inertiacreep Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 Παίδες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Έχουμε ενα access point (Planet WAP-4000) στο switch του δικτύου και ενα USB WLAN adapter (Planet WL-U357) σε ενα λαπτοπ. Εκτός από τη σύνδεση που γίνεται και είναι εντάξει (στα 108Mbps κιόλας), το λαπτοπ δεν βλέπει το υπόλοιπο δίκτυο και αντιστρόφως. Τα IP είναι στα ίδια πλαίσια (192.168.0.7 AP, 192.168.0.10 laptop), ίδιο workgroup εννοείται, έχω κλείσει ότι έχει να κάνει με security, firewalls, κτλ και από τις 2 μεριές. Συνδέεονται αλλά μετα ούτε με ping δεν βλέπονται. Υποψιάζομαι οτι κάτι μπορεί να φταίει με τα Windows του φορητού (XP Home), καθώς δέν έχω τι άλλο να υποθέσω...Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία με ασύρματα δίκτυα, οπότε κάθε γνώμη δεκτή. Υπάρχει κάτι που κάνω τραγικά λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 31, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 ουτε εγω εχω εμπειρια αλλα κατι παρομοιο που μου συνεβαινε τωρα λυθηκε βαζοντας apache στο pc με τα windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Σεπτέμβριος 1, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Όταν τα άλλα αποτυγχάνουν, η λύση είναι μία.Μετά από format του φορητού, όλα μέλι γάλα!Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- ουτε εγω εχω εμπειρια αλλα κατι παρομοιο που μου συνεβαινε τωρα λυθηκε βαζοντας apache στο pc με τα windows Πως κι ετσι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 ισως γιατι τον εβλεπε σαν σερβερ. δεν ξερω να το εξηγησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.