Jump to content

Αυτή είναι μητρική για Conroe!

mariosalice

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 09:21]

τωρα με δουλευεις ή σοβαρολογεις. να καταλαβω και τι παιζει δλδ :)

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=13541

Υπάρχει παλιότερη καταχώρηση στο TheLab?

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Μάριος ο Φούλιους Ζιζάνιους :p

Αρχική απάντηση από mariosalice

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=13541

Υπάρχει παλιότερη καταχώρηση στο TheLab?

Παλιότερη δεν ξέρω αλλά το 2ο post στο thread:

''Γνωστο issue με ολους τους Α64.... ο νεος πυρινας θα λυσει το προβλημα!''.....

Αρχική απάντηση από unseen

Σε αυτο. Αλλα δεν θελω να ασχοληθω.

Χρησταρα αν θες να δοκιμασεις την asus an2m32 ws pro εγω εδω ειμαι,οτι ωρα θελεις ειναι στην διαθεση σου

:)

@Unseen

Σοβαρολογούσα.

Δεν ήταν ειρωνία.

Δες και παραπάνω τι είχα γράψει στην ερώτηση αν σε λέω ψεύτη.

(Δεν είχα δει τη χαμογελαστή φατσούλα και νόμιζα οτι μιλούσε σοβαρά)

Κατάλαβα οτι μπερδεύτηκες από το όνομα, γιατί κι εγώ την πάτησα.

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:03]

Μάριος ο Φούλιους Ζιζάνιους :p

Παλιότερη δεν ξέρω αλλά το 2ο post στο thread:

''Γνωστο issue με ολους τους Α64.... ο νεος πυρινας θα λυσει το προβλημα!''.....

Καλά βρε SPC εσύ δεν μου την έλεγες που έγραφα συνέχεια για τα bug με τους διπλοπύρηνους και με τις μνήμες στην Α8Ν32SLI deluxe?

Τώρα θα μου τη λες και για την νέα ASUS για Conroe? :p

’σε αυτή τη δουλειά στον ea6gka. :X:

Είπα οτι στο thelab έγραψα πρώτος για το συγκεκριμένο bug και όχι οτι δεν ήταν γνωστό.

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 17:27]

Καλά βρε SPC εσύ δεν μου την έλεγες που έγραφα συνέχεια για τα bug με τους διπλοπύρηνους και με τις μνήμες στην Α8Ν32SLI deluxe?

Φυσικά και θα σε κυνηγάω πάντα (να είσαι πάντα σε επιφυλακή) :p

Πλάκα πλάκα θυμάμαι εκείνο το θρυλικό thread με τους οδηγούς sata / raid για το NF4 (τότε που έπρεπε να αλλάξεις και το BIOS) που δεν ''έμπαινε'' η νέα έκδοση και το πως τελικά είχες δίκιο (αλλά και τελικά πως απλά με το BIOS update μετά την εγκατάσταση των οδηγών δεν υπήρχε πρόβλημα - άσχετα με το τι έλεγε η NVidia :) ).

FTW :p

Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω για το νέο chipset της Intel Bearlake-X?

http://www.xbitlabs.com/news/chipsets/display/20060822231520.html

Λέει οτι θα υποστηρίζει DDR3 μνήμη, πολυ-πύρηνους επεξεργαστές και θα έχει βελτιωμένο PCIe ώστε να καλύψει τις ανάγκες όσων θέλουν εξαιρετικές επιδόσεις.

Αναμένεται το καλοκαίρι του 2007

Θα αντικαταστήσει το Intel 975X το τρίτο τρίμηνο του 2007.

’ρα μέχρι τότε δεν θα βγάλει άλλο high end chipset η Ιντελ και θα πάμε κατ' ευθείαν σε DDR3.

PCI Express 2.0 SLI 2Χ16

Θα υποστηρίζει PCI Express 2.0 SLI 2Χ16 με ταχύτητα bus αυξημένη από τα 2.5GHz που είναι σήμερα στα 5.0GHz

Μνήμη

Θα υποστηρίζει dual-channel μνήμες PC2-6400 (DDR2 800MHz) και PC3-10600 (DDR3 1333MHz) !!!, συμβατές με επεξεργαστές που θα έχουν 1333MHz system bus (PSB).

