜΒΜ5 πάντως. Πρώτα από όλα σε ευχαριστώ. Σίγουρα είναι λάθος οι στροφές του CPU fan στο mb5....Αναφορικά με το speedfan έχω την έκδοση 4.26. Την 4.29 ξέρεις από που μπορώ να την κατεβάσω?
Mainframe Σεπτέμβριος 1, 2006 Author #5 Σεπτέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από giorgos th. [Σήμερα, στις 13:01] Απο εδω Ευχαριστώ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.