SSJ5 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2006 Είπα να ποστάρω τις θερμοκρασίες που μου βγάζει το PC Probe II για να ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Όταν ανοίγω το pc οι θερμοκρασίες είναι γύρω στους 30-35 βαθμούς. Τώρα τον έχω 1μιση ώρα περίπου ανοιχτό η θερμοκρασία στο cpu είναι 49-50 και στη motherboard 47-48.Πριν που έπαιζα Desperados 2 η θερμοκρασία είχε φτάσει στους 61 βαθμούς.Τελικά έχω μεγάλες θερμοκρασίες; Σε ένα κατάστημα που ρώτησα μου είπαν ότι οι x2 ανεβάζουν πολύ τη θερμοκρασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Σεπτέμβριος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Ειναι οντως λιγο υψηλη.Μπορει ομως και η μητρικη να δειχνει οτι θελει.Τσεκαρες τη ψυκτρα αν παταει καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Σεπτέμβριος 1, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Μια χάρά πατάει... Τον έχω εδώ και δυο ώρες περίπου ανοιχτό χωρίς να κάνω τπτ και η θερμοκρασία είναι στους 48-49 στο cpu και 45 στη motherboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 μπας και δεν εχεις καθολου ανεμιστηρες στο κουτι σου?για να ανεβαινει τοσο η θερμοκρασια σε idle οσο περναει η ωρα τοτε πρεπει να εχεις χαλια airflow Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Από την αρχή πάρ'το, ανεμηστήρια έχεις μέσα? Για τι θερμοκρασίες δωματίου μιλάμε? Το κουτί σου έχει χώρο τριγύρω ή είναι εμποδισμένο/χωμένο πουθενά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Σεπτέμβριος 4, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 και ο δικος μου 4600 τις μερες με τις ζεστες πριν πεσει λιγο η θερμοκρασια εκει επαιζε 48 49 με μια hyper 48. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 7, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 απο που το κατεβαζεις το pc probe να το δοκιμασω και εγω παιδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 7, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από athlon=greek απο που το κατεβαζεις το pc probe να το δοκιμασω και εγω παιδες; Είναι για μητρικές ASUS. Η MSI έχει δικό της tool.Βρίσκεται στα CD εγκατάστασης της και στο site της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.