gregorisvas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 Καλησπερα, πριν λιγες μερες αγορασε ενα φιλαρακι μου εναν Athlon64 X2 4600+ μαζι με μια Asus M2N-E και 2x512 Crucial Ballistix pc2-8000.Απο χθες προσπαθει να εγκαταστησει τα Windows XP απο δυο διαφορετικα cd αλλα και στις δυο περιπτωσεις παγωνει το συστημα οταν λεει: Registering Components (10mins remaining).Καταφερε βεβαια μια φορα να περασει τα XP αλλα κολλησαν και δεν εκαναν boot καν..Ε και απο τοτε γινεται το παραπανω..Τι μπορει να φταιει?Εχει κανεις καμια ιδεα? (ο σκληρος δισκος ειναι ενας sata2 Western Digital 250gb )
SSJ5 Σεπτέμβριος 1, 2006 #2 Σεπτέμβριος 1, 2006 Φίλε και εγώ ένα τέτοιο σύστημα πήρα πριν από μια βδομάδα με τη διαφορά ότι έχω ocz αντί για crucial. Στην αρχή δεν μου δεχόταν τις ram λόγω ασυμβατότητας. Έκανα ένα bios update και όλα ok. Δοκίμασε τις μνήμες με το memtest μήπως έχουν πρόβλημα.Σε μένα είχε πρόβλημα το ένα dimmακι και έγιναν πολλά λάθη στην εγκατάσταση
mech5107 Σεπτέμβριος 1, 2006 #3 Σεπτέμβριος 1, 2006 Αν έβαλες sata drivers από δισκέτα κατά την εγκατάσταση δοκίμασε να εγκαταστήσεις χώρις τους drivers. Εμενα σε Msi k9n neo και sempron 3000+ έκανε το ίδιο και λύθηκε με τον τρόπο που σου είπα.
gregorisvas Σεπτέμβριος 1, 2006 Author #4 Σεπτέμβριος 1, 2006 Problem solved παιδες Απλα ειχε επιλεγει καταλαθος το Overclock 3% και γι αυτο κολλαγε το συστημα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.