nikolito Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2006 O msn live messenger υστερα απο το win genuine advantage update με δειχνει offline στις επαφες μου ενω δεν ειμαι, τα settings ειναι σωστα δηλαδη online αλλα με δειχνει συνεχως offline σε ολους. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 Αρχική απάντηση από nikolito [Σήμερα, στις 19:25] O msn live messenger υστερα απο το win genuine advantage update με δειχνει offline στις επαφες μου ενω δεν ειμαι, τα settings ειναι σωστα δηλαδη online αλλα με δειχνει συνεχως offline σε ολους. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει; Κοιτα τι τραβατε εσεις οι πειρατες ε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolito Αύγουστος 28, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 lol ασε εδω μου κανει προβλημα στο laptop που τους τα εσκασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Αύγουστος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos Κοιτα τι τραβατε εσεις οι πειρατες ε??? Είδες? δύσκολη η ''πειρατική''....(κατα το ''δύσκολη η καλογερική''). Που λες nikolito...έπεσες στην λούμπα του WGA....αν θες πήγαινε αγόρασε τα windows καινούργια και βάλτα...αν δεν θες...βρες κανένα WGA remover...(you have pm....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.