Jump to content

Αυτή είναι μητρική για Conroe!

mariosalice

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από vdeseris [Χθες, στις 23:29]

Τον αποκαλείς ψεύτη?? :)

Μέχρι στιγμής έχω ψάξει όλο το Internet για τη συγκεκριμένη μητρική μήπως την έχει κάποιος ώστε να δω τι ψάρια πιάνει και δεν την βρήκα πουθενά.

Με λίγα λόγια δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Αν την έχει όμως, πράγμα που θεωρώ απίθανο θα είναι παγκόσμια είδηση να δούμε πώς πάει η μητρική αυτή.

Τώρα η ερώτηση αν τον αποκαλώ ψεύτη είναι παράξενη.

Θα έλεγα οτι ίσως δεν κατάλαβε για ποιά μητρική μιλάμε (ASUS P5N32-SLI Premium NVIDIA nForce 590 SLI Intel Edition) ή οτι είναι από τους ελάχιστους δοκιμαστές μια και δεν την έχουν δείξει ούτε στο xtreme.

Βάζω στοίχημα οτι δεν την έχει.

Θα τον πούμε ψεύτη???

Αν είναι δυνατόν.

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από mariosalice

Μέχρι στιγμής έχω ψάξει όλο το Internet για τη συγκεκριμένη μητρική μήπως την έχει κάποιος ώστε να δω τι ψάρια πιάνει και δεν την βρήκα πουθενά.

και μήπως βιάστηκες να χαρακτηρίσεις μια μητρική που όπως λες δεν δοκίμασε κανείς ως ΤΗΝ μητρικη για conroe?

249 ( αν πιστεψουμε τον αριθμό ) σε 3+ χρόνια έναντι 67 σε λιγότερο από ένα μήνα

http://www.geek.com/news/geeknews/2006Aug/bch20060824038244.htm

από τα οποία τα 47 θα συνεχίσουν να υπάρχουν και στο μέλλον.

Μάπα το καρπούζι.

Τα νούμερα κάποιοι τα βάζουν για να τα βάζουν λέγοντας βέβαια μισές αλήθειες διότι είναι αντικειμενικοί και καλά

http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=28&threadid=1916788&frmKeyword=&STARTPAGE=2&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 01:17]

και μήπως βιάστηκες να χαρακτηρίσεις μια μητρική που όπως λες δεν δοκίμασε κανείς ως ΤΗΝ μητρικη για conroe?

Πρόσεξε πως αλλάζει η σημασία του τίτλου του θέματος με ΜΟΝΟ ένα σημείο στίξης..... :D

Αυτή είναι μητρική για Conroe!

......και......

Αυτή είναι μητρική για Conroe?

:D

Ας περιοριστουμε στην στεθεροτητα του Intel chipset vs Nf chipset FOR INTEL!!!

Τι σχεση εχει το nf-4 για την ΑΜΔ πλατφορμα?Γεγονος ειναι οτι παντα τα τσιπακια της ιντελ ηταν τουλαχιστον πιο γρηγορα απο τα αλλα για ιντελ(οχι για να μην πιαστεις απο καπου κακε ΑΜΔα :p ).Σιγουρα σε σταθεροτητα δεν ηταν ολα καλα.Ωστοσο τα μεχρις στιγμης nf-4 intel edition δεν ηταν οτι καλυτερο.

Μαριε πιστευω εισαι απο αυτους που γουσταρουν αρκετα το περιτυλιγμα.Θες ρε παιδι μου να δεις το κουτι της ASUS 590kVRTBBBSSSS στο ραφακι σου.Δικαιωμα σου,μαζι σου.Ωστοσο DDR-2 800 εχουν ολα τα 965/975.

Δεν νομιζω να βαλεις SLI...αυτοι που βαζουν SLI και το χρειαζονται ειναι αυτοι που κανουν bench η εχουν 24" monitor και ανω.Μεχρι να αλλαξεις την 7800GTX,η μαλλον μεχρι να θες και δευτερη θα εχουν βγει τα Vista με το DX10 και αντε γεια...βαλε 6 DX9 καρτες πανω αν νομιζεις πως σε συμφαιρει.Δεν πιστευω πως θα το κανεις.

Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 01:21]

249 ( αν πιστεψουμε τον αριθμό ) σε 3+ χρόνια έναντι 67 σε λιγότερο από ένα μήνα

http://www.geek.com/news/geeknews/2006Aug/bch20060824038244.htm

από τα οποία τα 47 θα συνεχίσουν να υπάρχουν και στο μέλλον.

Μάπα το καρπούζι.

Τα νούμερα κάποιοι τα βάζουν για να τα βάζουν λέγοντας βέβαια μισές αλήθειες διότι είναι αντικειμενικοί και καλά

http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=28&threadid=1916788&frmKeyword=&STARTPAGE=2&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear

εχει errata ο Α64 απο τα γεννιοφασκια του ή οχι? δεν ειδα να ανοιγεις κανα θρεντ για τα ερρατα του Α64 και να τα χωνεις ομως

να σου πω και κατι ετσι πιο πιασαρικο , βαλε 4 μνημες σε εναν winchester, στα ποσα παιζουν? ελα αλεκο ποσοοοο 333???

φυσικα τα ερρατα αυτα ειναι στο 99.9999999999% των περιπτωσεων ασημαντα αλλα ξερουμε δεν γουσταρετε κονροε και πιανεστε απο λεπτομερειες ασημαντες , τις χοντραδες πχ τις μνημες στα 333 τις ξεχναμε

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 00:47]

ειχες εμπειρια με μητρικη NF4 intel και αντιστοιχη 955-975 τον τελευταιο καιρο?

εστησες συστημα πανω εκει

και οταν λεμε συστημα εννουμε

και καρτες ηχου

και raid

και εκτυπωτες

και scanner

και απ'ολα,

οχι mobo-cpu ram&vga kαι παμε να τραβηξουμε κανα δυο δυο bench

να βαλεις πανω πραμα να κανεις εγκατασταση και να περασεις drivers κτλ....

και επειδη ειμαστε στο theLab.gr...

ΝΑΙ,

θα μιλησουμε και για επιδοσεις και σταθεροτητα KAI σε overclocked ρυθμισεις

αυτο νοιαζει την πλειοψηφια εδω μεσα...

αλλιως αμα ειναι να μιλαμε για default καταστασεις παιρνουμε και 945 με 60 και καθαριζουμε ολοι

και σε ξαναρωταω

περαν του SLi

τι αλλο θα σε εκανε να παρει μια μητρικη

που και δεν παει σαν τις αλλες (βλ. o/c )

αλλα και αμα παει σχετικα καλα

και πας να στησεις τπτ πανω σου βγαζει το λαδι?

εγω παντως μονο και μονο για το ομολογουμενως καλυτερο layout

δεν θα την επαιρνα...

(υπενθυμιζω για να μην παρεξηγηθω

δεν ειχα την ευκαρια να παιξω με NF590SLi intel Edition μητρικη μεχρι τωρα

τα σχολια βασιζονται αποκλειστικα απο o/ced nf4 i.e. mobos

μακαρι να διαψευστω και να πληθυνουν οι επιλογες μας)

ΤΟ έψαξα πολύ το θέμα και δεν βρήκα αυτή τη μητρική πουθενά.

O Coolaler έχει την DFI με ίδιο chipset και νομίζω οτι την ανέβασε μόνο μέχρι 300FSB.

Αλλά είναι δείγμα με πρόωρο BIOS.

Πάντως σε επίμονες ερωτήσεις αν μπορεί να ανέβει παραπάνω, δεν απάντησε.

Επίσης είδα και ένα review της μητρικής που έφτιαξε η ίδια η Nvidia με αυτό το chipset, αλλά το FSB ήταν κλειδωμένο.

Για τη σταθερότητα και την αξία των μητρικών που στηρίζονται στo Nforce4 AMD, γράφω εδώ και πάρα πολύ καιρό όπως και για κάθε bug που έπεσε στη αντίληψη μου.

Παλιότερα είχα πάντα Intel υπολογιστές (και έχω ακόμα δύο)

Με το AMD 939 + Nforce αν κάποιος το μάθει δουλεύει σταθερότατα.

Δες την υπογραφή μου τι έχω πάνω στη μητρική (+ scsi scanner + midi + camera +++)

Τα πάντα εκτός από κάρτα ήχου, γιατί την creative την έχω διαγράψει εδώ και καιρό από το λεξιλόγιο μου.

