kreach Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 Για το κατεβαστήρι τον ανεμιστήρα Zalman CNPS7700B-CU για τον Celeron αλλά δεν χωράει στο κουτί (αγορασμένος ο υπολογιστής προ 4ετών από Πλαίσιο ...). Θέλω να κάνω τον υπολογιστη Αθόρυβο. Ποιό case μου προτείνεται? Παρακαλώ μην προτείνεται κανενα CM Staker μιας κ για κατεβαστήρι δεν αξίζει, κ δεν έχω τέτοιο budget.Βρήκα στο PCMag το AeroCoolExtremEngine 3T 90E Αξίζει?
nickthegreek Αύγουστος 31, 2006 #2 Αύγουστος 31, 2006 Στα 82 e αυτό : http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=212655&Merchant_Id=1&sts_cid=3To Πηρα χθες και είναι πολύ καλό. Εχει και καλή διαρύθμιση για τους δίσκους.
GeorgeVasil Αύγουστος 31, 2006 #3 Αύγουστος 31, 2006 Εγω θα σου προτεινα αυτο ...Δεν νομιζω να αξιζουν τα 40 ++...
format c: Αύγουστος 31, 2006 #4 Αύγουστος 31, 2006 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 17:31] Εγω θα σου προτεινα αυτο ...Δεν νομιζω να αξιζουν τα 40 ++... Συμφωνώ απολύτως. Το καλύτερο φθηνό κουτί της αγοράς, αθόρυβο και ποιοτικό.Έχω δύο τέτοια και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
ΝTG Αύγουστος 31, 2006 #6 Αύγουστος 31, 2006 δυο κουτακια που θα τα κοιτουσα ειναι αυτο και αυτο.Και τα δυο "μοιαζουν" μεγαλα και αν εχει το chieftec κανενα 9αρη πανω μαζι με τους 2 12αρηδες ειναι καλη επιλογη!Λεω "μοιαζουν" γιατι δε τα εχω δει απο κοντα...Απο τις διαστασεις παντως εμενα με καλυπτουν...
fotme Αύγουστος 31, 2006 #8 Αύγουστος 31, 2006 ειχε ενα ωραιο η checkmate παλιοτερα με σασι απο τα κλασικα dx των chieftec...45E..δεν υπαρχει πλεον.αν για κατεβαστηρι ειμαι κ εγω υπερ του herochi, τα full front bay καλη φαση αν θες για κυριο μηχανημα με drives k panel, αλλα για κατεβαστηρι που δεν εχεις πολλες συσκευες θα εχουν θορυβο.
haris1984 Αύγουστος 31, 2006 #9 Αύγουστος 31, 2006 το παλικαρι εχει heroici αρα θα ξερει για τους ανεμιστηρες...παντως απο οσα κουτια που εχουν περασει απο τα χερια μου, το χεροικι ηταν το μονο που μετα απο λιγες μοντες(ρικοφον και κοψιμο στις γριλιες των ανεμιστηρων) στο μισο μετρο το κουτι δεν το ακουγες καθολου...αλλα οταν λεμε καθολου ενοουμε οτι πατουσα το κουμπι για να αναψει και εβλεπα μονο τα λαμπακια να αναβουν...
GeorgeVasil Αύγουστος 31, 2006 #10 Αύγουστος 31, 2006 Το μονο (-) που εχει ειναι ενα πολι μικρο reset Button...που ειναι αδυνατον να το πατησεισ με το χερι...
kreach Αύγουστος 31, 2006 Author #11 Αύγουστος 31, 2006 Για αυτό έχω πάντα ένα καπάκι στυλό πάνω στο γραφείο μου Τελικά θα πάρω ένα καινούριο κουτί για το σύστημα της υπογραφής και το Heroichi θα πάει στο κατεβαστήρι. Σκέφτομαι κάτι σε Full Tower ακα Stacker 160Ε, αλλά αν υπάρχει καλύτερο σε απόδοση/τιμή ...?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.