Jump to content

Amd 64 3700+ & asus A8v Deluxe

amgamer

Recommended Posts

αρα δεν εχεις agp lock, οποτε bye bye clock :bye:

Παντως για να βρεις τα ορια του cpu s, πεσε διαιρετες στις ,μνημες κατω και το HTT apo 5x βαλτο 3χ.

Ετσι θα αποδεσμευσεις τους αλλους παραγοντες κ θα επικεντρωθεις στο cpu.

Αρχική απάντηση από firefox

έχω την εντύπωση ότι η μητρική σoυ έχει via chipset σαν και μένα και το όριο στο HTT έρχεται νωρίς κάπου στα 280-290. exe το και αυτό ip όψη σου.

Ασχετο....

ξερει κανεις (αν οχι εσυ firefox) αν μπαινει κρυφος διαιρετης (στα pci) στα 250Μηζ?

edit

γενικα για 939 και via οχι συγεκριμενα για την asus..

Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 19:47]

H Α8V έχει μια χαρά AGP lock και είναι ίσως η καλύτερη και σταθερότερη επιλογή AGP μητρικής για 939 socket.

οσο αναφορα stock για agp ναι το via ηταν παντα ok

Παντως εποχης 939/agp οι περισσοτεροι χρησιμοποιουσαν neo2, παρολα τα προβληματα της, αρα καποιος λογος υπηρχε..

Απο bios k droop ειναι καλη η κλασικη asus?

edit> @ntg: αναφερεσαι σε διαιρετη η κλειδωμα>?

Αρχική απάντηση από fotme

οσο αναφορα stock για agp ναι το via ηταν παντα ok

Αν και κράτησα λίγο καιρό την A8V και αν και το NForce4, ψυχολογικά τουλάχιστον, μου κάθεται καλύτερα, είχα καλύτερο overclock με την A8V παρά με την A8N-SLi όσον αφορά τελική συχνότητα cpu και vcore.

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 19:54]

Ασχετο....

ξερει κανεις (αν οχι εσυ firefox) αν μπαινει κρυφος διαιρετης (στα pci) στα 250Μηζ?

edit

γενικα για 939 και via οχι συγεκριμενα για την asus..

agp lock όπως είπανε τα παιδιά έχει. απλά κάποτε είχα διάβαση ότι πάνω από τα 250HTT ίσος να εxής πρόβλημα στα 3d.

δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με αυτό τον κρυφό διαιρετή. δεν νομίζω να το έχω di στο βίος τις abit μου.

@yanni:ποσο HTT έφτασες max στην δικh σoυ σταθερά? εγώ περίπου 271HTT με την abit όμως.

για κλειδωμα αναφερομουν!

Αν δεν εχει τοτε με 270fsb...το pci-e θα παει..κοντα 135Mhz....

ενω αν στα χαρτια δεν εχει αλλα τυπικα υπαρχει στα 250 -κατι τετοιο ειχα δει στα πεταχτα καποτε- τοτε το pci θα ειναι στα 108 περιπου ...

Πιο συγκεκριμενα αναφερομαι σε μια gigabyte μαλλον με 880 pro η 890...παντως με pci-e και οχι agp!Στεγαζει εναν venice 3200+....κριμα δεν ειναι να τον εχει στα default???..:tomato:

• 2 weeks later...

Είναι ανάλογα με το κομμάτι η δικιά Α8V δούλευε σταθερά 290χ10 http://service.futuremark.com/compare?2k1=8584564 . Είχα δοκιμάσει και με clockgen και έιχε πιάσει 310fsb για 1M superpi (στο bios είχε μέχρι 300fsb).

Πάντως μη μπερδεύεστε με την a8v-e καμία σχέση αυτή έπιανε μέχρι 255fsb με το ζόρι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.