Jump to content

Προταση αγορας DVD-ROM & DVD-RW

Nikos007

Recommended Posts

Μιας και τα παιξε το dvd-rom λεω να αλλαξω και το dvd-rw με ενα DL. Δεν με ενδιαφερει να ειναι υσηχο αρκει να ειναι ταχυτατο. Λεω για LG dvd-rom και dvd-rw (το Η20). Τα εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις?

Δεκτη οποιαδηποτε εναλακτικη λυση μου προτεινετε.

Το nec για μένα κάνει τις καλύτερες εγγραφές, το μόνο κακό είναι η ανάγνωση.

Το benq 1650 το είχα στο δεύτερο pc. Πολύ γρήγορο και πολύ καλή ανάγνωση. Μη ξεχνάμε ότι μηχανισμοί εγγραφής της benq χρησιμοποιούνται σε Plextor

Αρχική απάντηση από Guard1an

Πάρε ότι πιο φτηνό υπάρχει ~35.Ούτως ή άλλως και ακριβό να πάρεις πάλι θα χαλάσει :p

Πέρα από την πλάκα τώρα, επειδή το σκεφτόμουν για plextor, αξίζει να δώσω ~80 για plex ή να ξαναπάω σε necάκι? Τώρα έχω ένα nec αλλά ήταν αργό στην ανάγνωση και γενικά δεν μου έδινε αίσθηση σταθερότητας.

Αρχικα βιαζομαι για το dvd-rom, γιατι αυτο που ειχα πεθανε. Κατεληξα σε asus. Μπηκα στο site και βρηκα το Ε616Α2. Αλλα αντε να το βρω σε μαυρο εδω. Αν ξερει κανεις που ας πει. Thanks

Αρχική απάντηση από mariosalice

Καλά για το πάνω.

Αυτό το ξέραμε.

Αλλά και το κάτω???

Και μάλιστα πρωί?

Σε μενα το λες?

Με το πανω "εργαλειο" σκεφτομαι...(για λιγο ακομα)...:p

Ποιο asus λετε?Το 1608?Αυτο δλδ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.