Jump to content

Τροφοδοτικό Χαμηλού Προφίλ

Viper2005

Recommended Posts

Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση ενός τέτοιου. Δυστυχώς όμως οι τιμές είναι λίαν τσιμπημένες.

Με λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό. Ακριβό και 200W όμως...Κοίτα μήπως βρείς κάπου κανένα της Shuttle από XPC, δεν έχω άλλα υπ'οψη μου. Σε XPC το 350W της εν λόγω εταιρείας σηκώνει άνετα FX55, X850Pro, DVD-RW και WD250KS, αλλά λιανική βγαίνει γύρω στα 80-90 ευρώ, πανάκριβο. Μάλλον σε καμιά μόντα θα καταλήξω πάλι...

Καλό ψάξιμο!

Αρχική απάντηση από inertiacreep [Σήμερα, στις 09:27]

Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση ενός τέτοιου. Δυστυχώς όμως οι τιμές είναι λίαν τσιμπημένες.

Με λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό. Ακριβό και 200W όμως...Κοίτα μήπως βρείς κάπου κανένα της Shuttle από XPC, δεν έχω άλλα υπ'οψη μου. Σε XPC το 350W της εν λόγω εταιρείας σηκώνει άνετα FX55, X850Pro, DVD-RW και WD250KS, αλλά λιανική βγαίνει γύρω στα 80-90 ευρώ, πανάκριβο. Μάλλον σε καμιά μόντα θα καταλήξω πάλι...

Καλό ψάξιμο!

Ευχαριστώ κάτι τέτοιο ψάχνω και τα 200W είναι μια χαρά. Ένα Celeron 800 θέλω να σηκώσω με δύο δίσκους και ένα DVD τίποτα άλλο.

Υ.Γ. Όταν λες μόντα τί εννοείς. Κάνε το λίγο πιο λιανά!

Εννοώ μόντα! Να πάρω ένα συμβατικού μεγέθους και φτιάχνοντάς του ένα άλλο μικρότερο κουτί να το βάλω στο media center μου. Υπ'αρχουν βέβαια περιορισμοί, κυρίως λόγω διαστάσεων της πλακέτας του psu (η οποία συνήθως είναι χονδρικά 14Χ11εκ, οπότε μόνο σε ύψος γλιτώνεις), και πρέπει να γίνει σωστή δουλειά, για να μη φουντώνει το psu...αν το αποφασίσω θα ποστάρω σύντομα φωτος. Απλά λυπάμαι τα 50ευρώ για το άλλο, no budget story :D

Ξέρουμε τίποτα μήπως και για εκείνα που έχουν εξωτερικά το μετασχηματιστή και εσωτερικά μόνο μια πλακέτα; Αυτά κι αν είναι μικρά! Αν και πιστεύω οτι δεν πρέπει να είναι και τόσο δύσκολο να φτιάξεις ένα σπιτικό...

Από αυτά έχω δεί κάποια εδώ, αλλά από τιμές...και τα περισσότερα είναι για Epia μητρικές (και κατά συνέπεια 80-120W). Θα ήταν ιδανική λύση πάντως, να ξεμπερδεύαμε μια και καλή! Για Ελλάδα δεν ξέρω αν μπορεί να βρεθεί κάτι, ο format c: που είχε ψάξει αρκετά όπως λέγαμε σε αλλο θρεντ δεν βρήκε τπτ...

Όσο για το σπιτικό, λίγο υπομονή ακόμα κι ερχεται:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.