Jump to content

[Παιχνίδι Flash] Splash Back

astrolabos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδή τώρα τελευταία πολύ μου τη λέτε με τα σκόρ στα παιχνίδια που βάζω, σας παραθέτω το μυστικό μου όπλο. Splash Back λέγεται και ο σκοπός είναι να σπάσετε τις φούσκες με όσο λιγότερες κινήσεις μπορείτε. Καλό κάψιμο και .. catch me if you can :p

http://www.funny-games.biz/splash-back.html

post-400-1416072757,1137_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 16:03]

Επειδή τώρα τελευταία πολύ μου τη λέτε με τα σκόρ στα παιχνίδια που βάζω, σας παραθέτω το μυστικό μου όπλο. Splash Back λέγεται και ο σκοπός είναι να σπάσετε τις φούσκες με όσο λιγότερες κινήσεις μπορείτε. Καλό κάψιμο και .. catch me if you can :p

http://www.funny-games.biz/splash-back.html

Δεν βαζεις ποτε μυαλο ετσι....:p

Αρχική απάντηση από JaguarOne [Σήμερα, στις 18:26]

ωχ εθισμός...

Indeed..Το παλευω απο τις 6 η ωρα και πανω απο το 8ο level δεν εχω παει.. :whistling Κατι φταιει με το site...:tomato:

Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 22:33]

:hehe: @ all

Περιμενε περιμενε το βραδυ μου ερχεται η εμπνευση....Ψαξε καλου κακου για κανα καινουριο μεχρι αυριο..:p :P :p:hehe: :hehe:

Αναθεμα σε αστρολαβε..Κλεινω τα ματια και βλεπω πρασινες φουσκες να σκανε..Εφτασα να εχω μεχρι και 36 σταγονες αλλα.. με φαγαν τα κυκλωματα..

post-3543-1416072759,6731_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από ARVAS [Σήμερα, στις 04:43]

Αναθεμα σε αστρολαβε..Κλεινω τα ματια και βλεπω πρασινες φουσκες να σκανε..Εφτασα να εχω μεχρι και 36 σταγονες αλλα.. με φαγαν τα κυκλωματα..

stalowned.jpg

:hehe: :hehe:

Ρε έλεος! Πατάω το στρογγυλό εικονίδιο του firefox σε μια toolbar που έχω και ξαφνιάστηκα που δεν έσκασε το στρογγυλό εικονίδιο του thunderbird δίπλα του! :hehe: Εξάρτηση λέμε! :hehe:

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 01:58]

’ντε, πέρασέ με βρέ ;)

Your wish is my command... Για πηγαινε λιγακι στο post 12...

Μεγαλη η πικρα της εθνικης......

post-3543-1416072760,7835_thumb.jpg

Αυτο το ομολογω.. Εχεις δικιο.Στο πρωτο εγινες γρηγορα ρεζιλι..Ειδικα με την ελευση defiant-gznp... Eδω για να το παω τοσο εβλεπα ολο φουσκες μπροστα μου...:p

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.