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 17:35]

Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω για το νέο chipset της Intel Bearlake-X?

http://www.xbitlabs.com/news/chipsets/display/20060822231520.html

εγω ενα πραγμα ξερω...

οτι θα μας βαλει παλι σε εξοδα....

(αν υποψιαστω οτι το pci-e 2.0

θα σημανει και την κυκλοφορια αντιστοιχων vgas

τοτε ειναι που το χασαμε το παιχνιδι)

Μα έτσι κι αλλοιώς θα αλλάξουμε κάρτες γραφικών ώστε να υποστηρίζουν DirectX10.

Δεν μας χαλάει να περιμένουμε λίγο ώστε να υποστηρίζουν και PCIe 2.

Όσοι έχουν μητρικές με SLI ή Crossfire παίρνουν δεύτερη κάρτα γραφικών στην ξεφτίλα και τη βγάζουν.

Κρατάμε άμυνα λοιπόν μέχρι τότε.

Ράβουμε την τσέπη μας.

Καλή FBDIMM σειριακή DDR3 μνήμη θέλω αλλά δεν τη βλέπω να έρχεται σύντομα.

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 17:27]

δεν ειπα αν σοβαρολογουσες για το αν ανοιξες θρεντ για τετοιο θεμα αλλα αν σοβαρολογουσες για τα παγκοσμια πρωτος και τα υπολοιπα. ΑΝ νομιζεις οτι παγκοσμια πρωτος εκανες υποδειξεις για τετοια θεματα τοτε LMAO.

πατα λιγο φρενο ρε σουπερ-user. :T:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 23:16]

δεν ειπα αν σοβαρολογουσες για το αν ανοιξες θρεντ για τετοιο θεμα αλλα αν σοβαρολογουσες για τα παγκοσμια πρωτος και τα υπολοιπα. ΑΝ νομιζεις οτι παγκοσμια πρωτος εκανες υποδειξεις για τετοια θεματα τοτε LMAO.

πατα λιγο φρενο ρε σουπερ-user. :T:

Thanks για την "Ηρωνία".

Κι έλεγα δεν θα μου δώσεις τη δόση μου? :sick:

Δεν μας είπες όμως αν βρήκες ποστ πριν από το δικό μου εδώ στο thelab για το bug με τα 4 dimm.

Να θυμίσω ακόμα οτι έχω καταγράψει πάμπολα άλλα bugs για την AMD Nforce4 πλατφόρμα.
Θα σου δώσω λοιπόν να ψάξεις, παγκόσμια αυτή τη φορά, άλλο ένα bug για SLI σε AMD Nforce4.

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=1677&hl=#

mariosalice,Jan 26 2005, 06:37 PM

When I change the resolution in games like Doom3, with "refresh rate override" and SLI mode enabled, I get severe crashes.

Πολύ παλιά, είχα δημοσιεύσει πρώτος στο forum της Intel, ένα πολύ σημαντικό bug για το 820 Chipset, που οδήγησε σε ανάκληση όλων των μητρικών, όχι μόνο της εταιρίας αλλά και άλλων εταιριών.

Μάλιστα η Intel μετά από αυτό το ποστ έκλεισε το forum για αρκετό καιρό.

Μου άλλαξε όμως τη μητρική με άλλο mobo και μου έδωσε και μνήμη Rambus RDRAM δώρο.

Εδώ δεν χρειάζεται να ψάξεις. :p

Δεν έχω αποδείξεις μια και η Intel τις κατέστρεψε. :TD:

Νομίζω ότι το θέμα έχει ξεφύγει λίγο από την αρχική του πορεία. Σας παρακαλώ να χαλαρώσετε λίγο και να συζητήσουμε επί του αρχικού θέματος. Οι όποιες αντιπαλότητες μπορούν πιστεύω να λυθούν μέσω pm.

@astrolabos

Εντάξει, forum είναι, ας ξεφεύγουμε και λίγο.

Τον συνήθησα πια τον ea6gka.