Ε τόσα χρόνια και μετά από άπειρες αναβαθμίσεις και κοροιδία, για πρώτη φορά στη ζωή μου είπα

ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ.

Την εμπιστοσύνη μου η Intel πλέον πρέπει να την κερδίσει.

Δεν μου αρκεί ένας Conroe.

Ίσως με το νέο chipset Bearlake-X να αλλάξω γνώμη, αλλά πάντα θα είμαι κουμπωμένος και θα προσέχω.

http://www.xbitlabs.com/news/chipsets/display/20060822231520.html

Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 00:55]

Δεν νομίζω ότι το NF4 Intel Edition καθορίζει το κατά πόσο είναι σταθερά τα chipsets και κατ' επέκταση η πλατφόρμα για AMD cpu. Εκτός και αν κάνω λάθος.

ωπα για να μην τα μπερδευουμε

χρησιμοποιησα το NF4 ie σαν μετρο συγκρισης στα σχολια για την νεα 590SLi Intel Edition

δεν εννοουσα τα chipset για AMD cpus γενικοτερα

τα περι AMD & Intel platform δεν νομιζω οτι χρειαζονται ξανα αναλυση σε ενα τετοιο thread

Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 00:55] Επίσης επαναλαμβάνω ότι είμαι της άποψης ότι ένα chipset που πάει στα 600MHz σε σχέση με ένα που φτάνει μέχρι π.χ. τα 350MHz δεν είναι ποιο σταθερό, αλλά απλά έχει πολύ καλύτερες δυνατότητες overclocking.

π.χ. ποιο ήταν ποιο σταθερό chipset? Το ΚΤ600 ή το NForce2?

δεν ειπα αυτο...

μην διαστρεβλωνεις τα πραγματα

μιλησα για overclocked καταστασεις καταρχην

ας υποθεσουμε οτι εχεις δυο μητρικες...

η μια σταματα στα 350fsb

και η αλλη στα 500

εσυ σε ποια θα επελεγες να στησεις ενα συστημα 24/7use

με fsb~ 300...

αυτη που πλησιαζει 85% του οριου της?

ή αυτη που παιζει λιγο μετα τη μεση....

(εφοσον οι αλλοι παραγοντες πχ SLi δεν σε αφορουν

και ξερεις σαν δεδομενο οτι ο προκατοχος τηε πρωτης λυσης

ειχε προβληματα ασυμβατοτητας και σταθεροτητας)

στην τελικη

ας περιμενουμε και θα δουμε συντομα ποσα απιδια χωραει ο σακος

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 01:17]

Χμμμ μάλλον βιάστηκα λίγο αλλά:

Μου άρεσε που είδα το SLI, το νέο chipset από την Nvidia, έχω και την εμπειρία της δικής μου μητρικής που είναι άριστη, είδα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά και μου φάνηκε υπέροχη.

Μιλάμε βέβαια για ακριβή μητρική που λογικό είναι να συνοδευτεί και από ακριβό επεξεργαστή 6700 - 6800, ώστε να λειτουργεί υπερχρονισμένα μεν αλλά αθόρυβα και χωρίς να εκλύει μεγάλα ποσά θερμότητας.

Νομίζω οτι για αυτή την κατηγορία αγοραστών θα είναι άριστη επιλογή.

Γiα τον top world record breaker δεν κάνει από χέρι, εκτός και αν μιλάμε για 3DMarkXX, όπου θα είναι ΤΟ εργαλείο.

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 01:23]

Ας περιοριστουμε στην στεθεροτητα του Intel chipset vs Nf chipset FOR INTEL!!!

Τι σχεση εχει το nf-4 για την ΑΜΔ πλατφορμα?Γεγονος ειναι οτι παντα τα τσιπακια της ιντελ ηταν τουλαχιστον πιο γρηγορα απο τα αλλα για ιντελ(οχι για να μην πιαστεις απο καπου κακε ΑΜΔα :p ).Σιγουρα σε σταθεροτητα δεν ηταν ολα καλα.Ωστοσο τα μεχρις στιγμης nf-4 intel edition δεν ηταν οτι καλυτερο.

Μαριε πιστευω εισαι απο αυτους που γουσταρουν αρκετα το περιτυλιγμα.Θες ρε παιδι μου να δεις το κουτι της ASUS 590kVRTBBBSSSS στο ραφακι σου.Δικαιωμα σου,μαζι σου.Ωστοσο DDR-2 800 εχουν ολα τα 965/975.

