greekfragma Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2006 ειπαμε........καθε 2 χρονια αλλαζουμε κινητο.αυτη τη φορα κλεισαμε 1 χρονο και 10μηνες απο την τοτε αγορα του MPX220 της Motorola.το κινητο αποδειχθηκε εξαιρετικο για τη δουλεια που το ηθελα.............μονο σημαντικο μειονεκτημα η αισχρη φωτογραφικη του.....για την οποια γνωριζα εξαρχης οτι ειναι χαλια αλλα μπρος στα υπολοιπα καλα του πηγε περιπατο.παμε λοιπον απο την αρχη.ψαχνω ενα κινητο που να ειναι ειτε Symbian ειτε Windows Mobile2005.να παιρνει MiniSD ή SD μνημη και να εχει μια καλη φωτογραφικη.λοιπες λειτουργιες δεν με ενδιαφερουν.θελω καλη αυτονομια μπαταριας και ΕΑΝ ειναι δυνατον να ειναι σαντουιτσακι στυλ....οπως το μοτορολα που ειχα.........πολυ σημαντικο για να προστατευεται το εσωτερικο με τα κουμπια και η οθονη.αν και εκανα μια αναζητηση κανα 10ημερο σε ιντερνετ και ελληνικα καταστηματα δεν βρηκα κατι που να με ικανοποιει......ριχτε τις προτασεις σας.,....και να μην ξεχασω.....απο οικονομικα παμε μεχρι τα 250ευρω.θενκ κιου:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Αύγουστος 29, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 Eχω να σου προτεινω ενα απλα τελειο κινητο που ομως παει παραπανω. Εκπληκτικη ποιοτητα κατασκευης(ολο αλουμινιο) WM05 με microsd και clamshel.Ιδου..http://www.pixmania.com/gr/gr/320415/art/qtek/8500.htmlOπου να ναι θα το χτυπησω και εγω. imo δυσκολα θα βρεις smartphone με 2,5 κατοσταρικα..Το φθηνοτερο που μπορω να βρω ειναι ΑΥΤΟ στα 285Ε αλλα ειναι 2-3 ετων και θεωρω οτι το MPX220 ειναι καλυτερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini_fan Αύγουστος 29, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 George ειναι απλο.Χωρις επιδοτηση και σε αυτα τα λεφτα Symbian/WΜ05 με αυτα που θες? Απλα ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ! Δε νομιζω να βρεις κατι καλο κατω απο 4 κατοσταρικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 29, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 Αρχική απάντηση από mini_fan [Σήμερα, στις 03:29] George ειναι απλο.Χωρις επιδοτηση και σε αυτα τα λεφτα Symbian/WΜ05 με αυτα που θες? Απλα ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ! Δε νομιζω να βρεις κατι καλο κατω απο 4 κατοσταρικα. αρχισα να κοιταω τιμες ανω των 250 γιατι εχεις δικιο......... ΚΑΙ καλη καμερα ΚΑΙ λειτουργικο της προκοπης ΚΑΙ miniSD υποδοχη ΚΑΙ να ειναι Clamshell παμε πολυ ψηλα............η αληθεια ειναι οτι ψηφιακη φωτογραφικη της προκοπης δεν εχω......οποτε σκεφτομαι οτι εαν ειναι να δωσω κατι παραπανω τουλαχιστον να εχω ενα κινητο που να τραβαει σωστες φωτογραφιες....... αρα με βλεπω εαν το αντεξω οικονομικα (βρω δηλαδη κονε απο τον δοσα για 2315 ατοκες) να τσιμπησω ενα απο αυτα http://www.eshop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000279 (αυτο κανει παπαδες...........ειναι πολλα τα λεφτα ομως......το θεμα ειναι τα αξιζει?) αυτο καλοκοιταω http://www.eshop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000266 αλλα και αυτο http://www.eshop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000264 πολυ νοκια επεσε ρε γμτ......αλλα οι αλλες εταιριες δεν βρηκα κατι που να τα χτυπαει σε τιμες χαρακτηριστικα τα συγκεκριμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Αύγουστος 29, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270022784670&sspagename=ADME:L:RTQ:UK:1Κοιτάχτε και το motorola A1200... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Αύγουστος 29, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 To N80 μην το κοιτας δεν αξιζει καθολου τα λευτα του και θελει 2 φορες τη μερα φορτισμα.Το 8500 αν και ειναι με 1.3mp βγαζει πολυ καλες φωτο καλυτερες και απο αλλα με 2 και ειναι και απο τα πιο μουρατα που κυκλοφορουν μονο μειωνεκτιμα η microSD.. Κοιτα το στο πλαισιο απο κοντα αν θες αλλα εκει εχει 480.Το Ν93 θες και εναν μαυρο να στο κουβαλαει (επειδη εχουν μεγαλες παλαμες..). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 29, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 To N80 ηταν απο τα αθλιοτερα τηλεφωνα Νοκια που ειχα ποτε. Μην το κοιταξεις καν. Αν ψηνεσαι για παρομοιο κοιτα το N73 καλυτερα.To πρωτο που αναφερεις, Ν93 εχει οντως πολυ καλη καμερα με οπτικο ζουμ 3χ και video σε 640χ480. Απο αυτονομια ομως δεν ξερω τι παιζει γιατι δεν κυκλοφορησε ακομα αρκετα. Το ιδιο συμβαινει και με το Ν73, αν και στα specs αναφερεται οτι εχουν μπαταρια αρκετα μεγαλη(1100+mAh) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Αύγουστος 29, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 nokia E 50 symbian 60 3rd edition (last) 1.3 megapixels,msd etc etc...299 eyrw e-shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 29, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 Γιώργη τα SE δεν σου αρέσουν καθόλου? Γιατί στα λεφτά που γράφεις παίρνεις καινούργιο Κ750 το οποίο είναι κορυφαίο κινητό IMHO.