Jump to content

Πρόβλημα με το σύστημά μου

kreach

Recommended Posts

για συμβατοτητα δεν νομιζω να υπαρχει..

λες να φταιει θεμα τροφοδωσιας???εχεις πειραξει ποτε μπιος??

κανε ενα setup defaults ...

λες να χεις βαλει λιγοτερο ρευμα στον cpu κ να υπολειτουργει ...???

μπορεις να μας πεις ολα τα start up προγραμματα που τρεχουν απο πισω????

Mε 525W δεν φταίει η τροφοδοσία. Ποτέ δεν έχω πειράξει Βίοs.

Vcore: 1.40V

+12V: 12.83

3.3V: 3.20V

Vcc:04V

Vin2: 0.00V

5Vsb: 4.99V

Vbat: 0.00V

Temp1: 38C

Temp2: 39C

Temp3: 13C

HD0: 41C

HD1: 40C

Temp1: 22C

Core: 37C

Αυτά βάση SpeedFan 4.29 ενώ τρέχουν λίγα στο background (μόνο 227ΜΒ από τα 2GB)και το %CPU κάτω από 10% - Σε γενικές γραμμές γιατί αρκετές φορές Εκτινάσσεται στα ύψη ανευ λόγο και αιτία.

Bάση το CCleaner 1.32 τρέχουν στο Startup: CTFMON.exe, SW20.exe, NvCp;Daemon, nwiz.exe, NVMixerTray.exe, zclient.exe (ZoneAlarm Suite), NVMediaCenter, Du Meter

EDIT: Μόλις έκανα Bios update με το MSI Live Update. Έκλεισα όλα τα προγράμματα, δεν έλεγξα το Bios Lock (νομίζω έτσι λέγεται) και μου είπε πως το update είναι επιτυχές. Αν είχα πρόβλημμα κατά την εγκατάσταση θα το καταλάβαινα έτσι?

Τώρα με το Ανανεωμένο Bios πάλι αργούσε να φορτώσει η μαύρη οθόνη, στο startup πάγωσε για λίγο αλλά τώρα όλα Οk. Θα κατεβάσω το Sata Raid Driver που είχε στην δισκέττα που έχασα, και θα κάνω ένα φορμάτ. Κατά την εγκατάσταση των ΧΡ θα βάλω την δισκέττα και, ελπίζω τότε να λυθούν τα προβλήμματα once and for all!

Sata Raid Driver?????????/

τωρα δεν ειναι περασμενο αυτο???περασε το αν δεν ειναι πριν κανεις ΦΟΡΜΑΤ.

ρε φιλε..τι να σου πω..θελει δοκιμες να δεις τι προκαλει το προβλημα.

Δεν κατάφερα να το περάσω. Μάλλον πρέπει να βάλω την δισκέττα την ώρα που γίνεται το Φορματ. Τεσπα. Σήμερα θα κάνω ένα φορματάκι. Θα περάσω έναν έναν τους driver. Τεσπα θα σας πω πως παει μετά το Φορματ.

Ευχαριστώ και πάλι !

ρε συ,παω να σου απαντησω στο προσωπικο μυνημα κ με χεις μπλοκαρισμενο!:p

δεν μπορεις να δεις στο manual τι μοντελο εχεις??ή πανω στην ιδια τη μητρικη???

εκανες φορματ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.