Δεν νομιζω να βαλεις SLI...αυτοι που βαζουν SLI και το χρειαζονται ειναι αυτοι που κανουν bench η εχουν 24" monitor και ανω.Μεχρι να αλλαξεις την 7800GTX,η μαλλον μεχρι να θες και δευτερη θα εχουν βγει τα Vista με το DX10 και αντε γεια...βαλε 6 DX9 καρτες πανω αν νομιζεις πως σε συμφαιρει.Δεν πιστευω πως θα το κανεις.

Έχω SLI με 2 κάρτες 7800GTX και δύο οθόνες, μια 24 " Samsung Syncmaster 244T και μια Trinitron G500 21".

Έχω και έναν άλλο υπολογιστή με δύο 6600gt πάλι σε SLI.

Η μνήμη DDR-2 800 δεν υποστηρίζεται τυπικά από κανένα chipset.

Η μητρική όμως της ASUS που ανέφερα έχει κάποια πατέντα και το υποστηρίζει επίσημα.

Νομίζω οτι υποστηρίζει και SLI μνήμες !!! (θα είναι συγκεγκριμένες μάρκες, όχι όλες).

Ο θόρυβος και η ζέστη είναι σημαντικοί παράγοντες όσο και το FSB και ο υπερχρονισμός.

Είμαι μόνιμα υπερχρονισμένος εδώ και χρόνια αλλά σε λογικά όρια (240Χ11) ειδικά για αυτό το λόγο.

Η μνήμη DDR-2 800 δεν υποστηρίζεται τυπικά από κανένα chipset.

Η μητρική όμως της ASUS που ανέφερα έχει κάποια πατέντα και το υποστηρίζει επίσημα.

Νομίζω οτι υποστηρίζει και SLI μνήμες !!! (θα είναι συγκεγκριμένες μάρκες, όχι όλες).

Ο θόρυβος και η ζέστη είναι σημαντικοί παράγοντες όσο και το FSB και ο υπερχρονισμός.

το 965 υποστηρίζει μια χαρά PC6400 - DDR2@800Mhz μνήμες, το 975 'άτυπα' και αυτό.

SLI = μνήμες με κανά rom πάνω που αποθηκεύει μερικά profiles (EPP) με timings όπου αν έχεις nVidia chipset έχεις πρόσβαση από bios. Tα τσιπ των μνημών δεν αλλάζουν, οπότε αν ψάξεις λίγο τα timings θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με οποιοδήποτε chipset, μόνο ευκολία προσφέρει. Χρυσοπληρώνεις δηλαδή την Corsair - OCZ για το λογότυπο SLI (?!?!) ready στη συσκευασία imo.

το nforce 590 είναι φούρνος (watt, θερμοκρασία = δυσκολότερο overclocking) σε σχέση με επιλογές chipset Intel και Αti

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:41]

εχει errata ο Α64 απο τα γεννιοφασκια του ή οχι? δεν ειδα να ανοιγεις κανα θρεντ για τα ερρατα του Α64 και να τα χωνεις ομως

να σου πω και κατι ετσι πιο πιασαρικο , βαλε 4 μνημες σε εναν winchester, στα ποσα παιζουν? ελα αλεκο ποσοοοο 333???

φυσικα τα ερρατα αυτα ειναι στο 99.9999999999% των περιπτωσεων ασημαντα αλλα ξερουμε δεν γουσταρετε κονροε και πιανεστε απο λεπτομερειες ασημαντες , τις χοντραδες πχ τις μνημες στα 333 τις ξεχναμε

Να θυμίσω λοιπόν οτι εγώ πρώτος διαπίστωσα αυτό το bug και το έγραψα μόλις πρωτοβγήκε το Nforce4 τόσο στο TheLab όσο και στο forum της Nvidia.

Αν θέλεις μπορώ να ψάξω και να βρω αυτά τα ποστ.

Να θυμίσω ακόμα οτι έχω καταγράψει πάμπολα άλλα bugs για την AMD Nforce4 πλατφόρμα.

Σε σημείο που είχα γίνει κουραστικός με το κυνήγι των bugs.

