Jump to content

dvd to mpg , avi

tomhel

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από sret [31-08-2006 15:04]

για avi το auto gordianknot.

για mpeg δεν εχω ασχολη8ει.

Ναι το AutoGK ειναι πολυ καλο προγραμμα μεχρι τωρα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Ειναι και ταχυτατο επισης δεν ξερω πως γινεται αλλα οταν κανει τα passes για το video τοτε παιρνει και τους 2 πυρηνες και παει πολυ γρηγορα ενω αν βαλω καποια μετατροπη στο vdub manual χρησιμοποιει μονο τον ενα. Επισης το τελικο αποτελεσμα που βγαζει (με 2 passes παντα) ειναι υπερβολικα καλο για 5-6 clicks που κανεις.

Αρχική απάντηση από varelasj

Ναι το AutoGK ειναι πολυ καλο προγραμμα μεχρι τωρα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Ειναι και ταχυτατο επισης δεν ξερω πως γινεται αλλα οταν κανει τα passes για το video τοτε παιρνει και τους 2 πυρηνες και παει πολυ γρηγορα ενω αν βαλω καποια μετατροπη στο vdub manual χρησιμοποιει μονο τον ενα. Επισης το τελικο αποτελεσμα που βγαζει (με 2 passes παντα) ειναι υπερβολικα καλο για 5-6 clicks που κανεις.

Οντως , ειναι παρα πολυ καλο και ευκολο .....

Τhnx guys......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.