Jump to content

eMule-eDonkey Topic

jpavly

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δεν έχουμε ένα τέτοιο threadάκι, οπότε να το. Για να τα έχουμε μαζεμένα.

Στο θέμα μας τώρα, έχει παρατηρήσει κανείς ένα άνω-κάτω στους servers τελευταία?

Εμφανίζονται κάτι μουφο-servers με 200Μ αρχεία τα οποία κατεβαίνουν όλα κενά! η ΙΡ τους ξεκινάει από 72. Επίσης το server.met αναφέρεται ως broken link στο site του.

Τον ήπιαμε?:wassat:

καλά είναι να κάνεις connect μόνο στους donkeyserver1-6 και να απνεργοποιήσεις το auto refresh για τους servers, επίσης βάλε high priority τους server που συνδέεσε πχ donkey και τους άλλους low priority ώστε να είσαι πάντα στους μεγαλύτερους servers

ελπίζω να βοήθησα

Τα fakes τα βρίσκω ΟΚ.

Αν πατήσεις τα links στο http://ed2k.2x4u.de/index.html θα δεις ότι λέει ότι δεν υπάρχουν..

Τέσπα, υπομονή και ελπίζω να αναρρώσει το Μουλαράκι!

Αρχική απάντηση από jpavly

Τα fakes τα βρίσκω ΟΚ.

Αν πατήσεις τα links στο http://ed2k.2x4u.de/index.html θα δεις ότι λέει ότι δεν υπάρχουν..

Τέσπα, υπομονή και ελπίζω να αναρρώσει το Μουλαράκι!

δοκίμασε από την επιλογη για server (update server list when connecting to a server) για να κάνει refresh.

από ταχύτητες καλά πάει 40-50 μαξ σε 512 όταν έχω πολλά αρχεία για κατέβασμα με 18,5gb down σε 8 μέρες με 24/7 το κατεβαστήρι μέχρι τώρα

εγω πιανω και 52-54 με 512..

αυτο που ειπατε με τους servers...εγω κανω connect κ αυτο συνδεετε μονο του οπου θελει δλδ???

αφου οτι κ να ψαξω το βρισκει..

για εξηγειστε μου τι παιζει με τους σερβερ...

Και δεν εχω καταλαβει τι γινεται με τους servers!!!!!

Απλα συνδεομαι παντα στο donkeysever2 που εχει τα πιο πολλα αρχεια.

!!!!!!τι ηθελα κ πειραζα τους σερβερ??

τωρα λεει οτι εχει χαμηλο id! ελεος...!!γιατι??τα χω ανοιξει κ απο μοντεμ κ απο firewall

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.