Jump to content

Ποιο Symbian/WM05 κινητό?

greekfragma

Recommended Posts

microSD παιρνει αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις οταν λες οτι σε χαλασε.. ηθελες να μην εχει η απλα αλλο τυπο; Αν και εγω δεν δινω καμια σημασια στην καμερα των κινητων το 8500 εχει καλυτερη ποιοτητα απο οποιοδηποτε ΝΟΚΙΑ με 2mp..Εγω το λατρεψα απο τη στιγμη που το ειδα και οπου να ναι θα το παρω.Εχει ισως την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης απο οποιοδηποτε αλλο κυκλοφορει και φοβερη οθονη(καλυτερη και πιο ευκρινη ακομα και απο το Ν80 που εχει μεγαλυτερη αναλυση..) ειναι αρκετα ελαφρυ και μικρο. Δεχεται μεχρι 2GB μνημη και ειναι πολυ μουρατο.Και τελος εχει ολα τα καλα των smartphones (ανθεμα την ωρα που εδωσα το 6600 και πηρα το 6230)

edit:ρε dimcar μηπως εχεις βρει και τροπο ν ακλοκαρεις τον omap 200mhz που εχουν και τα 2;;;:hehe:

Αρχική απάντηση από ARVAS

ρε dimcar μηπως εχεις βρει και τροπο ν ακλοκαρεις τον omap 200mhz που εχουν και τα 2;;;:hehe:

κάπου το είχα διαβάσει... νομίζω εδώ μέσα... θα το βρω και θα το ποστάρω... πάει μέχρι 260!!!!

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

στα 700 πηρα το Α 701 (ΜΙΟ)

Gps,ngi maps destinator λογισμικο,και απο προγραματα στο νετ??αστα να πανε.Pda + τηλεφωνο .Καμερα δεν εχει καλη.

Κι εγω το μετανοιωσα πραγματικα που δεν πηρα το QTEC 9100 που ζαχαρωνα. Αλλα ετσι ειναι , οι μαμακιες πληρωνονται.

Παντως φραγμουλη, περιμενε λιγο να δεις και το N73. Χαρακτηριστικα ιδια με του N80, εκτος του WiFi χωρις 2-3 αρνητικα του ομως(Slider,μικρη μπαταρια).

Αρχική απάντηση από jax7480

Παντως φραγμουλη, περιμενε λιγο να δεις και το N73. Χαρακτηριστικα ιδια με του N80, εκτος του WiFi χωρις 2-3 αρνητικα του ομως(Slider,μικρη μπαταρια).

Και πρέπει να βγάζει και απίστευτες φωτογραφίες... :T:

Αρχική απάντηση από ARVAS

Πλακα κανεις..... Παρεπιπτωντως και τα 2 εχουν την ιδια οθονη.Μια οθονη βγαζουν στις 2.2" και τη βαζουν και στα 2.

Voila!!!

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=25962

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 07:24]

Κι εγω το μετανοιωσα πραγματικα που δεν πηρα το QTEC 9100 που ζαχαρωνα. Αλλα ετσι ειναι , οι μαμακιες πληρωνονται.

το πηρα στην κοπελα μου

.πολυκαλο αλλα σε μνημη και επεξεργαστη υστερει λιγο απο το μιο

Αρχική απάντηση από vdeseris

Δεν αντιλέγω καλό είναι το κ750 απλά έχει μόνο ένα από τα 4-5 χαρακτηριστικά που θέλει ο Γιώργος.....

To ξέρω απλά το έγραψα σαν επιλογή καθώς συνδυάζει πολλά καλά χαρακτηριστικά...

Αρχική απάντηση από dimcar [Σήμερα, στις 09:33]

Voila!!!

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=25962

:blink: :blink: :blink::eek: :eek: :eek:

Καλα δεν παιζει..δεν θα μεινει τριχα πανω στο κεφαλι μου.. μια μλκ ειπα και βγηκε...Μηπως εχεις τροπο να κλοκαρω και dvdplayer;; ευχαριστω πολυ παντως. Ισως το χρειαστω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.