Jump to content

απορια με nod32

μανος1980

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. οταν επιλεγω deep scan analysis μερικες φορες μου γραφει οτι δεν μπορει να σκαναρει τα boot record και επισης οτι μερικοι φακελοι ειναι κλειδωμενοι.αλλες φορες παλι δεν γραφει κατι για τα boot sector οποτε υποθετω οτι τα σκαναρει κανονικα. ρωταω απλα γιατι πριν λιγο καιρο γυρω στις 15 μερες πριν ο υπολογιστης κρασαρε στην εκινηση και μου εβγαλε κατι χαρακτηρες ascii αν θυμαμαι καλα τους λενε φατσουλες και τετοια το μυαλο μου πηγε στο βιος το φλασαρα και ολα οκ . η μητρικη ειναι η asus a8n32 sli deluxe.

λετε να παιζει κατι?

εμενα δε μου εχει βγαλει ο υπολογιστης κανενα απο αυτα τα μηνυματα,αλλα κ εγω οταν κανω deep scan analysis βλεπω ο μηνυμα οτι καποιοι φακελοι ειναι κλειδωμενοι,οποτε δε νομιζω οτι εχει σχεση το ενα με το αλλο! τωρα,για περισσοτερες απαντησεις,ας αναλαβουν δραση οι ειδικοι του φορουμ!

παρατηρω οτι οταν κανω το deep scan μετα την εκινηση δεν μου το βγαζει. τωρα που πηγα να το κανω δηλαδη μιση ωρα μετα μου βγαζει error reading sector. αυτο μου κανει εντυπωση .

Για να σκανάρει και τα boot sector θα πρέπει να κανονίσεις να σου κάνει σκαν με το που ανοίγεις τον υπολογιστή...

ναι το εχω ρυθμισει αυτο που λες. σημερα μια φορα μονο μου εβγαλε λαθος τις υπολοιπες δεκα περιπου που δοκιμασε τους κοιταξε κανονικα. τελοσπαντων δεν νομιζω να ειναι κατι αξιο ανησυχιας βεβαια εχουν δει πολλα τα ματια μου αλλα ας ελπισω οτι δεν παιζει κατι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.