mauros Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2009 Έχω ένα coolermaster rs 850 EMBA το οποίο τα έφτυσε. Αν το βραχυκυκλώσω εκτός κουτιού στο 24-πινο ανοίγει. Εαν πάω να μετρήσω αμπέρ η έστω συνδέσω ένα ανεμιστηράκι κλείνει. Τί μπορεί να την άκουσε? Επίσης ήμουν τόσο άτυχος που στο καινούργιο σπίτι η πρίζα που σύνδεσα το pc έχει ρεύμα στην γείωση και κάπως έτσι πρέπει να την έπαθε μιάς και το δοκιμαστικό άναβε και πάνω στην ψύκτρα banana. Καμιά ιδέα μπας και το σώσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Νοέμβριος 26, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 RMA the biach ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Νοέμβριος 26, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 ήδη απο χθές μετράω τα εντερά του οπότε no rma γιατί είχε κάτι ενοχλητικά αυτοκολλητάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Νοέμβριος 26, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Μα τι Αραπης εισαι Καν'το καδρακι τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 26, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Μου ειχε τυχει κι εμενα το ιδιο σε ενα τροφοδοτικο levicom. Δεν βρηκα τι εφταιγε. Τσεκαρα με πολυμετρο τα βασικα αλλα τπτ. Αν εχεις καποιον ηλεκτρονικο εκει στη γειτονια πες του να του ριξει μια ματια. Μπορει να μην εχουν αρπαξει τα τρανζιστορ και να ειναι κατι απλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 26, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 η πρίζα που σύνδεσα το pc έχει ρεύμα στην γείωση Το κύκλωμα υποβάθμισης τάσης μήπως σου χάλασε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Νοέμβριος 27, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Το κακό είναι ότι δεν φαίνεται κάποιος πυκνωτής σκασμένος ή κάποια μαυρίλα στην πλακέτα.Θα το στείλω σε κανα μάστορη να δούμε, όπως πρότεινε ο unseen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 27, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Έχω ένα coolermaster rs 850 EMBA το οποίο τα έφτυσε.Εαν πάω να μετρήσω αμπέρ Το αμπερόμετρο είναι πολύ δύσκολο όργανο για να μετρήσεις ρεύμα. Πρέπει να συνδεθεί σε σειρά με το κύκλωμα και συνεπώς αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το διακόψεις, διαφορετικά κάνει εσύ ο ίδιος το βραχυκύκλωμα. Για να μετρήσεις αμπερ θα σου πρότεινα την αμπεροτσιμπίδα.Αν δεν έκλεισαν γρήγορα οι ασφάλειες του τροφοδοτικού τότε σίγουρα κάτι κάηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johzaf Μάρτιος 28, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2010 Τα switching τροφοδοτικά έχουν την ιδιαιτερότητα, ότι πρέπει να έχεις συνδέσει στην έξοδο κάποιο φορτίο για να μπορέσεις να μετρήσεις την τάση του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.