Jump to content

7800GTX--->X1900XT

Hydrus

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τωρα που πεφτουν οι τιμες στις Χ1900ΧΤ ελεγα να αναβαθμιστω απ την XFX7800GTX μου σε μια Χ1900ΧΤ.Θα δω αισθητη διαφορα επιδοσεων η να βρω μια 2η φια SLI?Οι αναλυσεις που παιζω ειναι προς το παρον τα 1280Χ1024 και σε λιγο τα 1600Χ ποσο.... λογω 20,1" οθονης.Περιττο να πω οτι επειδη θεωρω το game μια εμπειρια δεν κανω καμια παραχωρηση στα γραφικα και παιζω παντα με ολα στο full και επειδη βλεπω την 7800 να τα βρισκει ζορικα με τα καινουρια games για αυτο αναρωτιομουν.Βασικα σιγουρα το SLI με 2Χ7800GTX θα ειναι καλυτερο απο μια Χ1900Χ η ετσι μοιυ φαινεται???[παρεπιπτωντος οποιος εχει καμια XFX(μονο) 7800GTX ας μου στειλει κανα π.μ] :T:

Έχω την εντύπωση ότι το SLI, ειδικά στα 1600Χ ... πόσο είναι η μοναδική επιλογή, πόσο μάλλον όταν παίζεις με τα πάντα full.

Aναλογα..Στις αναλυσεις που παιζεις τςρα καλυτερα μια 1900 για την 20αρα καλυτερα 2 7800..Στις μεγαλες αναλυσεις με φιλτρα πανε καλυτερα σε sli..

Για SLi νομίζω ότι δε χρειάζεται, πλέον να είναι ίδιες οι κάρτες, οπότε για δες το, γιατί κάνει κάτι προσφορές το πλαίσιο με 199 ;)

Οχι δεν χρειαζεται 2 ομοιες καρτες αλλα εγω θελω XFX λογω του μεταλλικου πλαισιου στο πλαι που παει γαντι με το LianLi και εννοειται να ταιριαζουν οι 2 καρτες οπτικα...

Αρχική απάντηση από deninho [Χθες, στις 17:33]

Για SLi νομίζω ότι δε χρειάζεται, πλέον να είναι ίδιες οι κάρτες, οπότε για δες το, γιατί κάνει κάτι προσφορές το πλαίσιο με 199 ;)

νοωντας την μαρκα ετσι, οχι διαφορετικο chip.

para siempre, fotme ;) Διαφορετική έκδοση, αλλά στην ίδια οικογένεια, υποστηρίζει η ATi με το Crossfire, απ'ότι θυμάμαι

Εγω παντως με την 1900xt παντα σε 1024*768 (λογω των 120hz του monitor) 4x AA 16x HQ AF παιζω και παλι δεν ειμαι 100% ικανοποιημενος ( 100% ικανοποιημενος = max detail, την π*ρνης στην οθονη και minimum fps 50+ ) Στο serious sam 2 για να μην πεφτει κατω απτα 50fps τα πηγα ολα medium, σε καποια hl2 mod και στο DoD source χτυπαω κατι 40αρες χωρις να βλεπω τπτ το τραγικο στην οθονη, το ιδιο και στο condemned παρολαυτα επιμενω να τα παιζω σε max detail :p μονο στο BF2 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο αποψη επιδοσεων, στο call of juarez SP demo ουτε λογος για αξιοπρεπη fps με shadow map size 2048 HDR και depth of field on (ουφ :p )

Αμα εισαι framerate whore καλυτερα να προτιμησεις κατι αλλο, αμα σου φαινεται "μια χαρα" να εχεις 30-40 fps σε firefights τοτε τι να σου πω, περιμενε λιγο να πεσει στα 300 εουρος :)

Αρχική απάντηση από deninho

para siempre, fotme ;) Διαφορετική έκδοση, αλλά στην ίδια οικογένεια, υποστηρίζει η ATi με το Crossfire, απ'ότι θυμάμαι

indeed, αλλα προς αφοφυγην ας ειμαστε ξεκαθαροι :cool:

ναι ατι παιζει αυτο, αλλα δεν ξερω για cross ειμαι πιο επιφυλακτικος..

Στο θεμα..αν ειναι να επενδυσεις τωρα σε καρτες προ dx10 για 1650χ σημαινει οτι διαθετεις για κατι που σε λιγο καιρο θα ειναι αχρηστο..πιστευω το ξερεις.

Απο μενα 2χ7800GTX, ομως το premium για ιδιες καρτες θα σου κοστισει (εκτος αν πεσουν κ οι xfx)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.