Επίσης να θυμίσω οτι πρώτος παγκόσμια πρότεινα και αρκετές λύσεις σε αυτά τα προβλήματα.

Πέρασε ο καιρός και σχεδόν όλα αυτά τα έλυσαν και οι ίδιες οι εταιρίες.

Δεν είδα τότε κανένα πόλεμο, ούτε δέχτηκα βρισιές από τους AMDάδες.

Τόλμησα να αμφισβητήσω την απόλυτη κυριαρχία των Conroe και άκουσα τα εξ αμάξης.

Δεν παίζεστε ορισμένοι.

Μου αρέσει που αναφέρεις και θέμα ευθιξίας !

Conroe λοιπόν δεν θα έπαιρνα με τίποτα στην παρούσα φάση.

Θα περίμενα νέο stepping.

Αρχική απάντηση από Sol [Σήμερα, στις 02:29]

το 965 υποστηρίζει μια χαρά PC6400 - DDR2@800Mhz μνήμες, το 975 'άτυπα' και αυτό.

SLI = μνήμες με κανά rom πάνω που αποθηκεύει μερικά profiles (EPP) με timings όπου αν έχεις nVidia chipset έχεις πρόσβαση από bios. Tα τσιπ των μνημών δεν αλλάζουν, οπότε αν ψάξεις λίγο τα timings θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με οποιοδήποτε chipset, μόνο ευκολία προσφέρει. Χρυσοπληρώνεις δηλαδή την Corsair - OCZ για το λογότυπο SLI (?!?!) ready στη συσκευασία imo.

το nforce 590 είναι φούρνος (watt, θερμοκρασία = δυσκολότερο overclocking) σε σχέση με επιλογές chipset Intel και Αti

Έχεις δίκιο σε όλα.

Προφανώς διάβαζα για το 975 και για τα Nforce chipsets.

Όλα τα 965 P, G, Q υποστηρίζουν DDR2 800.

Οι θερμοκρασίες που αναπτύσσει το nForce 590, λογικά θα είναι αυξημένες αν σκφτεί κανείς το SLI και τις USB SATA που υποστηρίζονται.

Βέβαια η ASUS έχει αθόρυβο σύστημα ψύξης με heatpipes πάνω στα NB SB.

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 02:36]

Να θυμίσω λοιπόν οτι εγώ πρώτος διαπίστωσα αυτό το bug και το έγραψα μόλις πρωτοβγήκε το Nforce4 τόσο στο TheLab όσο και στο forum της Nvidia.

Αν θέλεις μπορώ να ψάξω και να βρω αυτά τα ποστ.

Να θυμίσω ακόμα οτι έχω καταγράψει πάμπολα άλλα bugs για την AMD Nforce4 πλατφόρμα.

Σε σημείο που είχα γίνει κουραστικός με το κυνήγι των bugs.

Επίσης να θυμίσω οτι πρώτος παγκόσμια πρότεινα και αρκετές λύσεις σε αυτά τα προβλήματα.

Πέρασε ο καιρός και σχεδόν όλα αυτά τα έλυσαν και οι ίδιες οι εταιρίες.

Δεν είδα τότε κανένα πόλεμο, ούτε δέχτηκα βρισιές από τους AMDάδες.

Τόλμησα να αμφισβητήσω την απόλυτη κυριαρχία των Conroe και άκουσα τα εξ αμάξης.

Δεν παίζεστε ορισμένοι.

Μου αρέσει που αναφέρεις και θέμα ευθιξίας !

Conroe λοιπόν δεν θα έπαιρνα με τίποτα στην παρούσα φάση.

Θα περίμενα νέο stepping.

τωρα με δουλευεις ή σοβαρολογεις. να καταλαβω και τι παιζει δλδ :)

Με λίγα λόγια δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Αν την έχει όμως, πράγμα που θεωρώ απίθανο θα είναι παγκόσμια είδηση να δούμε πώς πάει η μητρική αυτή.

Τώρα η ερώτηση αν τον αποκαλώ ψεύτη είναι παράξενη.

Θα έλεγα οτι ίσως δεν κατάλαβε για ποιά μητρική μιλάμε (ASUS P5N32-SLI Premium NVIDIA nForce 590 SLI Intel Edition) ή οτι είναι από τους ελάχιστους δοκιμαστές μια και δεν την έχουν δείξει ούτε στο xtreme.

