nikolito Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2006 O msn live messenger υστερα απο το win genuine advantage update με δειχνει offline στις επαφες μου ενω δεν ειμαι, τα settings ειναι σωστα δηλαδη online αλλα με δειχνει συνεχως offline σε ολους. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει;
o polonos Αύγουστος 28, 2006 #2 Αύγουστος 28, 2006 Αρχική απάντηση από nikolito [Σήμερα, στις 19:25] O msn live messenger υστερα απο το win genuine advantage update με δειχνει offline στις επαφες μου ενω δεν ειμαι, τα settings ειναι σωστα δηλαδη online αλλα με δειχνει συνεχως offline σε ολους. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει; Κοιτα τι τραβατε εσεις οι πειρατες ε???
nikolito Αύγουστος 28, 2006 Author #3 Αύγουστος 28, 2006 lol ασε εδω μου κανει προβλημα στο laptop που τους τα εσκασα.
disssconected Αύγουστος 28, 2006 #4 Αύγουστος 28, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos Κοιτα τι τραβατε εσεις οι πειρατες ε??? Είδες? δύσκολη η ''πειρατική''....(κατα το ''δύσκολη η καλογερική''). Που λες nikolito...έπεσες στην λούμπα του WGA....αν θες πήγαινε αγόρασε τα windows καινούργια και βάλτα...αν δεν θες...βρες κανένα WGA remover...(you have pm....)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.