tomhel Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2006 Ποιο προγραμμα ειναι kαλητερο στο να μετατρεπει dvd σε avi - mpeg ...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sret Αύγουστος 31, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 για avi το auto gordianknot.για mpeg δεν εχω ασχολη8ει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis_01 Σεπτέμβριος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 Χρησιμοποιώ εδώ και πολλά πρόνια το DVDx. Μετατρέπει το DVD σε mpeg, avi (divx, xvid) και wmv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από sret [31-08-2006 15:04] για avi το auto gordianknot.για mpeg δεν εχω ασχολη8ει. Ναι το AutoGK ειναι πολυ καλο προγραμμα μεχρι τωρα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Ειναι και ταχυτατο επισης δεν ξερω πως γινεται αλλα οταν κανει τα passes για το video τοτε παιρνει και τους 2 πυρηνες και παει πολυ γρηγορα ενω αν βαλω καποια μετατροπη στο vdub manual χρησιμοποιει μονο τον ενα. Επισης το τελικο αποτελεσμα που βγαζει (με 2 passes παντα) ειναι υπερβολικα καλο για 5-6 clicks που κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Σεπτέμβριος 6, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από varelasj Ναι το AutoGK ειναι πολυ καλο προγραμμα μεχρι τωρα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Ειναι και ταχυτατο επισης δεν ξερω πως γινεται αλλα οταν κανει τα passes για το video τοτε παιρνει και τους 2 πυρηνες και παει πολυ γρηγορα ενω αν βαλω καποια μετατροπη στο vdub manual χρησιμοποιει μονο τον ενα. Επισης το τελικο αποτελεσμα που βγαζει (με 2 passes παντα) ειναι υπερβολικα καλο για 5-6 clicks που κανεις. Οντως , ειναι παρα πολυ καλο και ευκολο .....Τhnx guys...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.