obijuan1983 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2006 Αφου ξήλωσα χτες λοιπον μητρική για να την στέιλω μοιραια ξεστησα και την υδρόψυξη μου.Καθαρισα τα μπλοκ απο την κατω επιφάνεια και τα αφησα συνδεμενα με το συστημα υδροψυξης. Μετα απο καμια ωρα που τα ξανακοιταξα βλεπω στο μπλοκ της cpu ενα ράγισμα στην μια γωνια απο τις 4 οπου το plexy βιδώνει στην χαλκινη επιφανεια.Δεν εδωσα μεγαλη σημασια αν και με ενοχησε... Ομως το βραδυ που γύρισα απο εξοδο ριχνω παλι μια ματι ακαι βλεπω οτι το πλεχυ στο ημισυ περίπου της επιφανειας του ειχε γινει κυριολεκτικα σμπαραλια χωρις διαρροή όμως. Φυσικα και παει για πεταμα,αλλά εχει ξανασυμβεί κατι παρόμοιο σε καποιον;Μου φαίνετε αρκετα παράξενο.Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι ίσως ειχε ''συνηθίσει'' στην διάταξη των σωλήνων όπως ήταν τόσους μήνες και με το ξέστημα ζορίστηκε ίσως; Να και φωτό... Ααα το Βλοψκ είναι της ZernAt Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 30, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Και μενα μου εχει τυχει ραγισμα...και γι'αυτο δεν την ξαναεβαλα.ισως μπορεις να πας σε καποιον που ασχολειται με πλεξι και να σου ξαναφτιαξει το ιδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Αύγουστος 30, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 To θέμα είναι οτι το ράγισμα έγινε αφού την ξήλωσα και όχι όσο ήταν συνδεδεμένη...αυτό με φρίκαρε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGM Αύγουστος 30, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Θα ήταν υπερβολικα σφιγμενο γι αυτο και αρχισε τα ραγισματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Αύγουστος 31, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 το έχω πάθει και εγώ μετά τον καθαρισμό όταν ξαναέσφιξα το πλέξει πάνω στο χαλκό άρχισε να ραγίζει το έσφιξα πιο πολύ από ότι έπρεπε... πήγαινε αγόρασε ένα πλέξει ίδιο η μεγαλύτερο πάχος βγάλε το παλιό προσεκτικά να μη σκορπίσει σιμαδεψετο και κόψτο αν δεν έχεις χρόνο και όρεξη πες στον τζαμά να στο κόψει - τρυπήσει μονο πρόσεχε αν δε βρείς κολαούζο (εγώ δε βρήκα για τόσο ψιλό σπείρωμα) για το σπείρωμα και βιδώσεις τα ρακόρ κατεuθειαν μέσα στη τρυπα βάλε και λίγο Loctite η ταινία teflon η flantsokola ktlp για να μην έχεις διαρροές αν τυχόν δεν πατήσει σωστά το λαστιχάκι από το ρακόρ πάνω στο πλέξι ...αυτό που παρατήρησα είναι πως το πλέξι του block ήταν ψεύτικο μπροστά σε αυτό που αγόρασα μηδέν ελαστικότητα το φτιαχτό το έσφιξα δοκιμαστικά αρκετά πιο πολύ από το αλο και δεν κατάλαβε τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Αύγουστος 31, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 Thanks Deus για τη βοηθεια και τις οδηγίες,αλλά μάλλον δε με καταλάβατε ακόμα...Εκει που φρίκαρα είναι οτι δεν πειραξα τις βίδες του plexy,το μόνο που ξεβίδωσα ήταν οι 2 βίδες του 939 σοκετ,τιποτα άλλο και αφου το αφησα κανα 3ωρο εγινε έτσι!!!Παιδεμα μου φαινετε να αλλάξω plexy πότε τώρα θα εμπιστευτώ φυσικα 'eleven'.Αλήθεια ξέρει κανείς αν το universal μπλοκ του κανει και για ΑΜ2 σοκετ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 31, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 τραβα μια φωτο και απο πανω...Σαν μονη εξηγηση που μπορω να δωσω (χωρις να ειμαι σιγουρος οτι στεκει)ειναι οτι ξεραθηκε το pleχy και με την πρωτη συστολη ραγισε...!(Συστολη στις βιδες...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Αύγουστος 31, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 κατάλαβα τι εννοείς αλλα ξέχασα να γράψω παραπάνω και....ότι εγώ το είχα σφίξει πολύ και είχε λυγίσει το elisa και έκανε ένα μικρό ράγισμα στην άκρη μετά από 2 ώρες στο βιακαλ με νερό όταν το ξανακοίταξα το ράγισμα είχε μεγαλώσει γιατί άρχισε να ισιώνει το πλέξειόταν το ξαναέσφιξα ελαφρά άρχισε να γίνετε σαν να το χτύπησα με σφυρί το πιο πιθανό είναι να το έσφιξες πιο πολύ από ότι έπρεπε κάποια φορα και όταν το ξεβίδωσες χαναβυδωσες να ράγισε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Αύγουστος 31, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 Για το μπλοκ του eleven ξέρει κανείς αν κάνει και για ΑΜ2 σοκετ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Αύγουστος 31, 2006 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 Κανει Αν θες ελα αυριο στον καφε και φερε και το μπλοκ σου να το δουμε απο κονταΜου φαινεται πολυ παραξενο το πως εσπασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.