Μη μου το χαλάς τώρα που τον έβαλα σε δουλειά να ψάχνει στο Internet.

Χάθηκε να το γράψεις αυτό αύριο?

• 3 weeks later...

Και μια και μιλούσαμε για πρωτειές, ας ξαναβγεί λίγο πιο πάνω αυτό το thread, να το δουν και όσοι λένε οτι αντιγράφουμε τις ειδήσεις από το PC Magazine.

Βρε μπας και μας αντιγράφουν αυτοί?

Εγώ που ήμουν τρίτος στο NFS 4 παγκοσμίως εδώ είναι το σωστό thread να το πω? :D :D :D

1) Εδώ που τα λέμε έχει άλλον αέρα το forum με τις κοντρίτσες αυτές

2) Αυτό το νέο chipset της Intel, πολλά υποσχόμενο φαίνεται. Αν τηρήσει και το release date του (έστω και με τρίμηνη καθυστέρηση) θα μας βάλει πράγματι σε έξοδα.

3) Τελικά για τα προβλήματα του NForce, φταίει η Nvidia ή η Intel?...

4) Moυ φαίνεται γελοίο το να ζητάει κάποιος πνευματικά δικαιώματα για μια μετάφραση ξένου κειμένου btw

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 11:10]

Εγώ που ήμουν τρίτος στο NFS 4 παγκοσμίως εδώ είναι το σωστό thread να το πω? :D :D :D

1) Εδώ που τα λέμε έχει άλλον αέρα το forum με τις κοντρίτσες αυτές

2) Αυτό το νέο chipset της Intel, πολλά υποσχόμενο φαίνεται. Αν τηρήσει και το release date του (έστω και με τρίμηνη καθυστέρηση) θα μας βάλει πράγματι σε έξοδα.

3) Τελικά για τα προβλήματα του NForce, φταίει η Nvidia ή η Intel?...

4) Moυ φαίνεται γελοίο το να ζητάει κάποιος πνευματικά δικαιώματα για μια μετάφραση ξένου κειμένου btw

Αν και άσχετο, δώσε κανένα link για το χάλκινο στο NFS4 :T:

Όταν λες για πνευματικά δικαιώματα για μετάφραση που αναφέρεσαι?

Πάντως αν ένα κείμενο είναι πιστή μετάφραση χωρίς παραπομπή και χωρίς αναφορά στο πρωτότυπο, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Συνήθως όμως μια είδηση δίδεται για διαφημιστικούς λόγους από κάποια εταιρία, οπότε αναπαράγεται και μεταφράζεται χωρίς πρόβλημα, ακόμα και χωρίς παραπομπή.

Κάποιες ειδήσεις όμως βγαίνουν από προσωπική επιτυχία ενός δημοσιογράφου, που έχει και την αποκλειστικότητα, όπως από μια συνέντευξη.

Στις περιπτώσεις αυτές, δεν μπορούμε να αναφερθούμε στην είδηση χωρίς παραπομπή, ούτε να μεταφράσουμε όλη τη συνέντευξη και να τη δημοσιεύσουμε χωρίς άδεια.

’τυπα ισχύει αυτό και στα forum, όπου για πιστή μετάφραση κάποιας προσωπικής εργασίας, ζητάμε άδεια από αυτόν που έχει τα πνευματικά δικαιώματα.

Δεν θα υπάρξει όμως και νομικό πρόβλημα στην Ελλάδα, αν μεταφράσουμε το κείμενο σε ένα forum, δίνοντας παράλληλα την παραπομπή στο αυθεντικό κείμενο και δεν έχουμε κάποιο άμεσο οικονομικό όφελος.

Αρχική απάντηση από mariosalice

Και μια και μιλούσαμε για πρωτειές, ας ξαναβγεί λίγο πιο πάνω αυτό το thread, να το δουν και όσοι λένε οτι αντιγράφουμε τις ειδήσεις από το PC Magazine.

Βρε μπας και μας αντιγράφουν αυτοί?

Για δωσε λινκ γι'αυτο γιατι μου κινησες την περιεργεια...:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.