Jump to content

Amd 64 3700+ & asus A8v Deluxe

amgamer

Recommended Posts

παιδια εφυγα απο intel κ ειμαι :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

πολυ ομαλοτητα γρηγοραδα κ ολα αυτα που ηθελα φτηνα κ ωραια!!:worship:

χρειαζομαι βοηθεια ομως γτ τα πραγματα μου φαινονται καπως διαφορετικα.

πως να τον πατησω ακριβως???

αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι οι μνημες κοντα στα400 οπου κ πρεπει να δουλευουν.αλλα να ναι σε 1/1 που ειναι το καλυτερο

κ ταυτοχρονα απο 2.2 π ειναι ο επεξεγαστης να ανεβει οσο μπορει κ δεν ζωριζεται για ψυξη.

ακουω προτασεις........

παραθετω

screens

post-568-1416072756,3422_thumb.jpg

Τα κλασικα.. Βαζεις διαιρετη στις μνημες αρχιζεις να ανεβαζεις fsb και παραλληλα τεσταρεις.. Οταν δεις οτι δεν ανεβαινει χωνεις ρευμα με προσοχη στις θερμοκρασιες..Και συνεχιζεις..

Κριμα παντως που δεν πηγες σε εναν 3800+χ2 με τις τιμες που εχουν τωρα..

Οχι δεν ειναι αυτος ο στοχος σου μιας και δεν κερδιζεις τιποτα.. Οι μνημες σου ειναι του κιλου η ειναι καποιες καλες; Αν ειναι του κιλου δεν θα πανε πανω απο 220 και ο κοσμος ολος οποτε δεν εχεις να ψαξεις που παει ο επεξεργαστης..

παιδια αν το χω 1/1 ειναι χαμηλα ο χρονισμος.

συγκεκριμενα γραφει ddr200 1/1

ddr400 2/1

κ ετσι το χω στην δευτερη επιλογη στα 2800 ο επεξεργαστης 1.4V θερμοκρασιες μεχρι 53 σε full load σε idle 45-47 και οι μνημες στα 400.με 2.6V dual.

μια χαρα παει για την ωρα.

Αν στο cpuz σου λεει cpu/14 αυτο ειναι.(2800/14=200) ποιες ειναι οι μνημες; οι kingston στην υπογραφη; αν ειναι αυτες δεν πανε πανς απο 215-220..Για να φτασεις αυτες τις θερμοκρασιες εχεις ανεβασει ρευμα;

οπως το λες!

ειμαι μαμα ρευμα εκτος απο +0.1 για μνημες.

η μια ειναι kingstone κ η αλλη ειναι μια jetram..του καλαθιου μωρε κ οι δυο(για πεταμα δλδ)

ειμαι ικανοποιημενος αν τρεχουν 200..δηλαδη ddr 400!

και η msi δεν τα εχει ασχημα.. απλα δεν εχει πολλους διαιρετες. Ετσι τον πρωτο σου λεει οτι ειναι στα 166. Με asus εγω δεν μπλεκω.. Το εχω σε κακο..:p

Σοθ παιζουν dual chanel; μπορουσες να τις σηκωσεις λιγο ακομα τις μνημες αλλα μ'αυτες τις θερμοκρασιες αστο... δεν χρειαζεται παραπανω ρευμα μιας και δουλευουν στην εργοστασιακη τους ταχυτητα.εισαι σταθερος σ'αυτη τη συχνοτητα χωρις επιπλεον ρευμα; δοκιμασες με κανα προγραμμα η μολις εκατσε το αφησες;

κοιταχτε..εχω πολλους διαιρετες..

3/4 5/3 κατι τετοια δεν τα θυμαμαι κ ολα.

το καλυτερο δεν ειναι 2/1 ddr400 που το χω εγω αυτη τη στιγμη?

εκατσαν σε dual κ δεν το πολυ εχω ψαξει..μια χαρα παω κ ετσι ΠΙ εχω 35..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.