astrolabos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 Επειδή τώρα τελευταία πολύ μου τη λέτε με τα σκόρ στα παιχνίδια που βάζω, σας παραθέτω το μυστικό μου όπλο. Splash Back λέγεται και ο σκοπός είναι να σπάσετε τις φούσκες με όσο λιγότερες κινήσεις μπορείτε. Καλό κάψιμο και .. catch me if you can http://www.funny-games.biz/splash-back.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 31, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 σου ερχομααααααι! (μην παει το μυαλο σας στο πονηρο ) :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Αύγουστος 31, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 16:03] Επειδή τώρα τελευταία πολύ μου τη λέτε με τα σκόρ στα παιχνίδια που βάζω, σας παραθέτω το μυστικό μου όπλο. Splash Back λέγεται και ο σκοπός είναι να σπάσετε τις φούσκες με όσο λιγότερες κινήσεις μπορείτε. Καλό κάψιμο και .. catch me if you can http://www.funny-games.biz/splash-back.html Δεν βαζεις ποτε μυαλο ετσι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Αύγουστος 31, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 ωχ εθισμός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 31, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 αν και ειναι τελειως βλακεια θα δω τι θα κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Αύγουστος 31, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 μεχρι εδω ως τωρα.. που θα παει.. θα σε φαω..16lvledit:19lvl.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Αύγουστος 31, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 Αρχική απάντηση από JaguarOne [Σήμερα, στις 18:26] ωχ εθισμός... Indeed..Το παλευω απο τις 6 η ωρα και πανω απο το 8ο level δεν εχω παει.. :whistling Κατι φταιει με το site... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 31, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 @ all Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Αύγουστος 31, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 22:33] @ all Περιμενε περιμενε το βραδυ μου ερχεται η εμπνευση....Ψαξε καλου κακου για κανα καινουριο μεχρι αυριο.. :P :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Αύγουστος 31, 2006 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 :rant: :rant: :rant: μετά απο αρκετές προσπάθειες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Σεπτέμβριος 2, 2006 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Αναθεμα σε αστρολαβε..Κλεινω τα ματια και βλεπω πρασινες φουσκες να σκανε..Εφτασα να εχω μεχρι και 36 σταγονες αλλα.. με φαγαν τα κυκλωματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από ARVAS [Σήμερα, στις 04:43] Αναθεμα σε αστρολαβε..Κλεινω τα ματια και βλεπω πρασινες φουσκες να σκανε..Εφτασα να εχω μεχρι και 36 σταγονες αλλα.. με φαγαν τα κυκλωματα.. :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 2, 2006 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Ρε έλεος! Πατάω το στρογγυλό εικονίδιο του firefox σε μια toolbar που έχω και ξαφνιάστηκα που δεν έσκασε το στρογγυλό εικονίδιο του thunderbird δίπλα του! Εξάρτηση λέμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Σεπτέμβριος 2, 2006 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Ανεβαινω στη 2η θεση.. ερχομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Σεπτέμβριος 2, 2006 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Αααααααχ... σε εφτασα... :cool: :cool: :cool: http://img440.imageshack.us/my.php?image=fouskes2tc1.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 ’ντε, πέρασέ με βρέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Σεπτέμβριος 3, 2006 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 01:58] ’ντε, πέρασέ με βρέ Your wish is my command... Για πηγαινε λιγακι στο post 12... Μεγαλη η πικρα της εθνικης...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 3, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 E, εντάξει, δεν ήταν τόσο εύκολο όσο την προηγούμενη φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Σεπτέμβριος 3, 2006 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 Αυτο το ομολογω.. Εχεις δικιο.Στο πρωτο εγινες γρηγορα ρεζιλι..Ειδικα με την ελευση defiant-gznp... Eδω για να το παω τοσο εβλεπα ολο φουσκες μπροστα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lowin Σεπτέμβριος 14, 2006 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 γκρρρ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.