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Αύγουστος 29, 2006 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 11:35] Γιώργη τα SE δεν σου αρέσουν καθόλου? Γιατί στα λεφτά που γράφεις παίρνεις καινούργιο Κ750 το οποίο είναι κορυφαίο κινητό IMHO.... Διάβασες καλά το πρώτο post??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Αύγουστος 29, 2006 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 Γιωργακη προσφατα αλλαξα κινητο με WM5 αλλα στα λεφτα κυμαινεται αλλου.Πολλες δυνατοτητες ομως και αξιζει πιστευω να σκεφτεις να δωσεις παραπανω λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 29, 2006 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 fragma, θα πάρω το Ν80 εντός 2-3 ημερών... Αν δε βιάζεσαι, μπορώ να σου πω κι εγώ τη γνώμη μου για το συγκεκριμένο, όταν με το καλό το πάρω στα χέρια μου...jax, πες μου για ποιο λόγο δε σου άρεσε (εκτός της ανάγκης για συχνή φόρτιση) για να είμαι προετοιμασμένος...Το Ν93 πράγματι κάνει παπάδες αλλά αγγίζει τα 700 Ευρώ και πρέπει να είναι μεγάλη παντόφλα (όπως και το Ν90)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Αύγουστος 29, 2006 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 12:46] fragma, θα πάρω το Ν80 εντός 2-3 ημερών... Αν δε βιάζεσαι, μπορώ να σου πω κι εγώ τη γνώμη μου για το συγκεκριμένο, όταν με το καλό το πάρω στα χέρια μου...jax, πες μου για ποιο λόγο δε σου άρεσε (εκτός της ανάγκης για συχνή φόρτιση) για να είμαι προετοιμασμένος...Το Ν93 πράγματι κάνει παπάδες αλλά αγγίζει τα 700 Ευρώ και πρέπει να είναι μεγάλη παντόφλα (όπως και το Ν90)... στα 700 πηρα το Α 701 (ΜΙΟ)Gps,ngi maps destinator λογισμικο,και απο προγραματα στο νετ??αστα να πανε.Pda + τηλεφωνο .Καμερα δεν εχει καλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Αύγουστος 29, 2006 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 qtek 8310! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Αύγουστος 29, 2006 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 Ψιλοπαντοφλα και απο οτι λεει ο φραγμας προτιμαει clamshel.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 29, 2006 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 Αρχική απάντηση από vdeseris Διάβασες καλά το πρώτο post??? Ποτέ δεν ποστάρω κάτι στην τύχη.Απλά του πρότεινα ένα καλό κινητό σε προσιτή τιμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Αύγουστος 29, 2006 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 Επειδή και εγώ έψαχνα για Symbian τηλέφωνο που να συγκεντρώνει πάνω κάτω όλα τα χαρακτηριστικά που ανέφερες , τελικά τα παράτησα και κατέληξα στο Sharp 903 Όλα τα Symbian τα βρήκα απαράδεκτα όσων αφορά τον τομέα design , άσε που κανένα δεν συγκέντρωνε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θέλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Αύγουστος 29, 2006 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 16:40] Ποτέ δεν ποστάρω κάτι στην τύχη.Απλά του πρότεινα ένα καλό κινητό σε προσιτή τιμή... Δεν αντιλέγω καλό είναι το κ750 απλά έχει μόνο ένα από τα 4-5 χαρακτηριστικά που θέλει ο Γιώργος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Αύγουστος 29, 2006 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 @CaptainMiloΣυγνωμη αλλα δεν σου αρεσαν τα 8500 και το Ν70-72 και σου αρεσε το τετραγωνισμενο κουτι;;(για design). Ti τεχνικα χαρακτηριστικα εψαχνες και δεν τα βρηκες σε ενα smartphone;Υ.Γ: Δεν σου επιτιθομαι αλλα θα τρελαθω μ'αυτα που διαβαζω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Αύγουστος 29, 2006 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης Το Qtek που αναφέρεις έχει πραγματικά πολύ ωραίο design (και πολύ καλή τιμή) , αλλά MMC και 1.3mp καμερούλα είναι αυτά που με χάλασαν (έψαχνα για κάμερα τουλάχιστον 2mp και άνω , να με συντροφεύει την κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μου) Επίσης , τα Νοκια Ν70/72 έχουν πληθώρα χαρακτηριστικών , αλλά δεν μου άρεσε το design τους , όσο και η ποιότητα των φωτογραφιών που είδα από γνωστούς Δεν λέω πως είναι χάλια , απλά το συγκεκριμένο design δεν είναι για μένα (παραδόξως , το "κουτί" όπως πολύ σωστά ανέφερες , το βρίσκω πανέμορφο ) Απλά σε ορισμένα πράγματα είμαι απαιτητικός σε επίπεδο αηδίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.