Βάζω στοίχημα οτι δεν την έχει.

Θα τον πούμε ψεύτη???

Αν είναι δυνατόν.

Γιατρε εγω νομιζα ελεγες για την απλη. Αυτη εχω που κυκλοφορει εδω και 1+ χρονο και υποστηριζει conroe. Σκοτωσε με!

Και κοψε τις ειρωνιες σε παρακαλω. Εισαι και μεγαλος ανθρωπος.

@ea6gka

Εγώ πάντως σε βλέπω ΠΑΝΤΟΥ όπου δεν θα γράψει κάποιος κάτι το ΑΠΟΛΥΤΑ όμορφο για τον Conroe να ορμάς σαν μαινόμενος ταύρος.

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

ωπα για να μην τα μπερδευουμε

χρησιμοποιησα το NF4 ie σαν μετρο συγκρισης στα σχολια για την νεα 590SLi Intel Edition

δεν εννοουσα τα chipset για AMD cpus γενικοτερα

τα περι AMD & Intel platform δεν νομιζω οτι χρειαζονται ξανα αναλυση σε ενα τετοιο thread

Βρε Κοπρίτη. Αυτό έγραψες

ενας απο τους λογους που προτιμουν πολλοι την πλατφορμα της Intel εναντι της AMD

ηταν και θα ειναι η σταθεροτητα των chipset της intel εναντι των "εναλλακτικων"

και αυτό σχολίασα.

Αυτό είναι σύγκριση ανάμεσα σε πλατφόρμες και όχι ανάμεσα σε chipsets. Έχει διαφορά. Το NF4 στην AMD πλατφόρμα είναι μια χαρά. Γενικά η AMD πλατφόρμα είναι πλέον μια χαρά. Το NF4 στην Intel πλατφόρμα είναι άλλη ιστορία. Ούτε υπάλληλος της NVidia δεν θα τόλμαγε να το χρησιμοποιήσει.

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

δεν ειπα αυτο...

μην διαστρεβλωνεις τα πραγματα

μιλησα για overclocked καταστασεις καταρχην

ας υποθεσουμε οτι εχεις δυο μητρικες...

η μια σταματα στα 350fsb

και η αλλη στα 500

εσυ σε ποια θα επελεγες να στησεις ενα συστημα 24/7use

με fsb~ 300...

αυτη που πλησιαζει 85% του οριου της?

ή αυτη που παιζει λιγο μετα τη μεση....

(εφοσον οι αλλοι παραγοντες πχ SLi δεν σε αφορουν

και ξερεις σαν δεδομενο οτι ο προκατοχος τηε πρωτης λυσης

ειχε προβληματα ασυμβατοτητας και σταθεροτητας)

στην τελικη

ας περιμενουμε και θα δουμε συντομα ποσα απιδια χωραει ο σακος

Εδώ ίσως να παρεξήγησα αυτά που έγραψες επηρεασμένος από απαντήσεις που δόθηκαν σε άλλο thread.

Από εκεί και πέρα αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η σταθερότητα, το πόσο πάει το FSB δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Εκεί κοιτάς εξοπλισμό, υποστήριξη σε drivers και γενικότερα θέμα αξιοπιστίας της μητρικής. Για παράδειγμα για 24/7 με FSB κοντά στο default δεν θα επέλεγα ποτέ μια DFI LANparty κατασκευασμένη για extreme overclocking. ’λλος βέβαια με (καλή) εμπειρία από τέτοια μητρική θα την επέλεγε με κλειστά τα μάτια.

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 09:33]

Γιατρε εγω νομιζα ελεγες για την απλη. Αυτη εχω που κυκλοφορει εδω και 1+ χρονο και υποστηριζει conroe. Σκοτωσε με!

Και κοψε τις ειρωνιες σε παρακαλω. Εισαι και μεγαλος ανθρωπος.

Μα δεν σε ειρωνεύτηκα ή τουλάχιστον δεν είχα την πρόθεση.

Μάλιστα στην πορεία την πάτησα κι εγώ και μπερδεύτηκα με τις εκδόσεις που έχουν ίδιο όνομα.

Φϊλε Unseen

Σε ποιό post (που απάντησα σε σένα) λες οτι σε ειρωνεύτηκα?

Δώσε μου σε παρακαλώ λινκ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.